Kalimantan Tengah
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Tengah > Tempat ngobrol segala tentang blackberry
Total Views: 15781 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 20 of 104 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >  Last ›

r1zh4l.jr - 10/06/2011 09:32 PM
#381

Quote:
Original Posted By arizariz
pina malas rasanya mang D D
lg fokus fokus ni metal:

ihing le fokus aja dlu D
Quote:
Original Posted By camcoel
BIS m3 parah signalnya mad:
keluar masuk kek umbel aja mad:


si merah juga cul o
galajapo - 10/06/2011 10:31 PM
#382

Quote:
Original Posted By r1zh4l.jr
ihing le fokus aja dlu D

si merah juga cul o


masak si mang, kirain si ijo aja o
ampe kesel ane mang ngeliatin signal naik turun o
r1zh4l.jr - 10/06/2011 10:47 PM
#383

Quote:
Original Posted By galajapo
masak si mang, kirain si ijo aja o
ampe kesel ane mang ngeliatin signal naik turun o


iya nih bbm kpending mlulu cd:
haga - 12/06/2011 02:43 AM
#384

amun ad yg minat bb garansi toko silahkan ke FJB KRKT lah o
galajapo - 12/06/2011 09:10 AM
#385

Quote:
Original Posted By haga
amun ad yg minat bb garansi toko silahkan ke FJB KRKT lah o


curve 8320 bisa update os andrid lah mang o
r1zh4l.jr - 12/06/2011 11:32 AM
#386

Quote:
Original Posted By galajapo
curve 8320 bisa update os andrid lah mang o


bisa klo andrid klo android yg g bisa D
camcoel - 13/06/2011 01:13 AM
#387

Quote:
Original Posted By r1zh4l.jr
bisa klo andrid klo android yg g bisa D


maksutnya hybrid mang ngakak
subhan99 - 13/06/2011 08:02 PM
#388

Lee handak mencobai merasakan BB nah kata kawanan ku nyaman...
minta rekomendasi BB yang paling bagus tu yang mana lee? yang kada rewel minta di servis tarus lee... \)
galajapo - 13/06/2011 08:48 PM
#389

Quote:
Original Posted By subhan99
Lee handak mencobai merasakan BB nah kata kawanan ku nyaman...
minta rekomendasi BB yang paling bagus tu yang mana lee? yang kada rewel minta di servis tarus lee... \)


asal BB asli, bukan refubish lancar aja le o
justru mengatasi rewel itu seninya le D
onyx2 aka 9780 lumayan tuh, pi mun handak murah dan asik 8320 le, pi rancak rewel kalo yg BM D
subhan99 - 14/06/2011 07:05 AM
#390

Quote:
Original Posted By galajapo
asal BB asli, bukan refubish lancar aja le o
justru mengatasi rewel itu seninya le D
onyx2 aka 9780 lumayan tuh, pi mun handak murah dan asik 8320 le, pi rancak rewel kalo yg BM D


Kada tahan duitnya mun onyx2 lee... \( bisa BB strom1 atau strom2 ja lee soalnya sudah ada link barang2 BM mun handak nukar.... D
galajapo - 14/06/2011 12:49 PM
#391

Quote:
Original Posted By subhan99


Kada tahan duitnya mun onyx2 lee... \( bisa BB strom1 atau strom2 ja lee soalnya sudah ada link barang2 BM mun handak nukar.... D


mun saran aku jgn storm le, hapenya sensitif tuh o
mending gemini aja o
tp terserah imak sih o
mun handak BM aku jua kawa ndatangkan kok o
r1zh4l.jr - 14/06/2011 05:00 PM
#392

Quote:
Original Posted By camcoel
maksutnya hybrid mang ngakak

oh bisa2 dong D
Quote:
Original Posted By subhan99
Lee handak mencobai merasakan BB nah kata kawanan ku nyaman...
minta rekomendasi BB yang paling bagus tu yang mana lee? yang kada rewel minta di servis tarus lee... \)


klo bb asli sih pasti enak asal jgn BM ngakaks
galajapo - 14/06/2011 05:03 PM
#393

Quote:
Original Posted By r1zh4l.jr
oh bisa2 dong D


klo bb asli sih pasti enak asal jgn BM ngakaks


BM juga bagus kalo pas beruntung o
r1zh4l.jr - 14/06/2011 05:06 PM
#394

Quote:
Original Posted By galajapo
BM juga bagus kalo pas beruntung o


cari kberuntungan itu yg susahnya D
tp nih ak ad link BM keknya sih bagus o
galajapo - 14/06/2011 05:07 PM
#395

Quote:
Original Posted By r1zh4l.jr
cari kberuntungan itu yg susahnya D
tp nih ak ad link BM keknya sih bagus o


si valencia itu bagus barangnya mang o
pi harganya agak mahal o
r1zh4l.jr - 14/06/2011 05:13 PM
#396

Quote:
Original Posted By galajapo
si valencia itu bagus barangnya mang o
pi harganya agak mahal o


valencia yg mana nih bingungs
subhan99 - 14/06/2011 05:13 PM
#397

Quote:
Original Posted By galajapo
mun saran aku jgn storm le, hapenya sensitif tuh o
mending gemini aja o
tp terserah imak sih o
mun handak BM aku jua kawa ndatangkan kok o

Handak yang 3g lee nyaman kencang larinya kalau browsing... D

Quote:
Original Posted By r1zh4l.jr
oh bisa2 dong D

klo bb asli sih pasti enak asal jgn BM ngakaks


Quote:
Original Posted By galajapo
si valencia itu bagus barangnya mang o
pi harganya agak mahal o


Mencari yang murah tapi nga murahan barangnya lee itu yang bagusnya... \)
r1zh4l.jr - 14/06/2011 05:20 PM
#398

Quote:
Original Posted By subhan99

Handak yang 3g lee nyaman kencang larinya kalau browsing... D





Mencari yang murah tapi nga murahan barangnya lee itu yang bagusnya... \)


coba imak jauk pang le dmari https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=7249910
galajapo - 14/06/2011 05:36 PM
#399

Quote:
Original Posted By r1zh4l.jr
valencia yg mana nih bingungs

ada valencia ID nya, orang bali mang o
Quote:
Original Posted By subhan99

Handak yang 3g lee nyaman kencang larinya kalau browsing... D





Mencari yang murah tapi nga murahan barangnya lee itu yang bagusnya... \)

mang rizal tu bejual bb jua le o
Quote:
Original Posted By r1zh4l.jr
coba imak jauk pang le dmari https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=7249910

kurang lebih aja harga lawan bos ku o
r1zh4l.jr - 14/06/2011 05:52 PM
#400

Quote:
Original Posted By galajapo
ada valencia ID nya, orang bali mang o

mang rizal tu bejual bb jua le o

kurang lebih aja harga lawan bos ku o


tapi itu unik cul dusnya besegel D
mana link boz km ayo coba klo ga :hoax :cool
Page 20 of 104 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Tengah > Tempat ngobrol segala tentang blackberry