Banyumas
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]
Total Views: 41698 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 209 of 209 | ‹ First  < 204 205 206 207 208 209

goblinz - 17/10/2012 09:17 PM
#4161

Quote:
Original Posted By M.v.M
wis tenang ae..ngko nyong sing ngeshare ya kena..

tapi ngeshare tugas tugas tok yah..
gari sing liyane sing kon nggarap :cool
---------------------------------------------------------------------

trus gimana kedepannya Kaskuser Amikom ini ?!

nek rep ana acara di woro-woro yah..

Kedepannya pokok e makin joss gandos lah thumbup:

gan, njenengan si angkatan taun pira ya bingungs
inyong kelalen gans malus


Quote:
Original Posted By ubudblending
horreee horreeeee tugas clear Bhahahaha merdeka iloveindonesias

wow kk wow wis rampung matabelo:
koding e wis rampung si malu:
ubudblending - 17/10/2012 10:00 PM
#4162

Quote:
Original Posted By goblinz
Kedepannya pokok e makin joss gandos lah thumbup:

gan, njenengan si angkatan taun pira ya bingungs
inyong kelalen gans malus



wow kk wow wis rampung matabelo:
koding e wis rampung si malu:
wis rampung..kayane kodinganku beda loh kambi bocahan kelas hahahah
goblinz - 17/10/2012 10:50 PM
#4163

Quote:
Original Posted By ubudblending
wis rampung..kayane kodinganku beda loh kambi bocahan kelas hahahah

Istimewa thumbup:

ctrl c + ctr v yaa _____ngacir:
luveas - 17/10/2012 11:39 PM
#4164

Quote:
Original Posted By M.v.M
nah trus kuwe acarane kapan?!

gagean ayuggghhhh


deneng ora di share tugas sing wis rampung? ngakak


wuisss gede temen koh

gela kie mesti takut
M.v.M - 17/10/2012 11:43 PM
#4165

Quote:
Original Posted By goblinz
Kedepannya pokok e makin joss gandos lah thumbup:

gan, njenengan si angkatan taun pira ya bingungs
inyong kelalen gans malus



wow kk wow wis rampung matabelo:
koding e wis rampung si malu:


angkatan pira ae bisa aku kang...ngakaks


Quote:
Original Posted By luveas
wuisss gede temen koh

gela kie mesti takut


ya ora...ben lebih tegas...ngakaks
goblinz - 18/10/2012 12:08 AM
#4166

Quote:
Original Posted By M.v.M
angkatan pira ae bisa aku kang...ngakaks

Super sekali lah ya thumbup:
fleksibel, saking fleksibel e ngasi unknown ya kang ngakaks Peace:
qtu - 18/10/2012 04:24 AM
#4167

sidane kapan kie kopdare? Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]
luveas - 18/10/2012 07:50 AM
#4168

Quote:
Original Posted By qtu
sidane kapan kie kopdare? Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]

usul :
nek minggu ke 2 bulan november pie?
tempate nang besmen (lesehan/njagong)
nek harine lah aq bingung,masalae nek minggu kampuse tutup si ya o
apa tetep hari hari kuliah ya
ibrakadabra - 18/10/2012 11:43 AM
#4169

Quote:
Original Posted By luveas
usul :
nek minggu ke 2 bulan november pie?
tempate nang besmen (lesehan/njagong)
nek harine lah aq bingung,masalae nek minggu kampuse tutup si ya o
apa tetep hari hari kuliah ya


aqw siap ae lah kang.. D
november uis mulai UTS kayane loh kang..
qtu - 18/10/2012 12:54 PM
#4170

Quote:
Original Posted By ibrakadabra
aqw siap ae lah kang.. D
november uis mulai UTS kayane loh kang..


gelis temen UTS e pakcapedes
luveas - 18/10/2012 02:49 PM
#4171

Quote:
Original Posted By ibrakadabra
aqw siap ae lah kang.. D
november uis mulai UTS kayane loh kang..


berati enake kapan kue pak o

nunggu usul kang liane juga
ibrakadabra - 18/10/2012 08:30 PM
#4172

Quote:
Original Posted By qtu
gelis temen UTS e pakcapedes


kayane siih jon.. D
jere kepengen gelis2 lulus....

Quote:
Original Posted By luveas
berati enake kapan kue pak o

nunggu usul kang liane juga


akhir wulan kiye ae apa ?? bingungs
farykodokhitam - 19/10/2012 01:11 AM
#4173

kayane tambah rame kie ya???hahahahahahaha.
thumbup:thumbup
qtu - 19/10/2012 01:20 AM
#4174

Quote:
Original Posted By ibrakadabra
kayane siih jon.. D
jere kepengen gelis2 lulus....



akhir wulan kiye ae apa ?? bingungs


ohhh ia dingmalus
fire.man - 19/10/2012 02:19 AM
#4175

ana sing nduwe CP ne BEM ora ya?? malus

kepingin melu BEM syarat ketentuan ne sih apabae?? malu:
luveas - 19/10/2012 10:33 PM
#4176

Quote:
Original Posted By ibrakadabra
kayane siih jon.. D
jere kepengen gelis2 lulus....


akhir wulan kiye ae apa ?? bingungs

berati tanggal 31 ya pak D

Quote:
Original Posted By fire.man
ana sing nduwe CP ne BEM ora ya?? malus

kepingin melu BEM syarat ketentuan ne sih apabae?? malu:


la PM kae pak BEM e bae
fire.man - 20/10/2012 12:07 AM
#4177

Quote:
Original Posted By luveas
berati tanggal 31 ya pak D



la PM kae pak BEM e bae


pak BEM'e suwe ora keton posting malu:
goblinz - 20/10/2012 12:09 AM
#4178

Quote:
Original Posted By ibrakadabra
aqw siap ae lah kang.. D
november uis mulai UTS kayane loh kang..

Wow cepet temen ya,
rung genep sewulan wis arep UTS matabelo:

Quote:
Original Posted By qtu
gelis temen UTS e pakcapedes

Prwe kang skripsi ne ngakaks

Quote:
Original Posted By fire.man
ana sing nduwe CP ne BEM ora ya?? malus

kepingin melu BEM syarat ketentuan ne sih apabae?? malu:

WoW luar biasa,
arep dadi calon aktivis kieh Peace:

ora takon mww bae D

Quote:
Original Posted By luveas
berati tanggal 31 ya pak D


la PM kae pak BEM e bae

Sida ne pertengahan November kie kopdar e bingungs
urung di rembug acan D
qtu - 20/10/2012 03:58 AM
#4179

Quote:
Original Posted By goblinz



Prwe kang skripsi ne ngakaks



ia kie koh,,,dongakna ya men cepet rampung,,, Aminmalus
Page 209 of 209 | ‹ First  < 204 205 206 207 208 209
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]