Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 106 of 113 | ‹ First  < 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 >  Last ›

ora ono - 04/10/2012 09:14 PM
#2101

walik sek

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON.
aku...

:cool


kaya'e kenal bingung:
lasa.ferguson - 04/10/2012 09:21 PM
#2102

Quote:
Original Posted By ora ono
walik sek



kaya'e kenal bingung:


Sing pasti dudu aku D
andypitung - 04/10/2012 09:24 PM
#2103

numpang lewat om ngacir:
ora ono - 04/10/2012 09:31 PM
#2104

Quote:
Original Posted By lasa.ferguson
Sing pasti dudu aku D


tapi bau-bau-nya mirip kaya yg di atas _________ngacir:


Quote:
Original Posted By andypitung
numpang lewat om ngacir:


gak bisa lewat ini jalan buntu p
lasa.ferguson - 04/10/2012 09:36 PM
#2105

Quote:
Original Posted By andypitung
numpang lewat om ngacir:

ngejunk neng kene batas tenan..army:

Quote:
Original Posted By ora ono
tapi bau-bau-nya mirip kaya yg di atas _________ngacir:




gak bisa lewat ini jalan buntu p

cah kuik gang buntu wae iso mbrobos..ncen ngglidik tenan capedes
andypitung - 04/10/2012 09:40 PM
#2106

Quote:
Original Posted By ora ono
tapi bau-bau-nya mirip kaya yg di atas _________ngacir:




gak bisa lewat ini jalan buntu p

dudu ak tenan berbusa:
saya bisa terbang D

Quote:
Original Posted By lasa.ferguson
ngejunk neng kene batas tenan..army:


cah kuik gang buntu wae iso mbrobos..ncen ngglidik tenan capedes

durung iso opo wes iso ngekek i bata kang? bingung:
lasa.ferguson - 04/10/2012 09:43 PM
#2107

Quote:
Original Posted By andypitung
dudu ak tenan berbusa:
saya bisa terbang D


durung iso opo wes iso ngekek i bata kang? bingung:


gari Phone: kari njuk pirang trek D
andypitung - 04/10/2012 09:47 PM
#2108

Quote:
Original Posted By lasa.ferguson
gari Phone: kari njuk pirang trek D


wow ra tak kancani gabluk meneh D
ora ono - 04/10/2012 09:49 PM
#2109

Quote:
Original Posted By lasa.ferguson
gari Phone: kari njuk pirang trek D


bekingan'e akeh takuts
lasa.ferguson - 04/10/2012 09:51 PM
#2110

Quote:
Original Posted By ora ono
bekingan'e akeh takuts


cah tosuro len-len...:cool
andypitung - 04/10/2012 09:56 PM
#2111

Quote:
Original Posted By lasa.ferguson
cah tosuro len-len...:cool


nggonmu po ra gonilan? hammer:
lasa.ferguson - 04/10/2012 10:00 PM
#2112

Quote:
Original Posted By andypitung
nggonmu po ra gonilan? hammer:


lah Gonilan kuik mlebu ndi batabig
andypitung - 05/10/2012 01:20 AM
#2113

Quote:
Original Posted By lasa.ferguson
lah Gonilan kuik mlebu ndi batabig


gonilan mlebune cedak sawah ngakaks
lasa.ferguson - 05/10/2012 09:39 AM
#2114

Quote:
Original Posted By andypitung
gonilan mlebune cedak sawah ngakaks


pagi pancingers....D
andypitung - 05/10/2012 07:34 PM
#2115

Quote:
Original Posted By lasa.ferguson
pagi pancingers....D

sore mastah o
eksiesss - 05/10/2012 09:51 PM
#2116

Quote:
Original Posted By andypitung
cuma kebetulan mastah matabelo:


bukan penunggu kang,tp newbie mancing disana \)
apakah daerah dung areng masih rame sekali kang?

om TS juarane mancing lumutan itu kang,penunggu watunan cengklik ngacir:
andypitung - 06/10/2012 12:58 AM
#2117

Quote:
Original Posted By eksiesss


nduwurku iki ngopo ya??? matabelo:
bingung:
asmoroaji - 06/10/2012 09:45 AM
#2118

Quote:
Original Posted By lasa.ferguson
dopost adalah anugrah terindah..D
Aku rung tau neng Long...btw long kuik apa ta bingungs


saiki wae wis entuk yuk maen kesana...
kui lo sing di sumet mbledos hammers

--
saiki nek wengi kok okeh sing mancing neng ngarep ortopedi opo okeh iwake?think:
ben ra oot o
rikhojer - 06/10/2012 07:39 PM
#2119

Quote:
Original Posted By lasa.ferguson
Rung kepikiran kang..o
tapi aku wes ket pasa ra tau niliki home sweet home...malu:
watunan waduk Cengklik...

pisan-pisan neng WGM ngono D
Quote:
Original Posted By andypitung
ditiggal mancing wae sopo ngerti prime IDmu iso balik meneh D



mung entuk putihan tok berdukas

Lha dungareng bagian ngendi kang? mosok wengi gur entuk putihan?? gabluk no jeneng e.. D
andypitung - 07/10/2012 05:18 PM
#2120

Quote:
Original Posted By asmoroaji
saiki wae wis entuk yuk maen kesana...
kui lo sing di sumet mbledos hammers

--
saiki nek wengi kok okeh sing mancing neng ngarep ortopedi opo okeh iwake?think:
ben ra oot o

TS'e wedi dibata sak regional kang ,dadi ra wani dolan neng lounge D

Quote:
Original Posted By rikhojer
pisan-pisan neng WGM ngono D

Lha dungareng bagian ngendi kang? mosok wengi gur entuk putihan?? gabluk no jeneng e.. D

dung areng ngisor warung arah mengidul \)
mung putihan,liyane do ra ngangkat nila opo jambal og,berarti entuk bolo gabluk ngakaks
iki hasile mancik wingi malu:
Spoiler for Hasil Dungareng
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Page 106 of 113 | ‹ First  < 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,