Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
Total Views: 17072 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 85 of 152 | ‹ First  < 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 >  Last ›

blackblues - 22/05/2011 05:09 PM
#1681

Quote:
Original Posted By indutz
klonengane sopo iki?bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah

ampunku tuh malus
Quote:
Original Posted By edodoedogawa
rame klonengan aja yaa di sub reg klu weekend kaya gini o
KILL THE MAHO bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah _____bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah _____



army: PENGEPUL BATA army:

sunyi mang ae o
kada kaya dulu p
indutz - 22/05/2011 05:37 PM
#1682

Quote:
Original Posted By blackblues

ampunku tuh malus

sunyi mang ae o
kada kaya dulu p

aq dah ga bisa ngejunk ngebut2 kaya dulu lgbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
blackblues - 22/05/2011 05:38 PM
#1683

Quote:
Original Posted By indutz
aq dah ga bisa ngejunk ngebut2 kaya dulu lgbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


wah knapa ndutz?
udah pensiun kah? hammer:
..GhaDux.. - 22/05/2011 07:01 PM
#1684

Quote:
Original Posted By indutz
aq dah ga bisa ngejunk ngebut2 kaya dulu lgbubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah


harus ganti oli dulu tu eek:
Blackblues. - 22/05/2011 07:04 PM
#1685

Quote:
Original Posted By ..GhaDux..
harus ganti oli dulu tu eek:

kendaraan kalo lah berbusa:
pakai ganti oli segala o
indutz - 22/05/2011 07:11 PM
#1686

Quote:
Original Posted By blackblues


wah knapa ndutz?
udah pensiun kah? hammer:

belum pensiun kok
cuma udah mulai jarang ajabubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah
..GhaDux.. - 22/05/2011 07:14 PM
#1687

Quote:
Original Posted By Blackblues.
kendaraan kalo lah berbusa:
pakai ganti oli segala o


supaya laju ngebutnya jar, perlu tune up jua klo leh think:
blackblues - 22/05/2011 07:18 PM
#1688

Quote:
Original Posted By ..GhaDux..
supaya laju ngebutnya jar, perlu tune up jua klo leh think:


kada ngaruh mang o
ada delay 30s pang hammer:
..GhaDux.. - 22/05/2011 07:37 PM
#1689

Quote:
Original Posted By blackblues
kada ngaruh mang o
ada delay 30s pang hammer:


delay 30s lawan koneksi internet ya klo lah hammer:
blackblues - 22/05/2011 07:39 PM
#1690

Quote:
Original Posted By ..GhaDux..
delay 30s lawan koneksi internet ya klo lah hammer:


koneksi kancang haja nah o
30s tuh memauki ngakaks
semangat banar ngeklon situ nah p
..GhaDux.. - 22/05/2011 07:46 PM
#1691

Quote:
Original Posted By blackblues
koneksi kancang haja nah o
30s tuh memauki ngakaks
semangat banar ngeklon situ nah p


untung mun takana kancang D
maklum ae mang ae sowang handak jua pulbar kaya urang, jd hibaki ae pasukan malu:
Blackblues. - 22/05/2011 07:50 PM
#1692

Quote:
Original Posted By ..GhaDux..
untung mun takana kancang D
maklum ae mang ae sowang handak jua pulbar kaya urang, jd hibaki ae pasukan malu:


makanya ngakaks
ohh kyatu kah malu:
rancaki ja ngeklon p
jangan di regional haja, keluar SF lain dong p
..GhaDux.. - 22/05/2011 08:03 PM
#1693

Quote:
Original Posted By Blackblues.
makanya ngakaks
ohh kyatu kah malu:
rancaki ja ngeklon p
jangan di regional haja, keluar SF lain dong p


ni gin sudah menjelajah kemana2 mang ae, mun kebanyakan ujung2nya kd tasahuti lagi kena nang lain ngakak
Blackblues. - 22/05/2011 08:35 PM
#1694

Quote:
Original Posted By ..GhaDux..
ni gin sudah menjelajah kemana2 mang ae, mun kebanyakan ujung2nya kd tasahuti lagi kena nang lain ngakak


heeh pang lah ngakaks
ae ja, semangat ja mempostnya lah p
..GhaDux.. - 22/05/2011 08:58 PM
#1695

Quote:
Original Posted By Blackblues.
heeh pang lah ngakaks
ae ja, semangat ja mempostnya lah p


jaka situ mangawani tambah semangat nah p
Blackblues. - 22/05/2011 09:17 PM
#1696

Quote:
Original Posted By ..GhaDux..
jaka situ mangawani tambah semangat nah p


lagi kada semangat emmpost nah o
jauh2 dari ISO IDnya ngakaks
batis.kiwa - 22/05/2011 09:39 PM
#1697

ples satu disini kdpp kalo o
mun ada yang sarik TIMPAS malu:


wakakaak ngacir:
..GhaDux.. - 22/05/2011 09:39 PM
#1698

Quote:
Original Posted By Blackblues.
lagi kada semangat emmpost nah o
jauh2 dari ISO IDnya ngakaks


nitu liwar jauhnya mang ae ngakak
edodoedogawa - 22/05/2011 11:20 PM
#1699

Quote:
Original Posted By ..GhaDux..
nitu liwar jauhnya mang ae ngakak


ada dimana haja pia nie amank ga\hadux ae o
KILL THE MAHO bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah _____bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah _____



army: PENGEPUL BATA army:
blackblues - 23/05/2011 04:54 PM
#1700

Quote:
Original Posted By batis.kiwa
ples satu disini kdpp kalo o
mun ada yang sarik TIMPAS malu:


wakakaak ngacir:

ada gnujak hutub nih malus
Quote:
Original Posted By ..GhaDux..
nitu liwar jauhnya mang ae ngakak

makanya koler p
Quote:
Original Posted By edodoedogawa
ada dimana haja pia nie amank ga\hadux ae o
KILL THE MAHO bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah _____bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah _____



army: PENGEPUL BATA army:

sama ae situ dimana2 ada jua p
napa jadi pengepul bata ente rolleyes:
Page 85 of 152 | ‹ First  < 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > bubuhan banjar yg ada di Jateng (Semarang dan sekitarnya) masuk laah