Minangkabau
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > SUMATERA > Minangkabau > ஜ۩*۩ஜ Trit Tempat Bertanya - REGIONAL MINANGKABAU ஜ۩*۩ஜ
Total Views: 53873 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 189 of 193 | ‹ First  < 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 > 

Vistra - 29/08/2012 04:40 PM
#3761

Quote:
Original Posted By june019
gathnyo digantikan oleh prosesi pai berhelat D

wak nunggu poto2 dari cam potograper se lah o


sampai bilo wak tunggu ko. malu:
june019 - 29/08/2012 05:10 PM
#3762

Quote:
Original Posted By Vistra
sampai bilo wak tunggu ko. malu:


sampai potograpernyo baliak dari Pasbar D









__ngacir:
kodokbudukseeta - 30/08/2012 05:34 PM
#3763

misi uda dan uni..numpang tanya..tempat perbaikin gitar dimana ya?gitar listrik ade ane patah kepalanya..kira kira bisa diperbaikin ga ya?di daerah padang dimana ya?
makasih..
CanduRaun. - 31/08/2012 04:14 PM
#3764

Quote:
Original Posted By kodokbudukseeta
misi uda dan uni..numpang tanya..tempat perbaikin gitar dimana ya?gitar listrik ade ane patah kepalanya..kira kira bisa diperbaikin ga ya?di daerah padang dimana ya?
makasih..


susah gan nyarinya

atau kalo mau coba ke sari music
^s0n_g0ku^ - 01/09/2012 11:04 PM
#3765

mudah2an ambo indak salah kamar..
Kabatanyo ciek ko sanak.. ado indak yo nan punyo lagu melati dari album patamo sampai album katigo.. ambo mancari kapatang wakatu pulang kampuang indak ado basobok doh.. taragak bana ambo ka mandangan lagu2 dari katigo kaset itu \(

tarimokasih sabalumnyo shakehand2
myfirstwetdream - 01/09/2012 11:27 PM
#3766

Quote:
Original Posted By ^s0n_g0ku^
mudah2an ambo indak salah kamar..
Kabatanyo ciek ko sanak.. ado indak yo nan punyo lagu melati dari album patamo sampai album katigo.. ambo mancari kapatang wakatu pulang kampuang indak ado basobok doh.. taragak bana ambo ka mandangan lagu2 dari katigo kaset itu \(

tarimokasih sabalumnyo shakehand2


lagu tahun bara tu da?? bingungs
yo dak tau wak do da hammer:
^s0n_g0ku^ - 01/09/2012 11:33 PM
#3767

Quote:
Original Posted By myfirstwetdream
lagu tahun bara tu da?? bingungs
yo dak tau wak do da hammer:

kok indak salah lagu tahun 1998. ambo ingek parnah mandanga lagu itu wakatu masih sd D

indak 2008 do p
myfirstwetdream - 01/09/2012 11:46 PM
#3768

Quote:
Original Posted By ^s0n_g0ku^
kok indak salah lagu tahun 2008. ambo ingek parnah mandanga lagu itu wakatu masih sd D


ndak tau wak do da hammer:
2008 awak smp da hammer:
tumbal.PB - 02/09/2012 01:11 AM
#3769

permisi uda-uda jo uni uni

numpang tanyo wak ciek malus

awak kan nak mambali barang secara Online lo bagai mah, labanyak cocok jo haragonyo, dan dek yang manjuahnyo jawuah jawuah, jadi pake jasa expedisi JNE, tapi kendalanyo satiok urang yang kamancek harago jasa pengiriman JNE, namo daerah wak dakdo dalam list JNE do keceknyo jadi dak bisa do, keceknyo.

wak cubo lo cek di web jne nyo, iyo ndak do namo kampuang wak di list jne do berdukas berdukas yang ado padang jo kota2 yg gadang hammers

tampek tingga awak kisss
Kabupaten Dharmasraya, Kecamatan Pulau Punjung

baa caro nyo dah kok ado urang yg nak mangirim barang ka awak tapi nyo mancek harago tarif jne nyo dulu, sedangkan tampek awa tingga dak di akui dek JNE do
Vistra - 02/09/2012 03:43 PM
#3770

Quote:
Original Posted By tumbal.PB
permisi uda-uda jo uni uni

numpang tanyo wak ciek malus

awak kan nak mambali barang secara Online lo bagai mah, labanyak cocok jo haragonyo, dan dek yang manjuahnyo jawuah jawuah, jadi pake jasa expedisi JNE, tapi kendalanyo satiok urang yang kamancek harago jasa pengiriman JNE, namo daerah wak dakdo dalam list JNE do keceknyo jadi dak bisa do, keceknyo.

wak cubo lo cek di web jne nyo, iyo ndak do namo kampuang wak di list jne do berdukas berdukas yang ado padang jo kota2 yg gadang hammers

tampek tingga awak kisss
Kabupaten Dharmasraya, Kecamatan Pulau Punjung

baa caro nyo dah kok ado urang yg nak mangirim barang ka awak tapi nyo mancek harago tarif jne nyo dulu, sedangkan tampek awa tingga dak di akui dek JNE do

pakai pos sajo.. pos bisa ke seluruh pelosok mah.. \)
tumbal.PB - 02/09/2012 04:37 PM
#3771

