Minangkabau
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > SUMATERA > Minangkabau > ஜ۩*۩ஜ Trit Tempat Bertanya - REGIONAL MINANGKABAU ஜ۩*۩ஜ
Total Views: 53873 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 190 of 193 | ‹ First  < 185 186 187 188 189 190 191 192 193 > 

bada - 13/09/2012 11:08 AM
#3781

newsanchor - 13/09/2012 12:27 PM
#3782

Quote:
Original Posted By h3ndr1 t4m1l
uda/uni tanyo ciek da/ni,
dma tmpek mamelokan hdd bad sector di padang da/ni?

wak ado hdd laptop WD scorpio blue, 320GB, nyo kanai bad sector,
wak lai tw caronyo, tp caro yg wak tw pakai low lever format, mamformat hdd nyo hitungan hari salasainyo...

jd kalau ado uda/uni yg tw tmpek mamelok an hdd bad sector, tolong agiah tw yo da/ni...

tp kalau ado yg nio mmbali dgn hrga wajar, pm se wak...

Tarimokasih...


klo tampek mampaelok an HDD badsector kurang tau ambo, da
lagian klo pun ado dan uda minta tlg dipaelok an dek urang tu, tetap juo caronyo akan samo.
ambo manyaranan uda untuak mamakai Hiren's Boot CD se. salain aman, uda pun bisa mengikuti prosesnyo satu demi satu. klo soal waktu, lah ka pasti se akan lamo dan makan wakatu da. itu tagantuang gadang harddisk nyo. makin gadang, makin lamo karajonyo. kama juo lah uda ka pai, ka mode itu juo "hukum alam"-nyo tu nyoh D

oh iyo, ado ciek lai nan paralu uda kana2 bana. bagaimanapun dan software apopun yg ka uda pakai, tetap ndak ka manjamin harddisk tu ka elok baliak bantuak samulo doh. tool utk mampaelokan harddisk ko gunonyo hanyo utk samantaro, utk manyalamaik-an data se. jadi bukan utk mampaelokan dalam artian sapanuahnyo elok, da D

jadi intinyo, klo harddisk lah kanai badsector..recovery se datanyo pakai tool yang ado, sudah tu LEMBIRU (Lempar Beli Baru) se harddisk tu lai D
Orneocle - 13/09/2012 12:47 PM
#3783

ambo pakai smartfren lumayan kancang da,
areal pasa baru dan sekitarnyo..Yb
newsanchor - 13/09/2012 01:25 PM
#3784

Quote:
Original Posted By
pagi
awak nio nanyo da
modem a yang kancang di area kampus unand samo pasa baru
trus apo kartu nyo
mokasi daa


klo nan satau ambo, ndak ado modem nan kancang doh da. samo se sadonyo nyo nyoh tapi klo koneksi mungkin labiah layaknyo disabuik stabil hammers

nah, klo soal area kampus unand, ambo raso ndak ado masalah. justru malahan mungkin uda ndak paralu pakai modem karano ado wireless free dsinan mah D

samantaro klo utk area pasa baru, mungkin ndak ado juo masalah doh. sado provider bisa dsinan mah. antah kok kini nyo, sado koneksi bih ba tea2 capedes
ganyangMAN - 20/09/2012 02:15 PM
#3785
bertanya ciat gan
uda-uda...
uni-uni...

tolong adiak cek a..
ada yg tahu link subtitle indonesia Film Innocence of Muslim nggk????

tangkayu ganiloveindonesias
Falrever.eX - 21/09/2012 07:20 PM
#3786

Quote:
Original Posted By ganyangMAN
uda-uda...
uni-uni...

tolong adiak cek a..
ada yg tahu link subtitle indonesia Film Innocence of Muslim nggk????

tangkayu ganiloveindonesias


ba cari bana subtitle nyo ma da ? ngacir:



Peace:
ganyangMAN - 23/09/2012 03:02 AM
#3787

Quote:
Original Posted By Falrever.eX
ba cari bana subtitle nyo ma da ? ngacir:



Peace:


iyo lah da.
AnakDanau - 26/09/2012 07:26 PM
#3788
MONITOR LCD SEKEN
Uda uda jo Uni uni, numpang tanyo ciek.
Di Padang ko dima yang ado manjua Monitor LCD Seken???
Sinyak Uda jo Uni...ambo doakan panjang umua.

:salaman
metta83 - 28/09/2012 08:51 PM
#3789

Quote:
Original Posted By MisterGuru
uda uni...

awak jo kawan2 nio pai raun2 akhir taun
kami nio rental oto

spesifikasi:
- oto avanza ato xenia
- tanpa sopir
- rencananyo ka dipakai salamo saharian (24 jam) jalan2 keliling sumbar kalo bisa


kiro2 dima nan rancak marentalnyo? n tolong agiah tau sakalian biaya sewanyo bara yo da/un?

mohon bantuan dan rekomendasinyo
makasi
shakehand


uda idem sama agan ini, share ke ane info nya ya, walupun ane ga tau bahasa minang tp intinya info rent car,
tengkiu
anankarancak - 28/09/2012 08:56 PM
#3790

Quote:
Original Posted By metta83
uda idem sama agan ini, share ke ane info nya ya, walupun ane ga tau bahasa minang tp intinya info rent car,
tengkiu

coba PM Vistra gan o
CHENGOS - 29/09/2012 07:51 PM
#3791
[help] bantu translate ya...
Uda dan uni yang bijak, shakehand
Ane mau langsung aja minta tolong translate ini kalimat (kedalam bahasa minang tentunya) yah: hanya dengan ikhlas, kita tidak akan merasakan kekecewaan

Terima kasih, salam kenal bae ti urang Sunda iloveindonesia
Semoga tidak nge-junk
ngacir:
Falrever.eX - 29/09/2012 08:11 PM
#3792

Quote:
Original Posted By CHENGOS
Uda dan uni yang bijak, shakehand
Ane mau langsung aja minta tolong translate ini kalimat (kedalam bahasa minang tentunya) yah: hanya dengan ikhlas, kita tidak akan merasakan kekecewaan

Terima kasih, salam kenal bae ti urang Sunda iloveindonesia
Semoga tidak nge-junk
ngacir:


jo keikhlasan, awak indak ka marasoan kekecewaan

smoga membantu gan D
CHENGOS - 29/09/2012 08:49 PM
#3793

Quote:
Original Posted By Falrever.eX


jo keikhlasan, awak indak ka marasoan kekecewaan

smoga membantu gan D


     Terima kasih Gan.. sangat membantu,
nunggu yang lain malus:

myfirstwetdream - 29/09/2012 09:35 PM
#3794

Quote:
Original Posted By CHENGOS
     Terima kasih Gan.. sangat membantu,
nunggu yang lain malus:


cuma itu bae gan jawabnya o
?‬‬ - 29/09/2012 11:09 PM
#3795

Quote:
Original Posted By CHENGOS


     Terima kasih Gan.. sangat membantu,
nunggu yang lain malus:



emang itu gan jawabannya
anankarancak - 29/09/2012 11:52 PM
#3796

Quote:
Original Posted By CHENGOS
     Terima kasih Gan.. sangat membantu,
nunggu yang lain malus:

iya gan, cuma itu o
dim4l - 30/09/2012 12:20 AM
#3797

Quote:
Original Posted By CHENGOS
Uda dan uni yang bijak, shakehand
Ane mau langsung aja minta tolong translate ini kalimat (kedalam bahasa minang tentunya) yah: hanya dengan ikhlas, kita tidak akan merasakan kekecewaan

Terima kasih, salam kenal bae ti urang Sunda iloveindonesia
Semoga tidak nge-junk
ngacir:

hanya dengan ikhlas, kita tidak akan merasakan kekecewaan
ribet kali bahasanya gan hammer:

kita tidak akan kecewa kalau kita ikhlas = dak ka kecewa gae doh kalau wak ikhlas , done shakehand
rizkivirus - 03/10/2012 01:21 AM
#3798
Ssc
da, numpang tanyo, lokasi sercise center samsung di padang dima yo da?
h3ndr1 t4m1l - 04/10/2012 04:23 PM
#3799

uda jo uni skalian,
awak nio batanyo ciek,
dima counter yg bisa mamelok an hp di wilayah padang salain nokia center yo,
kondisinyo,
hp ko imei nyo lah barubah mnjadi imei cantik dara2 update,
jd hp ko panyakiknyo watchdog namo nyo, sekitar 3 mnt restart taruih se...
panyakik iko ndak sado teknisi yang bsa mamelok an do,
awak dek ndak ado alat se nyo,

jd kalau ado uda jo uni yg tw,
tolong agiah tw yo da / uni...

tarimokasih
Falrever.eX - 04/10/2012 06:14 PM
#3800

^ baa kok ndak baok se ka nokia center da ?
Page 190 of 193 | ‹ First  < 185 186 187 188 189 190 191 192 193 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > SUMATERA > Minangkabau > ஜ۩*۩ஜ Trit Tempat Bertanya - REGIONAL MINANGKABAU ஜ۩*۩ஜ