Banyumas
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]
Total Views: 41698 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 209 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

moearief - 20/11/2010 10:55 AM
#21

weleh, neng kaskus ana juga.,.,
mampir sit lah.,.,
blackcyber - 18/01/2011 04:29 PM
#22
www.blackcber.web.id
Quote:
Original Posted By friedo
wew,sampeyan ketua yayasan e apa?deneng aku ra kenal ya?? bingung



silahkan...calm aja.. ngakak


dudu D
Koe angkatan pira maho
friedo - 20/01/2011 08:26 PM
#23

Quote:
Original Posted By blackcyber
dudu D
Koe angkatan pira maho


angkatan 2009 kang, sampeyane si?bingung
blackcyber - 20/01/2011 08:54 PM
#24
www.blackcber.web.id
Quote:
Original Posted By friedo
angkatan 2009 kang, sampeyane si?bingung

Angkatan lawas Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]
orcadia - 21/01/2011 09:59 PM
#25
Id
Aku melu ya kang..tapi tesih newbie banget...

jenenge : gito
ID : orcadia
TI 08 SORE amikom angkatan 2008
merah.berani - 22/01/2011 06:55 AM
#26

gan ana pendaftaran anyar ora
nyong pengin njaluk formulire tapi isin lah malu:
blackcyber - 22/01/2011 02:30 PM
#27
www.blackcber.web.id
Quote:
Original Posted By merah.berani
gan ana pendaftaran anyar ora
nyong pengin njaluk formulire tapi isin lah malu:

Gari maring FO njaluk brosure maho
edegtengab - 22/01/2011 05:15 PM
#28

Quote:
Original Posted By orcadia
Aku melu ya kang..tapi tesih newbie banget...

jenenge : gito
ID : orcadia
TI 08 SORE amikom angkatan 2008


wow afgan genit:
rancamaya - 22/01/2011 06:35 PM
#29

gan nyong tau njiot D1 nang Amikom Yogyakarta olih gabung nang kene apa ora ?? :mewek

angkatan 2005 malu:

tapi ya tau nang IMKI Purwokerto o

pada2 anak2e pak berli ikih ya D

salam kenal shakehand2
blackcyber - 22/01/2011 07:55 PM
#30
www.blackcber.web.id
Quote:
Original Posted By rancamaya
gan nyong tau njiot D1 nang Amikom Yogyakarta olih gabung nang kene apa ora ?? :mewek

angkatan 2005 malu:

tapi ya tau nang IMKI Purwokerto o

pada2 anak2e pak berli ikih ya D

salam kenal shakehand2

Lulusan pira nang IMKI maho
Angkara - 23/01/2011 07:51 PM
#31

Aku rep maraih bener lah, tulung identitase dicntumna ya, tak mulai sekang aku, pesene go TS stiap identitas dicantumkan didepan ya!
Nama = Raong
Asal = AMIKOM PWT 2005
Domisili = Cilacap
Pekerjaan = tukang pulung, sekian gan, sory go angkatan 2008 ngisor q ra pati faham, :dKeluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]
Angkara - 23/01/2011 07:53 PM
#32

Quote:
Original Posted By rancamaya
gan nyong tau njiot D1 nang Amikom Yogyakarta olih gabung nang kene apa ora ?? :mewek

angkatan 2005 malu:

tapi ya tau nang IMKI Purwokerto o

pada2 anak2e pak berli ikih ya D

salam kenal shakehand2

Aku jg IMKI angkatan 2003/2004 gan. . Jenengan angkatan pira?Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]
hd867 - 23/01/2011 09:08 PM
#33

Quote:
Original Posted By orcadia
Aku melu ya kang..tapi tesih newbie banget...

jenenge : gito
ID : orcadia
TI 08 SORE amikom angkatan 2008


git, ak padamu genit:
abednegowarhany - 27/01/2011 10:29 PM
#34

Aku bocah amikom kyeh,,,,

SI 2008 A

Salam kenal kabeh nggo sedulur2,,,,,,:toast
djawas - 01/02/2011 07:45 AM
#35

wis aja ditambaih obrolan ora jelas langka arahane.. nek sing neng kene pancen cah AMIKOM ya nge post biodata ne sing jelas nek tetep baen mung dopokann ya tek close... D D
Angkara - 01/02/2011 12:28 PM
#36

Quote:
Original Posted By djawas
wis aja ditambaih obrolan ora jelas langka arahane.. nek sing neng kene pancen cah AMIKOM ya nge post biodata ne sing jelas nek tetep baen mung dopokann ya tek close... D D


nah setuju karo RL e.. aku salah satu Ex siswane be males deleng isi post seng ra mutu lah.. ra mencerminkan Akademik yang bonafit D
tjahndesa - 01/02/2011 06:54 PM
#37

mlebu 2008, lulus 2010; karo angkatan dewe akeh sing ora kenal, kuliah bareng mung sepisan nek ora salah melu bahasa inggris 3 dadi bocah asing lha wong pada ora kenal, malah kenale karo angkt 2005 (sebagian), 2006, 2007.
blackcyber - 01/02/2011 10:19 PM
#38
www.blackcber.web.id
Quote:
Original Posted By Angkara
nah setuju karo RL e.. aku salah satu Ex siswane be males deleng isi post seng ra mutu lah.. ra mencerminkan Akademik yang bonafit D

Ky lulusane ra mutu Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]
blackcyber - 02/02/2011 12:44 PM
#39
www.blackcber.web.id
Quote:
Original Posted By tjahndesa
mlebu 2008, lulus 2010; karo angkatan dewe akeh sing ora kenal, kuliah bareng mung sepisan nek ora salah melu bahasa inggris 3 dadi bocah asing lha wong pada ora kenal, malah kenale karo angkt 2005 (sebagian), 2006, 2007.

Njenengan kelas sore pa maho
geronaki - 02/02/2011 01:27 PM
#40

jajal di posting materi kuliaeh gan... dadi sing ora kuliah bisa melu menikmati materina..

hammer:
Page 2 of 209 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]