Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > (Info) Tempat Menarik ning Slawi
Total Views: 3212 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 7 |  < 1 2 3 4 5 6 7 > 

durtam - 25/03/2011 07:32 AM
#41

Quote:
Original Posted By Farrison
@ ts bioskop singa esih buka um? D


Bioskope wis tutup lawas bah... linux2:
ijul2607 - 02/05/2011 10:59 AM
#42

Adiwerna...taroq-e ayu-ayu kemoncer tenan...
dezega - 09/05/2011 04:14 AM
#43

:request pejwan len gan ngakak


tempat bersejarah dan menarik di slawi jembatan teh gopek maho
tarpius - 11/05/2011 11:38 PM
#44

ngakak menarik nemen tempate yah...
kiqie4505 - 05/08/2011 02:44 AM
#45

sisitk nemen yah daning bocah slawine...
bidhoe - 05/08/2011 10:24 AM
#46

Glempank cuy...mbiyen lg cilik neng Slawi ngartine mono tok ngakaks
bujankerenz - 20/08/2011 06:30 PM
#47

Quote:
Original Posted By bidhoe
Glempank cuy...mbiyen lg cilik neng Slawi ngartine mono tok ngakaks


glempang sih apa kang eek:
bidhutiadatara - 21/08/2011 05:46 PM
#48

Quote:
Original Posted By bujankerenz
glempang sih apa kang eek:


huahahha toko kelontong sing nang Slawi cedake koplak dokar,,,
masa ra ngerti seh?
bujankerenz - 22/08/2011 02:22 AM
#49

Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
huahahha toko kelontong sing nang Slawi cedake koplak dokar,,,
masa ra ngerti seh?


ngger neng kono aku ngertine toko MC tok malu:
d70an - 22/08/2011 10:17 PM
#50

seumur-umur yakin aku ari maring slawi mung sliweran tok \(







(Info) Tempat Menarik ning Slawi
bidhutiadatara - 27/08/2011 03:51 AM
#51

Quote:
Original Posted By d70an
seumur-umur yakin aku ari maring slawi mung sliweran tok \(







(Info) Tempat Menarik ning Slawi

ente mah wong dusun...hahahah

iya kiye ana perkembangan apa ng Slawi yaa...pan balik kiyeee
d70an - 28/08/2011 10:22 AM
#52

Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
ente mah wong dusun...hahahah

iya kiye ana perkembangan apa ng Slawi yaa...pan balik kiyeee


alah ngomong wong dusun wong deweke be ora ngerti ka D
(Info) Tempat Menarik ning Slawi
bujankerenz - 29/08/2011 01:12 AM
#53

Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
ente mah wong dusun...hahahah

iya kiye ana perkembangan apa ng Slawi yaa...pan balik kiyeee


ader blubuk saiki wis dadi kota kang eek:
Pendekar_Yono - 04/09/2011 05:32 PM
#54

padahal trit apik kok klelep yah bingungs

sup2:sup:
klonengan19 - 04/09/2011 08:13 PM
#55

Quote:
Original Posted By Pendekar_Yono
padahal trit apik kok klelep yah bingungs

sup2:sup:


iya ya om sup:
bujankerenz - 07/09/2011 09:56 AM
#56

Quote:
Original Posted By klonengan19
iya ya om sup:


ente senengane melu nyundulan ah nohope:
hannsipp - 07/09/2011 10:00 AM
#57

waduk cacaban esih mlebu slawi to?
aku sering lewat kana
ginogino - 25/09/2011 12:03 AM
#58

Quote:
Original Posted By hannsipp
waduk cacaban esih mlebu slawi to?
aku sering lewat kana


cacaban melune kedungbanteng kang..
mr.darnien - 26/09/2011 11:00 AM
#59

mbiyen aq sekolah nang slawi......
dadi kangen pingin dolan....ngacir2
saben dina nongkrong nang tambun nyawang cwek2 lewat:angel
bujankerenz - 26/09/2011 11:17 AM
#60

Quote:
Original Posted By mr.darnien
mbiyen aq sekolah nang slawi......
dadi kangen pingin dolan....ngacir2
saben dina nongkrong nang tambun nyawang cwek2 lewat(Info) Tempat Menarik ning Slawi


sih sekolane neng ndi kang eek:
Page 3 of 7 |  < 1 2 3 4 5 6 7 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > (Info) Tempat Menarik ning Slawi