Banyumas
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]
Total Views: 41698 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 209 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

blackcyber - 08/03/2011 11:58 AM
#61
www.blackcyber.web.id/loker
Quote:
Original Posted By djvier
Nama >>>=Cholid Darma Indrawan
>>Panggilan=Chiko
>>Hoby=Sing ana baen...Guild Perspective~~~RF Indo~~~
Cukup Semeno,Stop,Passs Raa Akehen Omong

Kpn pendadaran Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]
dhanaraja - 12/03/2011 12:39 PM
#62

Quote:
Original Posted By djvier
Nama >>>=Cholid Darma Indrawan
>>Panggilan=Chiko
>>Hoby=Sing ana baen...Guild Perspective~~~RF Indo~~~
Cukup Semeno,Stop,Passs Raa Akehen Omong


mahasiswa baru ya kang...???
coffelattes - 16/03/2011 08:57 PM
#63

Quote:
Original Posted By .KasKus
bener kuwe kang ngakak Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]


ana ide kie .. prentah mahasiswa-ne bae kon gawe skrisi judul-e Rancang Bangun Web STMIK AMIKOM Purwokerto kayane maen ..

ngakak ngakak ngakak
manung36 - 16/03/2011 10:19 PM
#64

Quote:
Original Posted By coffelattes
ana ide kie .. prentah mahasiswa-ne bae kon gawe skrisi judul-e Rancang Bangun Web STMIK AMIKOM Purwokerto kayane maen ..

ngakak ngakak ngakak


saran yang membangun kuwe kang D calon pendaftar mbok ya nggolet informasi seakeh-akehe masalah biaya, syarat, alih jenjang dsb neng website, eh malahan forbiden 404 D
coffelattes - 16/03/2011 11:11 PM
#65

Quote:
Original Posted By manung36
saran yang membangun kuwe kang D calon pendaftar mbok ya nggolet informasi seakeh-akehe masalah biaya, syarat, alih jenjang dsb neng website, eh malahan forbiden 404 D


dongen ya seora-ora ne di kei Maaf Sementara Web Ini dalam Proses Perbaikan tah madan mending kayane .
dhanaraja - 17/03/2011 01:28 AM
#66

Quote:
Original Posted By coffelattes
ana ide kie .. prentah mahasiswa-ne bae kon gawe skrisi judul-e Rancang Bangun Web STMIK AMIKOM Purwokerto kayane maen ..

ngakak ngakak ngakak


wes ana sing ngangkat judul kueh kang... angkatanku ndisit... tapi rung di enggo. sing di enggo sing statis malah...

siki kondisine malah madan kepriwe....

tampilane dosen.

cek tkp : amikompurwokerto


forum-e jane wes ana kie kang... tapi sayang langka sing ngeramekna...
wingi sempet rame ning amikom board (tapi wes tutup)

forum kie wes ana kawit jamanQ kuliah...
cek tkp : forum amikom purwokerto
slay3r - 18/03/2011 10:20 PM
#67

Tolonglah ada yg tau Biaya Masuk Amikom Purwokerto 2011 ga ?
tulung dishare dimari., ,
Maturnuwun sanget sumpah ..
luveas - 23/03/2011 09:58 AM
#68

Quote:
Original Posted By slay3r
Tolonglah ada yg tau Biaya Masuk Amikom Purwokerto 2011 ga ?
tulung dishare dimari., ,
Maturnuwun sanget sumpah ..


aq tembe ndaftar wingi 3.810 + spi kue semester 1

tp nek ndaftar siki wis beda maning jah....wis mundakna maning kang....d tambah siki wis mlebu gelombang 1,masalae pas aq ndaftar isih melu kusus :2thumbup
blackcyber - 24/03/2011 05:29 PM
#69
www.blackcyber.web.id/loker
Quote:
Original Posted By dhanaraja
wes ana sing ngangkat judul kueh kang... angkatanku ndisit... tapi rung di enggo. sing di enggo sing statis malah...

siki kondisine malah madan kepriwe....

tampilane dosen.

cek tkp : amikompurwokerto


forum-e jane wes ana kie kang... tapi sayang langka sing ngeramekna...
wingi sempet rame ning amikom board (tapi wes tutup)

forum kie wes ana kawit jamanQ kuliah...
cek tkp : forum amikom purwokerto

Di buka maning dong gan maho
ridho91 - 02/04/2011 08:12 AM
#70

sedang dibuatin forumnya gan,,, iloveindonesia,, cek disini untuk demonya,,

untuk masuk :
username : demo
password : demoforum

belum bisa registrasi karna masih demo hehehe.... Peace:cendols

kritik dan sarannya???
ridho91 - 16/04/2011 08:33 AM
#71
http://www.amikomboard.com/
Amikom Board sekarang bisa diakses di http://www.amikomboard.com/
ridho91 - 16/04/2011 10:46 AM
#72
http://www.amikomboard.com/
Quote:
Original Posted By blackcyber
Deneng ganti maning Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]


ora ganti koh....
pas aku wis gawe forum sing nang amikom.mutasimridlo.com, ana wong amikom gawe forum juga cuma karo gratisan maning nang getul siki ra diurus, sibuk ndean, lagian ora olih link rap!dsh*re. lah gaweanku tek redirect mring www.amikomboard.com getoh.... maho
coffelattes - 17/04/2011 06:15 AM
#73

nyong teka siki ..
kiye sing bener (sing kanggo) jene sing ndi kang?

http://www.amikomboard.com/
apa
http://amikom.forumid.net/
ridho91 - 17/04/2011 07:09 AM
#74

Quote:
Original Posted By coffelattes
nyong teka siki ..
kiye sing bener (sing kanggo) jene sing ndi kang?


sing bener amikom board dot com
radenwerkudara - 02/05/2011 02:10 PM
#75

nyuwun sewu Gan...anu kiya aku ana rencana mlebu Amikom PWT, sedurunge ana sing pengin tak takonna karo Agan / Aganwati sing wis mlebu... D

1. Amikom PWT wis terakreditasi apa bae ya? nggo tiap jurusane \)
2. Anu arep takon, rincian biaya sing website Amikom Jogja pada karo Amikom PWT ora yah? bingungs
3. Terus info beasiswa sing neng website kuwe berlaku juga nggo Amikom PWT ora yah? malus

anu semeno ndisit Gan, arep ndeleng neng website genah lagi mandan puyeng situse D
blackcyber - 03/05/2011 09:07 PM
#76
www.blackcyber.web.id/loker
Quote:
Original Posted By radenwerkudara
nyuwun sewu Gan...anu kiya aku ana rencana mlebu Amikom PWT, sedurunge ana sing pengin tak takonna karo Agan / Aganwati sing wis mlebu... D

1. Amikom PWT wis terakreditasi apa bae ya? nggo tiap jurusane \)
2. Anu arep takon, rincian biaya sing website Amikom Jogja pada karo Amikom PWT ora yah? bingungs
3. Terus info beasiswa sing neng website kuwe berlaku juga nggo Amikom PWT ora yah? malus

anu semeno ndisit Gan, arep ndeleng neng website genah lagi mandan puyeng situse D

1. Urung terakreditasi C acan Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]
2. Beda bgt gan maho amikom pwt lewih murah se-barlingmascakep Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]
3. Ora http://amikompurwokerto.ac.id/ Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]
dhanaraja - 04/05/2011 12:13 PM
#77

Quote:
Original Posted By radenwerkudara
nyuwun sewu Gan...anu kiya aku ana rencana mlebu Amikom PWT, sedurunge ana sing pengin tak takonna karo Agan / Aganwati sing wis mlebu... D

1. Amikom PWT wis terakreditasi apa bae ya? nggo tiap jurusane \)
2. Anu arep takon, rincian biaya sing website Amikom Jogja pada karo Amikom PWT ora yah? bingungs
3. Terus info beasiswa sing neng website kuwe berlaku juga nggo Amikom PWT ora yah? malus

anu semeno ndisit Gan, arep ndeleng neng website genah lagi mandan puyeng situse D


AMIKOM Purwokerto lagi proses Akreditasi gan.. doakan saja secepatnya...

untuk BEASISWA di AMIKOM Purwokerto banyak gan... ada Beasiswa BBM, PPA dan lain2.. asal IPK bagus dan selama kuliah ga neko2.... prestasinya bagus juga...
blackcyber - 04/05/2011 12:40 PM
#78
www.blackcyber.web.id/loker
Quote:
Original Posted By kchild
Maf agan2.. newbie nih.. lg pengen bgt bisa VB.. tp ku bingung mau bikin program tentang pointer d VB.. ada kah yang bisa bantu????
ad yg bisa nunjukin gimana cara kerja pointer d VB g?? trims..

Tugas kuliah ya Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]
Kuliah nang endi gan Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]
ibrakadabra - 06/05/2011 11:58 PM
#79

Quote:
Original Posted By blackcyber
Aq dudu dosan, dadi ra teyeng jwb Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]


bner kye...
lah dosene deng or ngumpul neng kene sii... pda ngumpul nang ndii jane ??
dhanaraja - 17/05/2011 10:09 PM
#80

Selamat menempuh UTS buat temen-temen AMIKOM Purwokerto.
semoga dapat berjalan lancar dan hasil yang memuaskan.....







6th Happy Anniversary

STMIK AMIKOM PURWOKERTO
Page 4 of 209 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > Keluarga Besar Mahasiswa STMIK Amikom Purwokerto [masuk]