Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 108 of 113 | ‹ First  < 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 > 

andypitung - 08/10/2012 05:15 PM
#2141

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
lah ne ciu..ne pelete mambu ngunu kuik sapa reti iwake do pengin..ngakak


iwak'e malah ra bakalan do nyedak D
bujankerenz - 08/10/2012 08:04 PM
#2142

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
lah ne ciu..ne pelete mambu ngunu kuik sapa reti iwake do pengin..ngakak


astaghfirullah....
sungguh terlaaaluuu....


















ngacir:
LASAFERGUSON - 08/10/2012 08:40 PM
#2143

Quote:
Original Posted By bujankerenz
astaghfirullah....
sungguh terlaaaluuu....









ngacir:


Dyar di sengeni pak Aktipis kowe..mad:
dudu aku lho pak..\(
rikhojer - 08/10/2012 10:27 PM
#2144

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
lah ora kencan karo kowe ta think:

orak kang, aku rung iso mancing wengi..., paling ngenteni april.. berduka
Quote:
Original Posted By andypitung
yen ngadep ngetan wes akeh sing macing sebelah kana kang,tur akeh banget net'e juga berbusa:
babone lukas wes njaluk digoreng tenan,masalahe eneng gombyok neng mulute D




iki mau bar mancing, entuk betutu lumayan karo putihan kang... :thumbup
ning ora ono sogo... :mewek
pic menyusul...
LASAFERGUSON - 08/10/2012 10:44 PM
#2145

Quote:
Original Posted By rikhojer
orak kang, aku rung iso mancing wengi..., paling ngenteni april.. berduka


iki mau bar mancing, entuk betutu lumayan karo putihan kang... :thumbup
ning ora ono sogo... :mewek
pic menyusul...

wow..esoh mancik ra dino prei..enak tenan ya genit:
lha putihan doyan cacing po ? think:
andypitung - 09/10/2012 06:32 AM
#2146

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Dyar di sengeni pak Aktipis kowe..mad:
dudu aku lho pak..\(

sing marai yo kw to kang takuts

Quote:
Original Posted By rikhojer
orak kang, aku rung iso mancing wengi..., paling ngenteni april.. berduka


iki mau bar mancing, entuk betutu lumayan karo putihan kang... :thumbup
ning ora ono sogo... :mewek
pic menyusul...

waduk'e sok lg bladu,dadi iwak'e do ra gelem mangan berbusa:
LASAFERGUSON - 09/10/2012 09:07 AM
#2147

Quote:
Original Posted By andypitung
sing marai yo kw to kang takuts


waduk'e sok lg bladu,dadi iwak'e do ra gelem mangan berbusa:

Banyu asat iwake do mangani mbetul
ngakaks
RajawaliSolo - 09/10/2012 10:51 AM
#2148

Ono sing seneng mancing lele po ra ya neng kene?

Aku pengen ternak lele kiw o
LASAFERGUSON - 09/10/2012 11:02 AM
#2149

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Ono sing seneng mancing lele po ra ya neng kene?

Aku pengen ternak lele kiw o

Ne wong mancing ngunu sembarang doyan..ibarat waton ana banyu megung..genit: mbuh kuik ana iwak po ra sing penting linux2: neng pinngir mbi nyawang kambangan..o
OverKiLLz - 09/10/2012 11:04 AM
#2150

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Ono sing seneng mancing lele po ra ya neng kene?

Aku pengen ternak lele kiw o


ternak o kang gek dipancing bareng ngakaks

ngacir:
LASAFERGUSON - 09/10/2012 11:06 AM
#2151

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
ternak o kang gek dipancing bareng ngakaks

ngacir:

ngko awan bengi kolame mbok linux2: terus ya....
ide apik kih... :thumbup
RajawaliSolo - 09/10/2012 11:52 AM
#2152

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
ternak o kang gek dipancing bareng ngakaks

ngacir:


Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
ngko awan bengi kolame mbok linux2: terus ya....
ide apik kih... :thumbup


mad: mad:
batabig batabig batabig
LASAFERGUSON - 09/10/2012 12:52 PM
#2153

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
mad: mad:
batabig batabig batabig


wow..takut
lah ne kolame sing due Kaskuser di jamin rame terus..ne ntek gi sepi ngakak
andypitung - 09/10/2012 05:34 PM
#2154

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Banyu asat iwake do mangani mbetul
ngakaks


opo iyo kang? bingung:
andypitung - 10/10/2012 08:32 AM
#2155

selamat pagi pancingers solo cool:
LASAFERGUSON - 10/10/2012 10:06 AM
#2156

Quote:
Original Posted By andypitung
opo iyo kang? bingung:

Lah pengamatanku mengatakan demikian..cool:
kan ruang gerak iwak cilik2 dadi terbatas..gampang di cokot D

Quote:
Original Posted By andypitung
selamat pagi pancingers solo cool:

Pagi ..\D/
andypitung - 10/10/2012 02:37 PM
#2157

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Lah pengamatanku mengatakan demikian..cool:
kan ruang gerak iwak cilik2 dadi terbatas..gampang di cokot D


Pagi ..\D/

yo sok iso masuk akal kui kang thumbup:
kok solo ora udan meneh ya bingung:
OverKiLLz - 10/10/2012 03:16 PM
#2158

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
ngko awan bengi kolame mbok linux2: terus ya....
ide apik kih... :thumbup


wegiah berbusa:
gelem mancingi tok wae ngakaks

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
mad: mad:
batabig batabig batabig


nesu iq kagets:

ngacir:

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
wow..takut
lah ne kolame sing due Kaskuser di jamin rame terus..ne ntek gi sepi ngakak


ntek , di re stock kr kang RJ :addfriends
LASAFERGUSON - 10/10/2012 03:39 PM
#2159

Quote:
Original Posted By andypitung
yo sok iso masuk akal kui kang thumbup:
kok solo ora udan meneh ya bingung:

Rung wayae..Cengklik asate kurang nemen..D

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
wegiah berbusa:
gelem mancingi tok wae ngakaks



nesu iq kagets:

ngacir:



ntek , di re stock kr kang RJ :addfriends

Tukoke lele cilik2 ae...ben oleh okeh..awet sing mancingi malu:
ora ono - 10/10/2012 09:07 PM
#2160

FR waduk Cengklik, Sabtu 6 oktober 2012


Spoiler for Rumah gempa
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,



lumayan buat lauk o
Page 108 of 113 | ‹ First  < 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,