Perth
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Perth > New PR rules for mostly student
Total Views: 10257 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 11 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > 

PissLUR - 24/12/2010 04:46 PM
#101

cat 4 bakalan di proses? keknya gak mungkin...


Bearing in mind what I have discussed above is only a fraction of the problems facing international students in Australia, also give a thought to those former students still stuck on Bridging Visas for years on end. Tens of thousands are have been waiting 4 years or more while their old 880 visa applications are yet to be processed and it seems given DIAC’s predictions on processing arrangements, they could be waiting a few more years yet.
PissLUR - 24/12/2010 05:52 PM
#102

Yey... my sis just got her piyar...

date of lodgement nov 2009...
edan gila... butuh 1 tahun untuk dapetin(cat 3)...
bcl - 01/01/2011 06:16 PM
#103

kk pisslur kapan dapet piyar?
chan_23 - 02/01/2011 10:23 PM
#104

Quote:
Original Posted By bcl
kk pisslur kapan dapet piyar?


aneh aneh aja lu nanya. btw nge cat rumah udah sampe mana gan? p
5quid - 04/01/2011 08:45 PM
#105

gile puyeng bacanya... makin sulit aja nih dapet PR disana... padahal tuh benua masi luas dengan gurun pasir... hihihi
PissLUR - 13/01/2011 08:27 PM
#106

Quote:
Brisbane office closure
Due to flooding in Brisbane, the DIAC Brisbane office is closed until further notice. Please do not attend the Brisbane office. If you have an urgent immigration matter, please contact the department on 131 881.

Latest news on immigration website.


\(\(

turut berduka cita berduka
12121212 - 13/01/2011 08:31 PM
#107

week 1/12 waiting for new ACS skill assessment

PASA status = In Process
PissLUR - 20/01/2011 03:33 PM
#108

week 2/12 waiting for new ACS skill assessment

PASA status = In Process
aneh2aja - 21/01/2011 12:06 PM
#109

yang process gw orang indo, moga2 dapet skill assessmentnya seperti yg diminta.
week 2 completed...

Given Name xxxxxxx
Date Received 07-January-2011
Event Type PASA
Status In process
Managed By Henny Chandra
Registered Post No
PissLUR - 21/01/2011 04:48 PM
#110

sama....


ribeeeeeeeeeeeeet terbelit2 dah

Quote:
I refer to your Online Application for Skills Assessment and wish to advise that I have tried to retrieve your previous documents from offsite storage, however the result was unsuccessful, thus before the processing of your application can be finalised, further documentation is required:

* Certified copy of your birth certificate or passport and all Australian Visas (if you have worked or studied in Australia).

* Certified copy of a letter of completion for your Australian degree, stating the exact date that the course requirements were met.

* Certified copy of the complete and final academic transcript for your Australian degree.

* You will need to request the University to provide a letter that properly explains your ICT course exemptions. Our guidelines state that if exemptions from an ICT course have been granted, applicants must provide documentary advice from the university/institute specifying the title of the unit (s)/subject (s) which have been credited and the basis upon which they have been given.

* Certified copy of the complete and final academic transcript and degree certificate for any undergraduate qualifications you hold being Diploma or higher.
aneh2aja - 23/01/2011 08:38 AM
#111

Kalo gw sih ngirim semuanya, termasuk skill assesment yg dulu gw kirim ke mereka..
PissLUR - 23/01/2011 09:52 AM
#112

Quote:
Original Posted By aneh2aja
Kalo gw sih ngirim semuanya, termasuk skill assesment yg dulu gw kirim ke mereka..

menurut PASA mereka, kalo kita sudah pernah melakukan SA, maka dokumen yg dibutuhkan HANYA ref no atao SA yg lama..

tapi karna mereka pindah kantor sejak nov/dec 10, jadinya begini lah :nohope

ngerepotin orang....


Cuma karna gw butuh, ya mau gak mau cd


gimana bro? udah ada perkembangan di status-nya lom?
aneh2aja - 25/01/2011 08:09 AM
#113

good luck deh bro, emang rese, makanya gw kira gak ada salahnya kirim semua nya lagi, just in case.. biar gak lama2in.

Belom nih... masih In Process, baru masuk week 3, jadi masih ada 2 bulan lagi , huhuhu
PissLUR - 25/01/2011 02:58 PM
#114

ok.. document2 udah gw kirim hari sabtu lalu.. ternyata masih ada yg kurang hammer:


cd cd

udah kirim lagi...

total udah kirim pake express post 2 kali...
2x$4.60 \(\(\(\(

duit makan siang ane \(\(\(\(
PissLUR - 29/01/2011 08:21 AM
#115

ok week 3/12

udah back to "In process"
aneh2aja - 31/01/2011 10:48 AM
#116

grrr... lama bgt, apa seh susahnya tinggal di-approve... gila nunggu 12 minggu buat kayak ginian
aquaplus - 01/02/2011 09:03 PM
#117

Quote:
Original Posted By aneh2aja
grrr... lama bgt, apa seh susahnya tinggal di-approve... gila nunggu 12 minggu buat kayak ginian


ente kan lagi di "rumah orang", yah ikutin aturan tuan rumah lah maho
chan_23 - 02/02/2011 04:49 AM
#118

Quote:
Original Posted By aquaplus
ente kan lagi di "rumah orang", yah ikutin aturan tuan rumah lah maho


dia pikir negaranya punya bapak moyangnya kali
aquaplus - 02/02/2011 10:11 AM
#119

Quote:
Original Posted By chan_23
dia pikir negaranya punya bapak moyangnya kali


maklum kebiasaan hasil didikan dari "negara gayus", everything is can be priced in Indonenensia iloveindonesia
chan_23 - 02/02/2011 10:20 AM
#120

Quote:
Original Posted By aquaplus
maklum kebiasaan hasil didikan dari "negara gayus", everything is can be priced in Indonenensia iloveindonesia


udah udah, tar org nya sewot D
Page 6 of 11 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > 
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Perth > New PR rules for mostly student