Quote:
Original Posted By Vistra
pakai pos sajo.. pos bisa ke seluruh pelosok mah.. \)


tarimokasiah banyak uda atas jawabanyo, tapi kebanyakan seller lebih mengutamakan melayani pakai JNE, jadi yg pakai post indonesia, di jadikan pilihan kedua terutama untuk yg pakai REKBER
CanduRaun. - 03/09/2012 05:01 PM
#3772

Quote:
Original Posted By tumbal.PB
permisi uda-uda jo uni uni

numpang tanyo wak ciek malus

awak kan nak mambali barang secara Online lo bagai mah, labanyak cocok jo haragonyo, dan dek yang manjuahnyo jawuah jawuah, jadi pake jasa expedisi JNE, tapi kendalanyo satiok urang yang kamancek harago jasa pengiriman JNE, namo daerah wak dakdo dalam list JNE do keceknyo jadi dak bisa do, keceknyo.

wak cubo lo cek di web jne nyo, iyo ndak do namo kampuang wak di list jne do berdukas berdukas yang ado padang jo kota2 yg gadang hammers

tampek tingga awak kisss
Kabupaten Dharmasraya, Kecamatan Pulau Punjung

baa caro nyo dah kok ado urang yg nak mangirim barang ka awak tapi nyo mancek harago tarif jne nyo dulu, sedangkan tampek awa tingga dak di akui dek JNE do


Quote:
Original Posted By Vistra

pakai pos sajo.. pos bisa ke seluruh pelosok mah.. \)


Quote:
Original Posted By tumbal.PB


tarimokasiah banyak uda atas jawabanyo, tapi kebanyakan seller lebih mengutamakan melayani pakai JNE, jadi yg pakai post indonesia, di jadikan pilihan kedua terutama untuk yg pakai REKBER


mode ko se

kalo dari awak dulu nan manarimo sudah tu awak nan ngirim ka pulau punjung tu bara fee nyo D

AnakDanau - 09/09/2012 11:49 AM
#3773

Tanyo ciek daaaa...
Di Padang ko masih ado ndak tampek manjua atau mamelokan leptop Leptop bakeh???

Untuak uda2 jo uni2
yang maagiah tau, ambo agiah doa panjang umua.
D
hansijo - 09/09/2012 11:50 AM
#3774

Quote:
Original Posted By AnakDanau
Tanyo ciek daaaa...
Di Padang ko masih ado ndak ado ndak tampek manjua atau mamelokan leptop Leptop bakeh???

Untuak uda2 jo uni2
yang maagiah tau, ambo agiah doa panjang umua.
D


Awak pernah caliak di dakek Simpang Tinju
lebih tepatnya dakek SMP 12
Dibelakang lapangan bola tu ha D

Amin doanya \)
AnakDanau - 09/09/2012 11:51 AM
#3775

Quote:
Original Posted By hansijo


Awak pernah caliak di dakek Simpang Tinju
lebih tepatnya dakek SMP 12
Dibelakang lapangan bola tu ha D

Amin doanya \)


Apo namo tampek nyo tu da??
arah kama nyo tu dari simpang tenju??

D
hansijo - 09/09/2012 11:53 AM
#3776

Quote:
Original Posted By AnakDanau
Apo namo tampek nyo tu da??
arah kama nyo tu dari simpang tenju??

D


Lupo wak hammer:
Lah lamo wak caliak disinan..kalo dari arah Khatib sabalun simpang tinju ado lapangan bola disabalah kiri, nah caliak se dibelakang lapangan bola tu..semoga masih ado D
AnakDanau - 09/09/2012 12:00 PM
#3777

Quote:
Original Posted By hansijo


Lupo wak hammer:
Lah lamo wak caliak disinan..kalo dari arah Khatib sabalun simpang tinju ado lapangan bola disabalah kiri, nah caliak se dibelakang lapangan bola tu..semoga masih ado D


Aaaaa...yo lah, badoa se wak lai.
Untuang2 masih ado.
Sinyak daa.
D
h3ndr1 t4m1l - 11/09/2012 09:36 AM
#3778

uda/uni tanyo ciek da/ni,
dma tmpek mamelokan hdd bad sector di padang da/ni?

wak ado hdd laptop WD scorpio blue, 320GB, nyo kanai bad sector,
wak lai tw caronyo, tp caro yg wak tw pakai low lever format, mamformat hdd nyo hitungan hari salasainyo...

jd kalau ado uda/uni yg tw tmpek mamelok an hdd bad sector, tolong agiah tw yo da/ni...

tp kalau ado yg nio mmbali dgn hrga wajar, pm se wak...

Tarimokasih...
graphic17 - 12/09/2012 09:30 PM
#3779
ask Gan Apa Bener Sorum Bajaj Pulsar Mau Di tutup
maaf agan 2 sekalian ane mau tanya nie apa bener Sorum Resmi Bajaj Di Padang akan Di tutup soalnya ane punya motor Bajaj Pulsar 200cc Tapi ane denger dari temen2 ane katanya Sorum Untuk Service resmi Nya Mau di tutup Mohon Petunjuk nya gan ..... :Mewek
dhicoazaniJr - 13/09/2012 11:06 AM
#3780
nanyo modem untuak di unad
pagi
awak nio nanyo da
modem a yang kancang di area kampus unand samo pasa baru
trus apo kartu nyo
mokasi daa
Page 189 of 193 | ‹ First  < 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > SUMATERA > Minangkabau > ஜ۩*۩ஜ Trit Tempat Bertanya - REGIONAL MINANGKABAU ஜ۩*۩ஜ