Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 109 of 113 | ‹ First  < 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 > 

rikhojer - 11/10/2012 01:06 AM
#2161

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
wow..esoh mancik ra dino prei..enak tenan ya genit:
lha putihan doyan cacing po ? think:

lha prei ne kapan? biasane ra iso kang...
pelet & wader kang.....
Spoiler for hari senin "gabluk 1"
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Spoiler for hari senin "gabluk 1"
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Spoiler for hari rabu "gabluk 2"
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

golek sogo 2 dino malah entuke betutu dan palung.... \(
Quote:
Original Posted By andypitung
sing marai yo kw to kang takuts


waduk'e sok lg bladu,dadi iwak'e do ra gelem mangan berbusa:

ketok e iyo kang, rung ono sing entuk sogo iki...
Quote:
Original Posted By ora ono
FR waduk Cengklik, Sabtu 6 oktober 2012


Spoiler for Rumah gempa
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,



lumayan buat lauk o

mas e ra tau gabluk..... :matabelo
andypitung - 11/10/2012 06:27 AM
#2162

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Rung wayae..Cengklik asate kurang nemen..D


Tukoke lele cilik2 ae...ben oleh okeh..awet sing mancingi malu:

seumpomo kasaten iwak'e malah entek tinggal mancing duduhe tok ngakaks

Quote:
Original Posted By ora ono
FR waduk Cengklik, Sabtu 6 oktober 2012


Spoiler for Rumah gempa
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,



lumayan buat lauk o

wah pas ak ora melu ik matabelo:

Quote:
Original Posted By rikhojer
lha prei ne kapan? biasane ra iso kang...
pelet & wader kang.....
Spoiler for hari senin "gabluk 1"
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Spoiler for hari senin "gabluk 1"
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Spoiler for hari rabu "gabluk 2"
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

golek sogo 2 dino malah entuke betutu dan palung.... \(

ketok e iyo kang, rung ono sing entuk sogo iki...

mas e ra tau gabluk..... :matabelo

sogone ijek do ndelik neng dasaran,nunggu udan sing deres meneh lg sogone gelem mangan shutup:
RajawaliSolo - 11/10/2012 08:55 AM
#2163

Quote:
Original Posted By andypitung
seumpomo kasaten iwak'e malah entek tinggal mancing duduhe tok ngakaks


wah pas ak ora melu ik matabelo:


sogone ijek do ndelik neng dasaran,nunggu udan sing deres meneh lg sogone gelem mangan shutup:


Cek sempake seks, ono sangu kanggo mancik D
LASAFERGUSON - 11/10/2012 10:05 AM
#2164

Quote:
Original Posted By ora ono
FR waduk Cengklik, Sabtu 6 oktober 2012


Spoiler for Rumah gempa
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,



lumayan buat lauk o

Dengaren kowe oleh iwak..D
p peh ora mbi aku ya...think: tuku neng ngisor ringin.... Peace:
LASAFERGUSON - 11/10/2012 10:11 AM
#2165

Quote:
Original Posted By rikhojer
lha prei ne kapan? biasane ra iso kang...
pelet & wader kang.....
Spoiler for hari senin "gabluk 1"
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Spoiler for hari senin "gabluk 1"
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Spoiler for hari rabu "gabluk 2"
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

golek sogo 2 dino malah entuke betutu dan palung.... \(

ketok e iyo kang, rung ono sing entuk sogo iki...

mas e ra tau gabluk..... :matabelo

ne Sogo recoment umpan apa kang..mohon share..o

Quote:
Original Posted By andypitung
seumpomo kasaten iwak'e malah entek tinggal mancing duduhe tok ngakaks


wah pas ak ora melu ik matabelo:


sogone ijek do ndelik neng dasaran,nunggu udan sing deres meneh lg sogone gelem mangan shutup:

Ne aku mbien jaman cilikan neng kali bengawan golek saga model njaring...
dadi lemah padas di duduk melintang...jero sedengkul..ntar ne wayae saga munggah...kan mlebu jogangan kuik mau linux2: ntar mesti kejaring...mbien gedene sa' kenthol-kenthol..genit:

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Cek sempake seks, ono sangu kanggo mancik D

Jih spread capedes
andypitung - 11/10/2012 10:19 AM
#2166

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Cek sempake seks, ono sangu kanggo mancik D

matur nuwun kang rajawali,mengko sore tak ijoli cindule o

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Dengaren kowe oleh iwak..D
p peh ora mbi aku ya...think: tuku neng ngisor ringin.... Peace:

TS iki wonge nyat ra percoyonan tenan capedes
entuk iwak hasil mancik dikiro tuku batas
masalahe yen pas mancing bareng karo TS iki kerep gabluke ngakaks

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
ne Sogo recoment umpan apa kang..mohon share..o


Ne aku mbien jaman cilikan neng kali bengawan golek saga model njaring...
dadi lemah padas di duduk melintang...jero sedengkul..ntar ne wayae saga munggah...kan mlebu jogangan kuik mau linux2: ntar mesti kejaring...mbien gedene sa' kenthol-kenthol..genit:


Jih spread capedes

jaman cilik'anmu ak durung dadi opo2 kang D
jaman cilik'anku yo gampang banget golek iwak ora koyo jaman sak iki berbusa:
yen ngono ra gayeng kang,golek sogo mung pengen ngrasakne tarik'ane tok cool:
LASAFERGUSON - 11/10/2012 10:35 AM
#2167

Quote:
Original Posted By andypitung
matur nuwun kang rajawali,mengko sore tak ijoli cindule o


TS iki wonge nyat ra percoyonan tenan capedes
entuk iwak hasil mancik dikiro tuku batas
masalahe yen pas mancing bareng karo TS iki kerep gabluke ngakaks


jaman cilik'anmu ak durung dadi opo2 kang D
jaman cilik'anku yo gampang banget golek iwak ora koyo jaman sak iki berbusa:
yen ngono ra gayeng kang,golek sogo mung pengen ngrasakne tarik'ane tok cool:

lah ne do mangkat dw mesti do oleh iwak..ngakak
neng kolam lele mesti tariakne kuat2 ya hammer:
ora ono - 11/10/2012 12:11 PM
#2168

Quote:
Original Posted By andypitung
seumpomo kasaten iwak'e malah entek tinggal mancing duduhe tok ngakaks


wah pas ak ora melu ik matabelo:


sogone ijek do ndelik neng dasaran,nunggu udan sing deres meneh lg sogone gelem mangan shutup:


salahe wes Phone: ra gelem melu :P

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Cek sempake seks, ono sangu kanggo mancik D


aku yo gelem kang di kei sangu o

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
lah ne do mangkat dw mesti do oleh iwak..ngakak
neng kolam lele mesti tariakne kuat2 ya hammer:


ben TS'e seneng ____________ngacir:
okkirush - 11/10/2012 12:54 PM
#2169

Misi mas gan semuanya, seperti biasa mau nitip undangan nih o

Hunting Kuliner - All You Can Eat Suki @ Solo's Bistro

Ditunggu partisipasinya ya :toast
LASAFERGUSON - 11/10/2012 02:03 PM
#2170

Quote:
Original Posted By ora ono
salahe wes Phone: ra gelem melu :P



aku yo gelem kang di kei sangu o



ben TS'e seneng ____________ngacir:

Seneng ki ne mancing kambangane iso undlup-undlup..raketan iwak 2 nyarinan.hammer:
rikhojer - 11/10/2012 03:09 PM
#2171

Quote:
Original Posted By andypitung

sogone ijek do ndelik neng dasaran,nunggu udan sing deres meneh lg sogone gelem mangan shutup:
ne Sogo recoment umpan apa kang..mohon share..o


biasane iwak sogo ki teritorial kang, nek neng kono yo neng kono.., tik malah dipancing ra metu...
no 1 uler bumbung & wader hidup :2thumbup
no 2 pelet cacing :bookmarks
no 3 nyethek... mads
LASAFERGUSON - 11/10/2012 03:14 PM
#2172

Quote:
Original Posted By rikhojer
biasane iwak sogo ki teritorial kang, nek neng kono yo neng kono.., tik malah dipancing ra metu...
no 1 uler bumbung & wader hidup :2thumbup
no 2 pelet cacing :bookmarks
no 3 nyethek... mads

dadi mending slulup karo bengok-bengok..beniwake do njedul ya..ngakaks
Aku rung taune mancing sogo..o
Rada oot sitik..meluruskan iwak sing jenise kaya kuik...(mbuh sa; bateh pora)
saka cilik neng >gd---- >>Kething/nggaringan--besaran--Sogo
Ne' masalah umpan mending cacing wae...ne uler..takuts
RajawaliSolo - 11/10/2012 03:20 PM
#2173

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
dadi mending slulup karo bengok-bengok..beniwake do njedul ya..ngakaks
Aku rung taune mancing sogo..o
Rada oot sitik..meluruskan iwak sing jenise kaya kuik...(mbuh sa; bateh pora)
saka cilik neng >gd---- >>Kething/nggaringan--besaran--Sogo
Ne' masalah umpan mending cacing wae...ne uler..takuts


