Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > (Info) Tempat Menarik ning Slawi
Total Views: 3212 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 7 |  < 1 2 3 4 5 6 7 > 

weim - 08/01/2012 04:13 PM
#81

Quote:
Original Posted By shofi28
jdi inget kemarin kedanawari bakar ayam wkwkwkwkwk


kuwe jeneng panggonan apa jeneng apa kang bingungs
shofi28 - 10/01/2012 10:29 PM
#82

Quote:
Original Posted By weim
kuwe jeneng panggonan apa jeneng apa kang bingungs


pintu air kaligung sing letake neng desa danawarih kang
weim - 11/01/2012 03:08 AM
#83

Quote:
Original Posted By shofi28
pintu air kaligung sing letake neng desa danawarih kang


petane dong gan?

nubi jadi penasaran kieh o

sekalian foto2ne nek ana
dani.ahmad - 27/01/2012 09:33 AM
#84

(Info) Tempat Menarik ning Slawi

iku tahun pira gan,....
maklum bocah anyar (NUMBE)
sukrad - 27/01/2012 09:36 AM
#85

Quote:
Original Posted By dani.ahmad
(Info) Tempat Menarik ning Slawi

iku tahun pira gan,....
maklum bocah anyar (NUMBE)

apa kuwe numbe???


numbe jamu??? hammers
weim - 27/01/2012 09:44 AM
#86

Quote:
Original Posted By sukrad
apa kuwe numbe???


numbe jamu??? hammers


numbe one gan o
dani.ahmad - 27/01/2012 09:46 AM
#87

Quote:
Original Posted By sukrad
apa kuwe numbe???


numbe jamu??? hammers


ngakaks ya aran e,.... bocah anyaran gan....
iku beskop nanng sebelah endi ya,.....
aqouarfa - 27/01/2012 05:32 PM
#88

Quote:
Original Posted By dani.ahmad


ngakaks ya aran e,.... bocah anyaran gan....
iku beskop nanng sebelah endi ya,.....


olih nedot nang ndi gambare um (Info) Tempat Menarik ning Slawi
gustinr - 27/01/2012 09:15 PM
#89

laka sing maring Gor Trisanja? (Info) Tempat Menarik ning Slawi
weim - 28/01/2012 12:27 AM
#90

Quote:
Original Posted By gustinr
laka sing maring Gor Trisanja? (Info) Tempat Menarik ning Slawi


apa kuwe ya bingungs
aqouarfa - 28/01/2012 04:34 PM
#91

Quote:
Original Posted By gustinr
laka sing maring Gor Trisanja?


ana apa gan neng kana eek: (Info) Tempat Menarik ning Slawi
weim - 28/01/2012 06:24 PM
#92

Quote:
Original Posted By aqouarfa
ana apa gan neng kana eek: (Info) Tempat Menarik ning Slawi


ane nggak tau gan, bawah ane mungkin o
zanuahmad - 14/02/2012 07:38 AM
#93

nag slawi daning laka vespa pada kumpulgenit:iloveindonesia
weim - 14/02/2012 08:40 AM
#94

Quote:
Original Posted By zanuahmad
nag slawi daning laka vespa pada kumpulgenit:iloveindonesia


bisane ente takon vespa nang kene? bingungs
jambrud - 14/02/2012 10:32 AM
#95

Quote:
Original Posted By zanuahmad
nag slawi daning laka vespa pada kumpulgenit:iloveindonesia


emang vespa tempat menarik ya? bingungs:
weim - 14/02/2012 10:43 AM
#96

Quote:
Original Posted By jambrud
emang vespa tempat menarik ya? bingungs:


takgoleti nang gugelmep laka \( \(
weim - 14/02/2012 10:45 AM
#97

Quote:
Original Posted By jambrud
emang vespa tempat menarik ya? bingungs:


takgoleti nang gugelmep laka \( \(
weim - 15/02/2012 09:13 PM
#98

gan, ana sing paham jatinegara ora kieh, di share owh
soale nang kana kayong tempate sejuk nemen, jarene sentra duren ya?
ginogino - 17/02/2012 07:13 PM
#99

Quote:
Original Posted By weim
gan, ana sing paham jatinegara ora kieh, di share owh
soale nang kana kayong tempate sejuk nemen, jarene sentra duren ya?


duren akeh ng sedurunge pasar um... nyen ora salah lebakwangi apa yah...?
trus ng desa gantungan ya akeh duren didol...

kayong arep mborong duren apa um...??
weim - 18/02/2012 12:18 AM
#100

Quote:
Original Posted By ginogino
duren akeh ng sedurunge pasar um... nyen ora salah lebakwangi apa yah...?
trus ng desa gantungan ya akeh duren didol...

kayong arep mborong duren apa um...??


takon tok um o
soale minggu ngarep pengin dolan rana \)
dalane pimen um, antara slawi-jatinegara-randudogkal rusak parah ora?
Page 5 of 7 |  < 1 2 3 4 5 6 7 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > (Info) Tempat Menarik ning Slawi