Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Total Views: 17072 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 75 of 152 | ‹ First  < 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 >  Last ›

Ridhani. - 10/04/2011 04:24 PM
#1481

Quote:
Original Posted By Lollylover


makanan lawan manusia'y o


wah makanan apa gerang?
manusia? bingungbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Lollylover - 10/04/2011 04:27 PM
#1482

Quote:
Original Posted By Ridhani.
wah makanan apa gerang?
manusia? bingungbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


[CENTER]macam2 ae pokok'y o

pokok'y mehindari dulu nah o[/CENTER]
Ridhani. - 10/04/2011 04:27 PM
#1483

Quote:
Original Posted By Lollylover


[CENTER]macam2 ae pokok'y o

pokok'y mehindari dulu nah o[/CENTER]


kenapa nih jadi mehindari?
handak diet/kehabisan duit? obubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Lollylover - 10/04/2011 04:30 PM
#1484

Quote:
Original Posted By Ridhani.
kenapa nih jadi mehindari?
handak diet/kehabisan duit? obubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


[CENTER]lagi belajar mehindari godaan o

mudahan ae kawa o[/CENTER]
Ridhani. - 10/04/2011 04:31 PM
#1485

Quote:
Original Posted By Lollylover


[CENTER]lagi belajar mehindari godaan o

mudahan ae kawa o[/CENTER]


wah biasanya tergoda tarus kah p
mduahan ae kawa nah obubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Lollylover - 10/04/2011 04:34 PM
#1486

Quote:
Original Posted By Ridhani.
wah biasanya tergoda tarus kah p
mduahan ae kawa nah obubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


[CENTER]eeh nah, biasa'y aku kytu o

maka'y hndak kurubah o[/CENTER]
Ridhani. - 10/04/2011 04:34 PM
#1487

Quote:
Original Posted By Lollylover


[CENTER]eeh nah, biasa'y aku kytu o

maka'y hndak kurubah o[/CENTER]


mudahan sukses ae nah :d
kenapa emot pina sandu pulang hammersbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Lollylover - 10/04/2011 04:37 PM
#1488

Quote:
Original Posted By Ridhani.
mudahan sukses ae nah :d
kenapa emot pina sandu pulang hammersbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


[CENTER]kam tu kenapa sadar tarus dengan emotku neh \(

teperhatiakan ja sekali'y \([/CENTER]
Ridhani. - 10/04/2011 04:38 PM
#1489

Quote:
Original Posted By Lollylover


[CENTER]kam tu kenapa sadar tarus dengan emotku neh \(

teperhatiakan ja sekali'y \([/CENTER]


ya iyalah
bepandiran bedua ja kyapa kada sadar hammers
ngakakbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Lollylover - 10/04/2011 04:41 PM
#1490

Quote:
Original Posted By Ridhani.
ya iyalah
bepandiran bedua ja kyapa kada sadar hammers
ngakakbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


[CENTER]aku lagi koler ngetik emot o

jadi nyari yang singkat2 ja o[/CENTER]
Ridhani. - 10/04/2011 04:43 PM
#1491

Quote:
Original Posted By Lollylover


[CENTER]aku lagi koler ngetik emot o

jadi nyari yang singkat2 ja o[/CENTER]


banyaknya yang singkat p D \) ;)
malah yang pilu tuh dikeluarkan \(
mana bawangku yo lah, keluarkan ja dah ngacir:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Lollylover - 10/04/2011 04:45 PM
#1492

Quote:
Original Posted By Ridhani.
banyaknya yang singkat p D \) ;)
malah yang pilu tuh dikeluarkan \(
mana bawangku yo lah, keluarkan ja dah ngacir:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


[CENTER]itu tu kada pilu padahal D

tapi dasar kaya sedih pang ngakaks

ayo kita main bawang metal: [/CENTER]
blackblues - 10/04/2011 04:46 PM
#1493

Quote:
Original Posted By Lollylover
[CENTER]itu tu kada pilu padahal D

tapi dasar kaya sedih pang ngakaks

ayo kita main bawang metal: [/CENTER]


bagiku pilu pang
jadi keingatan kawanku kena sunat 3000 post langsung itu ja emotnya ngakaks
kada jadi gen ngacir:
Lollylover - 10/04/2011 04:49 PM
#1494

Quote:
Original Posted By blackblues
bagiku pilu pang
jadi keingatan kawanku kena sunat 3000 post langsung itu ja emotnya ngakaks
kada jadi gen ngacir:


[CENTER]iya kah, mun itu dasar pilu am D

kalo kytu aku ja nah bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah[/CENTER]
blackblues - 10/04/2011 04:53 PM
#1495

Quote:
Original Posted By Lollylover
[CENTER]iya kah, mun itu dasar pilu am D

kalo kytu aku ja nah bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah[/CENTER]

makanya ngakaks
wah aku kada ingat linkbawang hammers
indutz - 10/04/2011 05:54 PM
#1496

Quote:
Original Posted By blackblues


bagiku pilu pang
jadi keingatan kawanku kena sunat 3000 post langsung itu ja emotnya ngakaks
kada jadi gen ngacir:

manteb bener kena 3000 matabelo:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Lollylover - 10/04/2011 08:03 PM
#1497

Quote:
Original Posted By blackblues
makanya ngakaks
wah aku kada ingat linkbawang hammers


rasa'y ini link'y malu:
http://www.laymark.com/emoticons.onion.php#icons
Ridhani. - 10/04/2011 08:52 PM
#1498

Quote:
Original Posted By indutz

manteb bener kena 3000 matabelo:

langsung pilu orangnya o
Quote:
Original Posted By Lollylover


rasa'y ini link'y malu:
http://www.laymark.com/emoticons.onion.php#icons


sip lah Dbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Lollylover - 10/04/2011 08:57 PM
#1499

Quote:
Original Posted By Ridhani.
langsung pilu orangnya o


sip lah Dbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


handak perang bawang kah neh think:
Ridhani. - 10/04/2011 08:58 PM
#1500

Quote:
Original Posted By Lollylover


handak perang bawang kah neh think:


kada gen
kada wani aku nah pbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Page 75 of 152 | ‹ First  < 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah