Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 10 of 113 | ‹ First  < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >  Last ›

Omletz. - 18/06/2011 11:42 PM
#181

Quote:
Original Posted By badnokip
aku wingi bar mancing neng laut D


laut selatan to gan?? nohope:
Batsianus - 25/06/2011 05:54 AM
#182
seneng....
Aq seneng mancing tp ra dwe pancinge arep tuku eman dwite....
enek sing gelem kei aq pancing ra???

yen enek tak kancani mancing boy girl....bingungscekpmscendolsYb
Star 69 - 25/06/2011 11:40 AM
#183

Quote:
Original Posted By Omletz.
laut selatan to gan?? nohope:


Bisane aku sering weruh rombongan mancing di Wedi Ombo..Pantai di daerah Jepitu, Gunung Kidul..uapiiiik pantaine, karang2e yo yahuuud2..bisa dipakai buat mancing (banyak yg nginep dan bikin kemah disitu)..aku ora iso mancing ning mung moto wae..
Cengklik yo uakeh sing mancing, iwake ning cilik2..tapi sing penting hiburane kui kok..
bozwahyu - 26/06/2011 09:29 AM
#184

Quote:
Original Posted By Star 69
Bisane aku sering weruh rombongan mancing di Wedi Ombo..Pantai di daerah Jepitu, Gunung Kidul..uapiiiik pantaine, karang2e yo yahuuud2..bisa dipakai buat mancing (banyak yg nginep dan bikin kemah disitu)..aku ora iso mancing ning mung moto wae..
Cengklik yo uakeh sing mancing, iwake ning cilik2..tapi sing penting hiburane kui kok..


ra ngajak aku towwwwcapedes
OomTinus - 28/06/2011 11:21 AM
#185

Waduk Cengklik ndek minggu sepp gan, entuk betutu 5 pnjng 20cm-an, ro nilane sak kepis.
- umpan : cacing pospor.
- lokasi : Mbok rondho.
Caesar. - 20/07/2011 10:46 PM
#186

nak ning kedung ombo aq ndisik senenge numpak prau tkan dung panas iwake jos nila ne ..
nek orak kang teng pariwisatane kedung ombo teng mriku putihanne gedi2 o

seng paling tak senengi yen mancing niku kecrhoanne, pisuhanne barang gayeng tnan \)
roempoet - 21/07/2011 02:19 AM
#187

wah lagi ngerti aku nek enek trit mancing malu:

alat pancing ngono kui opo yo larang to kang? biyen tau nduwe tapi wes cuklek amazed:
o iyo, aku kadang ngerti wong mancing neng danau pertanian uns. tapi nganggo senapan hammer:
iwak e dibedhil, bar ngono lagi dijaring hammer:
OomTinus - 21/07/2011 11:37 AM
#188

Quote:
Original Posted By roempoet
wah lagi ngerti aku nek enek trit mancing malu:

alat pancing ngono kui opo yo larang to kang? biyen tau nduwe tapi wes cuklek amazed:
o iyo, aku kadang ngerti wong mancing neng danau pertanian uns. tapi nganggo senapan hammer:
iwak e dibedhil, bar ngono lagi dijaring hammer:


o, kui mbedil kutuk kang, soale kutuk ora iso dipancing..
alat pancing kui yo ono sing murah kok kang, tergantung jenis alate pancinge.
misal sing go kalaran/balangan rego 100ewu wes termasuk ( reel/kerekan, joran/garan, senar sak kelengkapane) yo wes entuk.
Cemperacing - 21/07/2011 12:34 PM
#189

:linux: mancing mania persi jowo ... thumbup:

isin aku ra iso mancing .... malus
isone mancing yen mung neng njanti - tlatar - pengging D
inti ne mung wisata kuliner .... malu:
roempoet - 21/07/2011 01:00 PM
#190

Quote:
Original Posted By OomTinus
o, kui mbedil kutuk kang, soale kutuk ora iso dipancing..
alat pancing kui yo ono sing murah kok kang, tergantung jenis alate pancinge.
misal sing go kalaran/balangan rego 100ewu wes termasuk ( reel/kerekan, joran/garan, senar sak kelengkapane) yo wes entuk.


woalah.. kui mbedil kutuk toh D tak kiro mbedil iwak hammer:
wah ternyata yo ra larang2 bgt yo kang. wes iso dinggo nongkrong neng waduk cengklik kui D
kontis_boyo - 25/07/2011 04:33 AM
#191

Ngko q meh mancing nang k.ombo,,ngko tk laporke hasil pndptanq gan
RizalHasyim - 29/07/2011 12:23 PM
#192

wah ...seepp ternyata ada thread mancing mania neng solo....aku lagek wae ki...ndek wingi lagek tuku alate sak set...trus mau bengi mancing neng waduk tjengklik.....tapi ra entuk gan....:sorry
iputuwira - 30/07/2011 01:24 PM
#193

mancing iwak genit:
aku gawene mancing iwak uceng hammers
kontis_boyo - 31/07/2011 07:17 AM
#194

Quote:
Original Posted By RizalHasyim
wah ...seepp ternyata ada thread mancing mania neng solo....aku lagek wae ki...ndek wingi lagek tuku alate sak set...trus mau bengi mancing neng waduk tjengklik.....tapi ra entuk gan....:sorry

q dek kae mancing nang kedung ombo yo entuk'e doreng",dadi males trus tak guak'i nang dalan capedes
Quote:
Original Posted By iputuwira
mancing iwak genit:
aku gawene mancing iwak uceng hammers


apa itu iwak uceng :nohope
LASAFERGUSON - 06/08/2011 09:17 AM
#195

Quote:
Original Posted By OomTinus
Waduk Cengklik ndek minggu sepp gan, entuk betutu 5 pnjng 20cm-an, ro nilane sak kepis.
- umpan : cacing pospor.
- lokasi : Mbok rondho.

Model dasaran ato pake kambangan gan? Bukankah daerah konoakeh sing nyobok pake lumut kang?
bozwahyu - 12/08/2011 05:30 AM
#196

Quote:
Original Posted By kontis_boyo
q dek kae mancing nang kedung ombo yo entuk'e doreng",dadi males trus tak guak'i nang dalan capedes


apa itu iwak uceng :nohope

iki lho uceng ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
iwak doreng kie jan ngayelke kokD
Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Sugeng sonten...agan2...
Tembe eso dolan2 neng kene...salam kenal mawon,kulo biasa dolan teng KFC-reg. SOLO... :addfriends
ijin menyimak neng pojok ndisik kanglinux2:

monggo juraganD
betathok - 12/08/2011 12:01 PM
#197

Wah enek trit mancing neng solo tho....

Saiki wis ra tau mancing... sing sering mancing Bapakku.

biasane nek mancing neng Kedung Ombo, Waduk Gajah mungkur.
pernah neng parang Gupito. nek pengen mancing, ngajak Bapakku wae Gan, dijamin gelem. Lha wong nek mancing mesthi dino minggu, dewean yo tetp mangkat.
Tulio.Tanaka - 12/08/2011 12:03 PM
#198

terakhir mancing ning kidul Solo Baru (mbuh Langenarjo opo telukan jeneng daerah e)

nggone pak supir, sing kali mati kae lho..iwak e Patin ro Lele..
mancing karo tuku sing mateng dipangan klesotan ning wit pring..sejuk tenan o
bozwahyu - 13/08/2011 03:07 PM
#199

Quote:
Original Posted By betathok
Wah enek trit mancing neng solo tho....

Saiki wis ra tau mancing... sing sering mancing Bapakku.

biasane nek mancing neng Kedung Ombo, Waduk Gajah mungkur.
pernah neng parang Gupito. nek pengen mancing, ngajak Bapakku wae Gan, dijamin gelem. Lha wong nek mancing mesthi dino minggu, dewean yo tetp mangkat.

lha kok jarang mancing to kang???
Quote:
Original Posted By Tulio.Tanaka
terakhir mancing ning kidul Solo Baru (mbuh Langenarjo opo telukan jeneng daerah e)

nggone pak supir, sing kali mati kae lho..iwak e Patin ro Lele..
mancing karo tuku sing mateng dipangan klesotan ning wit pring..sejuk tenan o

ger kung,,,wonogiri iwake akeh kie...gede2 lageee
kycool - 13/08/2011 03:20 PM
#200

neng ndawe piye kabare kang..?
sue ra rono kie..
Yb
Page 10 of 113 | ‹ First  < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,