Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Total Views: 17072 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 84 of 152 | ‹ First  < 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 >  Last ›

edodoedogawa - 08/05/2011 12:26 AM
#1661

Quote:
Original Posted By blackblues
santai haja D
asal kada emot only haja hammers


inggih gan D


kok sepi nih gan think:
blackblues - 08/05/2011 12:34 AM
#1662

Quote:
Original Posted By edodoedogawa
inggih gan D


kok sepi nih gan think:


sip D
-
biasa, dimana2 sepi nih regionalnya hammer:
kontol.beracun - 08/05/2011 06:39 AM
#1663

Quote:
Original Posted By edodoedogawa


anak buah baru kayaknya nih yaa gan :matabelo


Udah lama sebenernya,...
Cuma jarang dipakai ajam
obubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
indutz - 08/05/2011 08:56 AM
#1664

Quote:
Original Posted By kontol.beracun


Udah lama sebenernya,...
Cuma jarang dipakai ajam
o

edisi beracunbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
edodoedogawa - 08/05/2011 11:05 AM
#1665

Quote:
Original Posted By blackblues
sip D
-
biasa, dimana2 sepi nih regionalnya hammer:


hooh, sesepuh regionalnya pada kaga kliatan sih think:
lg pada sibuk di real life kalee yaa o

Quote:
Original Posted By ]
Quote:
Original Posted By ** SENSOR **.beracun
Udah lama sebenernya,...
Cuma jarang dipakai ajam
obubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


Quote:
Original Posted By indutz
edisi >beracun[RIGHT"►
bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah[/RIGHT]


nahh bujur tuh jar nya mba'e indutz p
beracun mematikan namun menarik ngakaks
blackblues - 08/05/2011 11:10 PM
#1666

Quote:
Original Posted By edodoedogawa
hooh, sesepuh regionalnya pada kaga kliatan sih think:
lg pada sibuk di real life kalee yaa o


nahh bujur tuh jar nya mba'e indutz p
beracun mematikan namun menarik ngakaks

pada sibuk kayaknya nah o
Quote:
Original Posted By ** SENSOR **.beracun
Udah lama sebenernya,...
Cuma jarang dipakai ajam
obubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah

ternyata IDnya hammer:
Quote:
Original Posted By indutz
edisi beracunbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


makanya tuh takuts
bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
edodoedogawa - 09/05/2011 03:45 PM
#1667

Quote:
Original Posted By blackblues

bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


gan tanda yang ada ntue apa namanya o
tanda tangan yaa o
blackblues - 09/05/2011 03:49 PM
#1668

Quote:
Original Posted By edodoedogawa
gan tanda yang ada ntue apa namanya o
tanda tangan yaa o

signature mun bahasa inggrisnya o
kada dibolehkan rasanya di kaskus hammers

bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
edodoedogawa - 09/05/2011 03:54 PM
#1669

Quote:
Original Posted By blackblues
signature mun bahasa inggrisnya o
kada dibolehkan rasanya di kaskus hammers

bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


owh itukah yang namanya signature gan o
hah kenapa jd kada boleh hammer: padahal bagus gan D
jd pengen punya yg kaya begituan juga ngakaks
blackblues - 09/05/2011 06:44 PM
#1670

     
Quote:
Original Posted By edodoedogawa
owh itukah yang namanya signature gan o
hah kenapa jd kada boleh hammer: padahal bagus gan D
jd pengen punya yg kaya begituan juga ngakaks


kada papa pang
asal jangan di lounge p
olah gen mun handak ngacir:
cool:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
edodoedogawa - 10/05/2011 12:10 PM
#1671

Quote:
Original Posted By blackblues
     

kada papa pang
asal jangan di lounge p
olah gen mun handak ngacir:
cool:bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


kada bisa meolah ulun o
ulah akan si gan D
blackblues - 11/05/2011 01:17 AM
#1672

     
Quote:
Original Posted By edodoedogawa
kada bisa meolah ulun o
ulah akan si gan D


sama ae ni diolahkan urang jua p
-
napa tuh jadi habang IDnya p
bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
blackblues - 13/05/2011 08:26 PM
#1673

      pina sunyi nah
angkat dulu dah
kdd nang berkunjung o
indutz.jr - 21/05/2011 07:32 AM
#1674

Quote:
Original Posted By blackblues
      pina sunyi nah
angkat dulu dah
kdd nang berkunjung o

ga ada aq, ga rame :coolbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
edodoedogawa - 22/05/2011 02:37 AM
#1675

seperti biasa :beer
KILL THE MAHO bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah _____bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah _____



army: PENGEPUL BATA army:
jESSiCa18041989 - 22/05/2011 02:39 AM
#1676

Quote:
Original Posted By indutz.jr
ga ada aq, ga rame :coolbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah

makany diramaikan dong o
Quote:
Original Posted By edodoedogawa
seperti biasa :beer
KILL THE MAHO bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah _____bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah _____



army: PENGEPUL BATA army:


apanya tuh kada keluar emotnya p
edodoedogawa - 22/05/2011 02:49 AM
#1677

Quote:
Original Posted By jESSiCa18041989
makany diramaikan dong o


apanya tuh kada keluar emotnya p


pukulan hancap mengetik nya jd kada ingat hammer:
bawaan tengah malam boy beer:
KILL THE MAHO bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah _____bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah _____



army: PENGEPUL BATA army:
indutz - 22/05/2011 09:29 AM
#1678

Quote:
Original Posted By jESSiCa18041989

makany diramaikan dong o


apanya tuh kada keluar emotnya p

klonengane sopo iki?bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
..GhaDux.. - 22/05/2011 10:58 AM
#1679

Quote:
Original Posted By indutz
klonengane sopo iki?bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


klo saya udah tau kan? malu:
edodoedogawa - 22/05/2011 11:59 AM
#1680

rame klonengan aja yaa di sub reg klu weekend kaya gini o
KILL THE MAHO bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah _____bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah _____



army: PENGEPUL BATA army:
Page 84 of 152 | ‹ First  < 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah