Netherlands
Home > Kaskuser Regional > EROPA > Netherlands > lowongan kerja di netherland
Total Views: 9595 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 5 |  < 1 2 3 4 5

erwiensamantha - 02/04/2012 07:50 PM
#81

---
LinkedIn

Katarína Verhaar has sent you a message.

Date: 4/02/2012

Subject: Looking for an experienced Oracle Database Administrator at ING Insurance

Dear Erwien,

At ING Insurance we are currently looking for an experienced Oracle Database Administrator. You will be part of a team of 2 administrators, reporting to our Senior Architect ART. The main focus of your role is to be in charge of the Development and Test environments of the ORACLE databases running on Linux. If you are interested we’ll gladly tell you more about the position.

You can always call my colleague, Mike Vermeulen, at +31 6 211 79 261 or just send me an e-mail. I can send you the vacancy details on request.
If you are interested in this position, we would appreciate it to receive your CV. You can send it to [email]verhaar@quality-solutions.nl[/email] or to [email]Katka.Tabakova@ing.nl[/email]
If you do not wish to apply, could you help us spreading this information within your network?

In conclusion, Erwien, I would like to be connected with you on Linkedin so it will be easier to keep in touch. If you agree, please, send me an invitation to be connected on Linkedin. You can use my e-mail address if needed

I’m looking forward to your reply

Many thanks in advance,
With kind regards,

Katarína Verhaar-Tabakova
Qual-IT-y Solutions BV
[email]Katka.Tabakova@ingim.nl[/email]
---

Ada yang berminat?
good.idea - 03/04/2012 05:11 AM
#82

ada lowongan kerja di summer ini gak ya?

kerja apa aj deh..

biar gak usah pulang ke indo
Clusterz - 16/04/2012 11:27 PM
#83

gan gw punya uang Rp. 20 juta.
mau coba merantau dan coba cari pekerjaan di Netherland,
ada yang mau nampung ane gak gan..?

tolong di PM ya gan.. iloveindonesias
erwiensamantha - 24/04/2012 05:45 PM
#84

Yang demen Linux / MySQL .. monggo di coba lowongan di bawa ini:

---------- Forwarded message ----------
From: Mandy Griffioen
Date: Tue, Apr 24, 2012 at 11:39 AM
Subject: Linux Engineer Amsterdam ref: 89283
To: "erwiensamantha@gmail.com"


Dear Erwien

For our client in Amsterdam we are currently searching for a Linux Engineer/developer.
Start ASAP for minimal 6 months, option for exensions per 6 months.

I am looking for a Linux Engineer, who has a ISP (internet service provider) background.
The platforms are based on Linux, Apache Tomcat, MySQL, Oracle, PHP and Java. You will support the administration, performance tuning and expansion of our web infrastructure.

Your primary job responsibilities include:
-The team consisted of DBA’s, Linux Engineers, Data Center technicians and Network Engineers.
-Build, maintain, upgrade and secure the Lunix systems like the web servers, database and the application servers.
-Troubleshooting and performance tuning
-Create the scripts for effective maintenance
-Provide assistance with vendor’s technical support
-Provide on-call support


Job Requirements:

-5+ years of hands-on experience in High-Volume Databases (MySQL), Systems (LINUX) and Networking technologies

-Proven problem solving track record focused on quick outage restore, root cause analysis technologies
-Excellent Database (MySQL/Oracle) and LINUX administration, including scripting skills
-Hands on Java and Apache optimization, performance tuning and configuration
-Understanding of DNS, NFS, TCP/IP and other protocols
-Experience in big internet environments, high availability.
-Testing and implementation of high availability and disaster recovery solutions
-Write, maintain and help enforce coding standards and best practices
-Flexible, strongly adaptable, and able to manage multiple tasks in a dynamic, fast-paced environment
-Ability to communicate complex technical concepts clearly to peers and management
-Positive attitude and willingness to take on new responsibilities
-The ability to adapt a new technical environment if ‘thrown in at the deep end’
-Fluent in English
-Willing to travel.

Erwien, I am sending this message by a skill search, I am sorry to bother you if this is not a good match. Please do only reply when your CV matches the profile and if you are permitted (VISA) to work in the Netherlands. You can do this by sending me your CV and motivation by E-mail.


Mandy Griffioen
account specialist
MBA, Michael Bailey Associates
erwiensamantha - 27/04/2012 07:08 PM
#85

Hi rekan2,

Berikut, email dari headhunter yang sedang mencari orang:

Erwein

Thank you for your time on the phone. Please send me in a copy of your CV and I also attach a JD of the role I am looking to resolve....actuaally 2 x roles....both in Amsterdam and paying in the region of €50k - €55k. If you know of anyone this would be great.

Kind Regards
Ian Dempsey
Senior Consultant
Direct Dial
+44 1293 802033
Mobile
+44 7921 199452

Technical Support Engineer

Techincal Support Analyst

----

Yang berminat langsung kontak Ian ...

ps. oh yaa kalau ada yang kesulitan document yang aku share kasih tau yah .., lagi coba2 google drive sharing nih
bluegalz02 - 03/05/2012 07:49 PM
#86

kakak kakak.. saia mau ikutan gabung dong.. saia jg pingin cari kerja di belanda.. saia fresh graduate IT.. kira2 ada gx yah lowongan pekerjaan di belanda? saia bisa bahasa belanda dikid doang (pernah les 1 level di erasmus).. apakah ada kakak kakak yg bisa membantu? terima kasih.. peluk
bluegalz02 - 03/05/2012 08:41 PM
#87

Quote:
Original Posted By erwiensamantha
Hi rekan2,

Berikut, email dari headhunter yang sedang mencari orang:

Erwein

Thank you for your time on the phone. Please send me in a copy of your CV and I also attach a JD of the role I am looking to resolve....actuaally 2 x roles....both in Amsterdam and paying in the region of €50k - €55k. If you know of anyone this would be great.

Kind Regards
Ian Dempsey
Senior Consultant
Direct Dial
+44 1293 802033
Mobile
+44 7921 199452

Technical Support Engineer

Techincal Support Analyst

----

Yang berminat langsung kontak Ian ...

ps. oh yaa kalau ada yang kesulitan document yang aku share kasih tau yah .., lagi coba2 google drive sharing nih


kk erwin.. kalo mau cb ngelamar en kirim cv ke job yg ditawarin ini harus telp ke orgnya atau bisa pake email? ini buat ditempatin di belanda? sorry byk nanya.. malu ilovekaskus
nGGlindhinG - 07/08/2012 06:58 AM
#88

ada yg tinggal di den haag dan bersedia kerja di resto masakan indonesia?

yg punya campuran suami orang belanda istri orang indonesia, ane kebetulan part time disana seminggu masuk 3x dari jam 6 sore sampai 10 malam, kerjanya di dapur nyiapin menu (masakan udah ada) tinggal naroh di piring panasin trus disajikan

kebetulan masa studi ane habis bulan ini, jd harus stop

yg punya maunya kerja resmi jadi paling ga harus ada berkas pendukung, utk gaji klo bisa dapet ijin perjam di kisaran 8 sekian euro, klo gelap cm 6 euro perjam

nama restonya tritunggal (www.tritunggal.nl)

butuhnya lumayan banyak dan mendesak, karena ane berempat sm temen2 ane musti cabut semua

yg minat silahkan kontak langsung ke Jan (liat di websitenya utk info kontaknya) atau pm ane
pinkylight - 08/08/2012 05:27 PM
#89
hello
Quote:
Original Posted By nGGlindhinG
ada yg tinggal di den haag dan bersedia kerja di resto masakan indonesia?

yg punya campuran suami orang belanda istri orang indonesia, ane kebetulan part time disana seminggu masuk 3x dari jam 6 sore sampai 10 malam, kerjanya di dapur nyiapin menu (masakan udah ada) tinggal naroh di piring panasin trus disajikan

kebetulan masa studi ane habis bulan ini, jd harus stop

yg punya maunya kerja resmi jadi paling ga harus ada berkas pendukung, utk gaji klo bisa dapet ijin perjam di kisaran 8 sekian euro, klo gelap cm 6 euro perjam

nama restonya tritunggal (www.tritunggal.nl)

butuhnya lumayan banyak dan mendesak, karena ane berempat sm temen2 ane musti cabut semua

yg minat silahkan kontak langsung ke Jan (liat di websitenya utk info kontaknya) atau pm ane


hello,

ane mau dong tapi ane masih di indo, rencana bulan 9 baru nyampe sono..gimana caranya ??
Yb
JuraganKentang - 22/08/2012 01:16 PM
#90

Sama Gan, ane juga mau kerja di NL, moga2 ada yang bisa bantu :http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=16076504
labeneamata32 - 31/08/2012 04:55 PM
#91

Quote:
Original Posted By JuraganKentang
Sama Gan, ane juga mau kerja di NL, moga2 ada yang bisa bantu :http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=16076504


Masgan, itu yang di threadnya copy ke sini aja
Biar rapi gitu, jadi gk perlu bikin thread baru D

Biasanya di sini, masgan erwiensamantha yang suka share lowongan pekerjaan

Semoga beruntung ya beer:
Deni8 - 11/09/2012 03:03 PM
#92

Tlg,Buat siapa aja yg mau/bisa membawa saya tinggal dibelanda, saya akan menggatinya dg bekerja kpd yg bersangkutan slama 1thn(tanpa gaji)..
Saya pria, 33thn, skrg di sby.
Buat yg berminat send PM...

No offense plz..just want ur help
KarsanArrighi - 13/09/2012 11:50 PM
#93

Pengen ke belanda gan ....
pengen nonton bola nya seru kali yak .... :matabelo
erwiensamantha - 14/09/2012 07:05 PM
#94

Yg berminat silakan inbox atau email saya di erwiensamantha (at) gmail

Job Vacancy (@Liberty Global known as UPC Broadband)
Position Title: Team Assistant
Department: CAO
Location: Schiphol Rijk, NL
Salary: Competitive & Excellent benefits
Contract: Definite
Main Responsibilities
To provide a consistent level of high quality personal assistant support.
? Creating high quality PowerPoint presentations
? Arranging meetings, appointments and video/telephone conference calls
? Dealing with telephone calls and helping out as necessary, as appropriate provide telephone screening
? Making travel arrangements
? Dealing with the incoming and outgoing mail
? Keeping calendar(s).
? General PA and administrative duties, e.g. filing, expense processing, minute taking etc.
Knowledge, Skills & Experience
? Excellent English language skills
? Excellent interpersonal and communication skills
? Willing to work as part of a team
? Good organisational and administrative skills
? Level-headed and able to prioritise and work under stress
? Resilient and flexible to adapt to changing situations and circumstances
? 3 years PA/secretarial experience in a dynamic environment
? Excellent MS computing skills: Word, Excel, PowerPoint, Outlook
If you meet the above criteria and are excited by this challenge, please email your CV.
tapeiii - 15/09/2012 11:01 AM
#95

Quote:
Original Posted By nGGlindhinG
ada yg tinggal di den haag dan bersedia kerja di resto masakan indonesia?

yg punya campuran suami orang belanda istri orang indonesia, ane kebetulan part time disana seminggu masuk 3x dari jam 6 sore sampai 10 malam, kerjanya di dapur nyiapin menu (masakan udah ada) tinggal naroh di piring panasin trus disajikan

kebetulan masa studi ane habis bulan ini, jd harus stop

yg punya maunya kerja resmi jadi paling ga harus ada berkas pendukung, utk gaji klo bisa dapet ijin perjam di kisaran 8 sekian euro, klo gelap cm 6 euro perjam

nama restonya tritunggal (www.tritunggal.nl)

butuhnya lumayan banyak dan mendesak, karena ane berempat sm temen2 ane musti cabut semua

yg minat silahkan kontak langsung ke Jan (liat di websitenya utk info kontaknya) atau pm ane


bisa bantu ane kerja disana gan

dan bisa di bantu proses kesana nya

sistem potong gaji??
KIMI 86 - 16/09/2012 02:33 AM
#96

ane mau tuh gan tp anebblm punya modal sistem nya gimana
anaknyaIpul - 28/09/2012 10:11 PM
#97

update nya lama banget ya tread ini..



~۞۩ஜ~ Real Project dengan Dividen Saham tinggi (8 - 20 % per Bulan) ~۞۩ஜ~
Page 5 of 5 |  < 1 2 3 4 5
Home > Kaskuser Regional > EROPA > Netherlands > lowongan kerja di netherland