Kok hura tau nyambangi tritku meneh kiw piye? capedes
LASAFERGUSON - 11/10/2012 03:22 PM
#2174

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Kok hura tau nyambangi tritku meneh kiw piye? capedes

anu..anu.... malu
aku SR wae....lha ne sinambi mbut gawe ngene ne mikir rada abot malah ra nyandak ngko...hammer
RajawaliSolo - 11/10/2012 03:57 PM
#2175

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
anu..anu.... malu
aku SR wae....lha ne sinambi mbut gawe ngene ne mikir rada abot malah ra nyandak ngko...hammer


Haaaiiiishhh... alasane ra iso ditompo mad:
Pokokmen kudu ngepost neng kono hura kethang 2-3 posting.
Tak enteni sisuk lho. Nek hura ono, tak tagih terus.
andypitung - 11/10/2012 04:29 PM
#2176

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
lah ne do mangkat dw mesti do oleh iwak..ngakak
neng kolam lele mesti tariakne kuat2 ya hammer:

mergo iwak'e do wedi karo kw kang ngakaks
tetep kuat tarik'ane sing neng alam liar kang,contone putihan sing neng karamba kae tarik'ane yo nyenengke genit:

Quote:
Original Posted By ora ono
salahe wes Phone: ra gelem melu p



aku yo gelem kang di kei sangu o



ben TS'e seneng ____________ngacir:

yo suk yen mbok jak meneh tak melu kang o

Quote:
Original Posted By rikhojer
biasane iwak sogo ki teritorial kang, nek neng kono yo neng kono.., tik malah dipancing ra metu...
no 1 uler bumbung & wader hidup :2thumbup
no 2 pelet cacing :bookmarks
no 3 nyethek... mads


la yen kedung areng ngono kae ngertie teritorial sogo ngendi kang? bingung:
arep uncal ngetan,ngulon,ngalor lan ngidul isine mung net/jala tok berdukas
wader hidup ndadak tuku neng sar gede sik D
LASAFERGUSON - 11/10/2012 04:53 PM
#2177

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Haaaiiiishhh... alasane ra iso ditompo mad:
Pokokmen kudu ngepost neng kono hura kethang 2-3 posting.
Tak enteni sisuk lho. Nek hura ono, tak tagih terus.

Woke..army:

Quote:
Original Posted By andypitung
mergo iwak'e do wedi karo kw kang ngakaks
tetep kuat tarik'ane sing neng alam liar kang,contone putihan sing neng karamba kae tarik'ane yo nyenengke genit:
yo suk yen mbok jak meneh tak melu kang o
la yen kedung areng ngono kae ngertie teritorial sogo ngendi kang? bingung:
arep uncal ngetan,ngulon,ngalor lan ngidul isine mung net/jala tok berdukas
wader hidup ndadak tuku neng sar gede sik D

- Ncen alam liar luwih ana "sesuatu' ne D
- asal ojo uncal menduwur ngakaks ngko ndak ngene iki hammer
- Sangu serok klambu..golek mbetul waduk o
andypitung - 11/10/2012 05:01 PM
#2178

Quote:
Original Posted By okkirush
Misi mas gan semuanya, seperti biasa mau nitip undangan nih o

Hunting Kuliner - All You Can Eat Suki @ Solo's Bistro

Ditunggu partisipasinya ya :toast

mastah madyangers matabelo:

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Woke..army:


- Ncen alam liar luwih ana "sesuatu' ne D
- asal ojo uncal menduwur ngakaks ngko ndak ngene iki hammer
- Sangu serok klambu..golek mbetul waduk o


mangkane kuik,meskipun sering gabluk tp tetep nyenengne mancik neng alam liar \)
uncal menduwur malah entuk babonan numpak fu kang o
ak ra ndue serok klambu hammer:
LASAFERGUSON - 11/10/2012 05:19 PM
#2179

Quote:
Original Posted By andypitung
mastah madyangers matabelo:



mangkane kuik,meskipun sering gabluk tp tetep nyenengne mancik neng alam liar \)
uncal menduwur malah entuk babonan numpak fu kang o
ak ra ndue serok klambu hammer:

tuku uh mad:
jo kaya aku..esone mung njalukan hammers
andypitung - 11/10/2012 05:23 PM
#2180

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
tuku uh mad:
jo kaya aku..esone mung njalukan hammers


gawe dewe weh think:
neng nggonku ngarit aket klambu ketok'an cilik2 D
duite dinggo tuku joran meneh wae shutup:
Page 109 of 113 | ‹ First  < 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,