Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Total Views: 17072 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 78 of 152 | ‹ First  < 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 >  Last ›

Ridhani. - 16/04/2011 03:30 AM
#1541

Quote:
Original Posted By ahmad13tahun


parak subuh dah p

guring tu apa..?! D





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.


ya ini pang belum guring nah hammers
masa tak tahu guring nih siul:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
ahmad13tahun - 16/04/2011 03:42 AM
#1542

Quote:
Original Posted By Ridhani.
ya ini pang belum guring nah hammers
masa tak tahu guring nih siul:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


mun pisang guring atawa gaguduh tahu ae ulun o

hammer:





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.
Ridhani. - 16/04/2011 03:43 AM
#1543

Quote:
Original Posted By ahmad13tahun


mun pisang guring atawa gaguduh tahu ae ulun o

hammer:





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.


itu pisang goreng kalo ngakaks
gaguduh,, lawasnya kada mendangar bahasa tuh pbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Lizzie_Sixx - 16/04/2011 03:48 AM
#1544

Quote:
Original Posted By Ridhani.
itu pisang goreng kalo ngakaks
gaguduh,, lawasnya kada mendangar bahasa tuh pbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


adalah benar thumbup:

kenapa jd belum guring jam seini?
begawi kah? belajar kah?

\)





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.
Ridhani. - 16/04/2011 03:49 AM
#1545

Quote:
Original Posted By Lizzie_Sixx


adalah benar thumbup:

kenapa jd belum guring jam seini?
begawi kah? belajar kah?

\)





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.


ngakaks
bujur sekalinya p
hanyar bulik bekumpulan regional semarang nah mang D
biasa insomnia anak muda hammer:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Lizzie_Sixx - 16/04/2011 03:51 AM
#1546

Quote:
Original Posted By Ridhani.
ngakaks
bujur sekalinya p
hanyar bulik bekumpulan regional semarang nah mang D
biasa insomnia anak muda hammer:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


wah, raminya
acaranya apa aja mang?

anak muda? ngakaks





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.
Ridhani. - 16/04/2011 04:05 AM
#1547

Quote:
Original Posted By Lizzie_Sixx


wah, raminya
acaranya apa aja mang?

anak muda? ngakaks





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.


ni bekumpulan dan bepandiran rutin tiap minggu ja nah D
minggu semalam kaskus clothing fest alias pameran distro p
-
ane kan masih muda obubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Lizzie_Sixx - 16/04/2011 04:15 AM
#1548

Quote:
Original Posted By Ridhani.
ni bekumpulan dan bepandiran rutin tiap minggu ja nah D
minggu semalam kaskus clothing fest alias pameran distro p
-
ane kan masih muda obubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


oh, klo pang ada acara lg
\)

mun yg minggu semalam tau ae ada acara o

baiklah anak muda siul:





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.
Ridhani. - 16/04/2011 04:15 AM
#1549

Quote:
Original Posted By Lizzie_Sixx


oh, klo pang ada acara lg
\)

mun yg minggu semalam tau ae ada acara o

baiklah anak muda siul:





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.


lapah tu pang panitianya mun ada acara tarus p
heeh ada di lounge D
gitu dong cool:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Lizzie_Sixx - 16/04/2011 04:22 AM
#1550

Quote:
Original Posted By Ridhani.
lapah tu pang panitianya mun ada acara tarus p
heeh ada di lounge D
gitu dong cool:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


D

kada haur lo nih?
kawani sampai ISO hakun lah?

ngakaks





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.
Ridhani. - 16/04/2011 04:26 AM
#1551

Quote:
Original Posted By Lizzie_Sixx


D

kada haur lo nih?
kawani sampai ISO hakun lah?

ngakaks





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.


kada haur pang nah
cuma awak lapah dah o
situ kapan ISOnya hammers
sambung esok eh hari ini kah kena obubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Lizzie_Sixx - 16/04/2011 04:28 AM
#1552

Quote:
Original Posted By Ridhani.
kada haur pang nah
cuma awak lapah dah o
situ kapan ISOnya hammers
sambung esok eh hari ini kah kena obubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


seep thumbup:
selamat beristiahat \)





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.
Ridhani. - 16/04/2011 04:30 AM
#1553

Quote:
Original Posted By Lizzie_Sixx


seep thumbup:
selamat beristiahat \)





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.


mempaskan nocan nah o
okay sip mang shakehandbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Lizzie_Sixx - 16/04/2011 04:33 AM
#1554

Quote:
Original Posted By Ridhani.
mempaskan nocan nah o
okay sip mang shakehandbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


ngejar nocan berapa gerang?





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.
Ridhani. - 16/04/2011 04:36 AM
#1555

Quote:
Original Posted By Lizzie_Sixx


ngejar nocan berapa gerang?





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.


ni nah mang nocannya o
1111 Paws:
selamat subuh hammersbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
ndahndutz - 16/04/2011 06:38 AM
#1556

Quote:
Original Posted By ahmad13tahun


belum tidur jam segini..?!

amazed:

pa kabar, Yu? sehat?

\)





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.

alhamdulillah kbrku baek, gmn kbrmu?bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
ahmad13tahun - 16/04/2011 08:40 PM
#1557

Quote:
Original Posted By ndahndutz
alhamdulillah kbrku baek, gmn kbrmu?bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


sedikit saki kepala nih, gara² kehujanan
\(





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.
indutz - 16/04/2011 09:19 PM
#1558

Quote:
Original Posted By ahmad13tahun


sedikit saki kepala nih, gara² kehujanan
\(





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.

minum obat dong

pasti ga pake mantel yabubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
~GhaDux~ - 16/04/2011 10:29 PM
#1559

Quote:
Original Posted By ahmad13tahun
sedikit saki kepala nih, gara² kehujanan
\(





As they spread the propadanda of war.
We must spread the propaganda of PEACE.


mandi banyu hangat om \)
dave_raditya - 16/04/2011 10:31 PM
#1560

Semarang,....
Met malam.

Ada kabar dari dewa ughaw ?bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Page 78 of 152 | ‹ First  < 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah