Sydney
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Sydney > [share] !!new!! Semua tentang kerjaan di sydney
Total Views: 70018 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 91 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

RudZ-D - 30/11/2010 08:26 PM
#61

ngomong2 ane penasaran..

1 hari.. kalo ada 1 lowongan di SEEK..

applicant yang apply seberapa banyak?? beneran 1 hari 40 applicants
trunx168 - 01/12/2010 04:33 AM
#62

ada low utk teknisi full time di supplier parts komputer daerah Strathfield South..yg minat langsung PM..
kramkaki - 01/12/2010 06:38 AM
#63

Quote:
Original Posted By RudZ-D
ngomong2 ane penasaran..

1 hari.. kalo ada 1 lowongan di SEEK..

applicant yang apply seberapa banyak?? beneran 1 hari 40 applicants


itu beneran gan
malah lebih
Aremalang - 01/12/2010 12:15 PM
#64

gan tanya ye
kan studnet visa cuma boleh 20 h/w
klo kita kerja tgl 1 (minggu ke 1), terus ternyata gaji kita baru dibayar 2 minggu setelahnya ( tgl 15), so uang yg kita terima tuh dianggap untuk tgl 1 or 15?
misalnya tgl 15 ternyat lu dah kerja 20 jam, and ketambahan ada gaji masuk tgl 15 (minggu k3), itu dianggapnya masih 20 jam atau 20 jam + gaji yg diterima minggu ke1?
iloVEmyself - 01/12/2010 01:54 PM
#65

Gan.. Jadi Gelap di sydney, mantap ga?
sanji68 - 01/12/2010 04:56 PM
#66

Quote:
Original Posted By iloVEmyself
Gan.. Jadi Gelap di sydney, mantap ga?


opo iki nohope:
RudZ-D - 01/12/2010 05:35 PM
#67

Quote:
Original Posted By iloVEmyself
Gan.. Jadi Gelap di sydney, mantap ga?


tuh.. liat aja kaskuser diatas gue.. avatarnya gelap tuh.. mau digelapin??
sanji68 - 01/12/2010 05:42 PM
#68

Quote:
Original Posted By RudZ-D
tuh.. liat aja kaskuser diatas gue.. avatarnya gelap tuh.. mau digelapin??


ane suka yg gelap2 gan...apalagi kalo dikamar and gulingnya bisa menghangatkan ane.... o
kramkaki - 01/12/2010 06:24 PM
#69

Quote:
Original Posted By Aremalang
gan tanya ye
kan studnet visa cuma boleh 20 h/w
klo kita kerja tgl 1 (minggu ke 1), terus ternyata gaji kita baru dibayar 2 minggu setelahnya ( tgl 15), so uang yg kita terima tuh dianggap untuk tgl 1 or 15?
misalnya tgl 15 ternyat lu dah kerja 20 jam, and ketambahan ada gaji masuk tgl 15 (minggu k3), itu dianggapnya masih 20 jam atau 20 jam + gaji yg diterima minggu ke1?


musti nya masih dihitung 20 jam
karena lo dpt byran nya 2 minggu setelah lo kerja

Quote:
Original Posted By sanji68
ane suka yg gelap2 gan...apalagi kalo dikamar and gulingnya bisa menghangatkan ane.... o


apalagi guling nya bs diganti ama yg "asli"
bs jd perkara besar
hammer:
RudZ-D - 01/12/2010 08:07 PM
#70

HEI FULL TIMER!!!! ada Lowongan di star city

DIkasih Training trus dibayar lagi.. 8 hari..

star city

Quote:
trainee games dealer / croupier

our croupiers play a pivotal role putting on a show for our patrons ensuring they are having the experience of a lifetime, whilst dealing in what will certainly be the most luxurious surroundings in sydney.

The future of sydney is here – star city is evolving and now is the time to consider a career with us. Over the next 18 months there will be fantastic opportunities to join star city as we undergo an $860 million dollar redevelopment. Dubbed 'future star' the resulting world-class destination will feature 600 rooms across two luxe five-star hotels, an apartment tower featuring 126 serviced apartments, over 20 restaurants and bars, a 2000 capacity theatre, a 3000 capacity events centre, a nightclub, casino and expansive retail collection – we will be sydney's wow factor and deliver lifetime customer experiences.

If you are after a new career, a new direction, to learn a new skill, or simply just looking for a great job where you can showcase your fabulous customer service skills, then this is the role for you.

To make it all happen and become a part of our next training school, here's what we need from you:

* demonstrated experience in and a genuine interest in working with and helping customers
* flexibility to work across a 24 hour/7 day rotating roster (hours would vary depending on business requirements)
* be 18 years of age or older
* strong communication skills reflecting a fun, friendly attitude
* ability to work in a fast paced environment, be numerate and quick-thinking
* be scrupulously honest and security conscious whilst maintaining consistent attention to detail & accuracy throughout your shift
* impeccable grooming standards

please note: This vacancy is only open to candidates who are australian and nz citizens and/or have a permanent residency visa

our trainee dealer course is at no cost to you. It is a full time 8 hour per day, 5 day a week course that will take place over a 4 week period. The next training course will begin in mid january 2011, following the recruitment session that will be taking place in mid december.

Our training program will ensure you develop and learn the necessary skills to help you develop a career in this exciting industry. A sincere passion for customers and a positive attitude are also necessary elements in ensuring you get the most out of this program. Upon successful completion of this course, you will have the opportunity to come on board as a croupier to join our table games team.

So...are you fun, fresh, friendly, fast and focussed? Are you committed to delivering what can only be described as exceptional customer service? If so, apply now!



[CODE]http://www.seek.com.au/Job/trainee-games-dealer-croupier/in/sydney-cbd-inner-west-eastern-subur bs/18656306[/CODE]
fomal - 01/12/2010 08:08 PM
#71

Quote:
Original Posted By RudZ-D
Lowongan

star city



[CODE]http://www.seek.com.au/Job/trainee-games-dealer-croupier/in/sydney-cbd-inner-west-eastern-subur bs/18656306[/CODE]


please note: This vacancy is only open to candidates who are australian and nz citizens and/or have a permanent residency visa
GreenBunny - 02/12/2010 09:42 PM
#72

Gan, mau tanya dong soal job interview d nando's gimana ya? susah apa nga ya? maklum baru coba apply job nih
Thanks sebelumnya \)
Aremalang - 03/12/2010 07:21 AM
#73

Quote:
Original Posted By GreenBunny
Gan, mau tanya dong soal job interview d nando's gimana ya? susah apa nga ya? maklum baru coba apply job nih
Thanks sebelumnya \)


ga ada yg susah klo kita berusaha malu:


__________________________________________ngacir:
sanji68 - 03/12/2010 11:19 AM
#74

Quote:
Original Posted By GreenBunny
Gan, mau tanya dong soal job interview d nando's gimana ya? susah apa nga ya? maklum baru coba apply job nih
Thanks sebelumnya \)


bener tuh kata agan di atas ane....segala sesuatu ditanggapi dengan positif aja dan kalo emang bukan waktunya ente bekerja disitu, setidaknya ente punya pengalaman saat di interview.....
antichlorine - 03/12/2010 11:35 AM
#75

Quote:
Original Posted By dirz
Di kingsford ada cafe baru mo buka cari barista tuh...
cafenya dket easyway anzac pde..


Ini cafe papa roti rasanya, cabang dari kogarah.

Alamatnya di 291 anzac pde.
GreenBunny - 03/12/2010 03:20 PM
#76

Ternyata ngak gitu susah kok o

Thanks ya agan2 ilovekaskus
kramkaki - 03/12/2010 05:40 PM
#77

Quote:
Original Posted By GreenBunny
Ternyata ngak gitu susah kok o

Thanks ya agan2 ilovekaskus


semoga sukses diterima di nando's
D
mayysandyy2408 - 08/12/2010 05:44 AM
#78

Quote:
Original Posted By antichlorine
Ini cafe papa roti rasanya, cabang dari kogarah.

Alamatnya di 291 anzac pde.


iya bener nama ny paparoti
itu kalo ga salah ganti ny Thai Kufar deh
Aremalang - 08/12/2010 07:38 AM
#79
apple store
lowongan part time and full time menjelang natal beer:
syaratnya komunikatif in english is a must
.......
.......
lengkapnya ntar malam..lupa mendadak harus ngapain nohope:
GucciGuess - 08/12/2010 11:04 AM
#80

Quote:
Original Posted By antichlorine
Ini cafe papa roti rasanya, cabang dari kogarah.

Alamatnya di 291 anzac pde.


kmaren ane nyoba roti boy nya.. rasanya maknyus skali gan genit:
Page 4 of 91 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Sydney > [share] !!new!! Semua tentang kerjaan di sydney