Karesidenan Madiun
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Madiun > [sinau boso jowo] mlebet mriki ngagem boso kromo
Total Views: 4124 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 1 of 13 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›

madnesse - 17/12/2010 03:23 PM
#1
[sinau boso jowo] mlebet mriki ngagem boso kromo
Sugeng rawuh kawula sedoyo kemawon dateng thread Sinau bareng2 boso kromo-kromo inggil.

Quote:
thread menika dipersembahke kagem ngelestarik ake boso kromo-kromo inggil ingkang sampun di lalekake tiyang2 jaler .. mugo2 migunani...D


angger-angger

1. posting ngagem boso kromo (boso liyane angsal di kagem yen mboten ngertos kromone: mangke di benerne kalih seng saget)
2. mboten angsal posting namung emothicon nopo simbol kemawon
3. saget ditambahi wekdal mlampah...D

Sumonggo nderek aken..D
madnesse - 17/12/2010 03:25 PM
#2

kagem ts niki yen wonten perlu
madnesse - 17/12/2010 03:25 PM
#3

kagem ts maleh D
pasukan_mati - 17/12/2010 03:31 PM
#4

gak entok petromax kie
madnesse - 17/12/2010 03:38 PM
#5

Quote:
Original Posted By pasukan_mati
gak entok petromax kie


ingkang sae "mboten angsal petromax menika"
[OPTION] - 17/12/2010 03:39 PM
#6

Quote:
Original Posted By pasukan_mati
gak entok petromax kie


mboten angsal kadose kang D
Tersiksa - 17/12/2010 03:41 PM
#7

kulo nggeh nunut mlebet mriki,.. lan sumonggo kito nderek ngelestarik aken bareng - bareng...
madnesse - 17/12/2010 03:44 PM
#8

Quote:
Original Posted By '[OPTION]


mboten angsal kadose kang D


sampun pinter sampean, wonten lowongan guru dateng mriki..D

Quote:
Original Posted By Tersiksa
kulo nggeh nunut mlebet mriki,.. lan sumonggo kito nderek ngelestarik aken bareng - bareng...


bareng - bareng = shakehandsareng- sareng
letnankimi - 17/12/2010 03:51 PM
#9

Diparingi topik kemawon gan. Mbahas nopo ngoten ben sae.

^
boso kromo ku mawut gan. Sa iso ne malu:[sinau boso jowo] mlebet mriki ngagem boso kromo
madnesse - 17/12/2010 03:54 PM
#10

Quote:
Original Posted By letnankimi
Diparingi topik kemawon gan. Mbahas nopo ngoten ben sae.

^
boso kromo ku mawut gan. Sa iso ne malu:[sinau boso jowo] mlebet mriki ngagem boso kromo


Quote:
boso kromo ku mawut gan. Sa iso ne malu: = boso kromo kulo mboten sae gan, sak sagetipun kemawon shakehand


wah sae niku... kagem plaris kemawon meniko kang..., mangke yen sampon kathah tiyange ... saged di rembug...D

yeng ngenten niki kumpul2 sekalian mirsane wayang dados sae ... nggeh mboten..D
versawa - 17/12/2010 06:19 PM
#11

wilujeng sonten kangmas mbakyu sedoyo

kulo nderek lenggah teng mriki nggih

Lemmoe - 17/12/2010 06:20 PM
#12

kulo ahmad sholikin malu:
Ts namine sinten malu:
salam knal sedoyo kisss
nico_robin - 17/12/2010 06:20 PM
#13

kulo nggeh pengen ajar boso kromo o

kersane nak pas ketemu Sri Sultan Hamengkubuono X saget ngobrol ingkang sae malu:
Lemmoe - 17/12/2010 06:21 PM
#14

Quote:
Original Posted By versawa
wilujeng sonten kangmas mbakyu sedoyo

kulo nderek lenggah teng mriki nggih



ojo malih lenggahan malu:
nglekar nggih angsal koq norose:linux2:
Lemmoe - 17/12/2010 06:24 PM
#15

Quote:
Original Posted By nico_robin
kulo nggeh pengen ajar boso kromo o

kersane nak pas ketemu Sri Sultan Hamengkubuono X saget ngobrol ingkang sae malu:


peningsete kulo pripun jeng rose:heart:
njenengan tampi nopo mboten rose:kisss
madnesse - 17/12/2010 06:26 PM
#16

Quote:
Original Posted By versawa
wilujeng sonten kangmas mbakyu sedoyo

kulo nderek lenggah teng mriki nggih



monggo2 mlebet, pun di gelarne tikar , ngunjuk nopo niki?
kopi kerso nopo mboten?

Quote:
Original Posted By Lemmoe
kulo ahmad sholikin malu:
Ts namine sinten malu:
salam knal sedoyo kisss


nami kulo bambang setyawan salam kenal (kromone opo yo- salam ngertos? ngakak)

Quote:
Original Posted By nico_robin
kulo nggeh pengen ajar boso kromo o

kersane nak pas ketemu Sri Sultan Hamengkubuono X saget ngobrol ingkang sae malu:


wah sae tenan niku niate...D

monggo di lanjutaken...D
peningset - 17/12/2010 06:28 PM
#17

Quote:
Original Posted By Lemmoe
peningsete kulo pripun jeng rose:heart:
njenengan tampi nopo mboten rose:kisss


peningsete sampean sek pundi? eek:
madnesse - 17/12/2010 06:29 PM
#18

Quote:
Original Posted By Lemmoe
peningsete kulo pripun jeng rose:heart:
njenengan tampi nopo mboten rose:kisss


wow .... nembe trisno nopo pripun menika?....Dkiss

Quote:
Original Posted By Lemmoe
ojo malih lenggahan malu:
nglekar nggih angsal koq norose:linux2:


nglekar kui nopo kang? (kulo mboten ngertos)
madnesse - 17/12/2010 06:32 PM
#19

Quote:
Original Posted By peningset
peningsete sampean sek pundi? eek:


la niki peningset e pun medal..ngakak: kok enggal2 id nipun .. taksih anyar ketingale..D
nico_robin - 17/12/2010 06:32 PM
#20

Quote:
Original Posted By madnesse
monggo2 mlebet, pun di gelarne tikar , ngunjuk nopo niki?
kopi kerso nopo mboten?



nami kulo bambang setyawan salam kenal (kromone opo yo- salam ngertos? ngakak)



wah sae tenan niku niate...D

monggo di lanjutaken...D


malu:
maturnuwun pujianipun D
Quote:
Original Posted By madnesse
wow .... nembe trisno nopo pripun menika?....Dkiss



nglekar kui nopo kang? (kulo mboten ngertos)


tri sutrisno? eek: shutup:
Page 1 of 13 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Madiun > [sinau boso jowo] mlebet mriki ngagem boso kromo