Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 18 of 113 | ‹ First  < 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >  Last ›

LASAFERGUSON - 07/05/2012 05:58 PM
#341

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
sing tak maksutake karo cekelan kuwi piandhel,
koyo jimat ngunuw kang, sing kusus nggo mancing iwak.

Suk ne melu lomba wae...ben menangan D
OomTinus - 07/05/2012 09:52 PM
#342

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
sing tak maksutake karo cekelan kuwi piandhel,
koyo jimat ngunuw kang, sing kusus nggo mancing iwak.


owh,..mancing iwak kok yo ana sing direwangi nganggo ngunu barang ya?
weeryo - 07/05/2012 10:56 PM
#343

Quote:
Original Posted By OomTinus


owh,..mancing iwak kok yo ana sing direwangi nganggo ngunu barang ya?


ak yo lagi reti nen iki,... ngakaks

sak retiku nen meh mancing kuthuk disingsoti ben kuthuk'e moro dewe D
RajawaliSolo - 08/05/2012 08:32 AM
#344

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Suk ne melu lomba wae...ben menangan D


gampang kuwi, ngko tak "isi" joran utowo kailmu nek gelem.

Quote:
Original Posted By OomTinus
owh,..mancing iwak kok yo ana sing direwangi nganggo ngunu barang ya?


Waah akeh kang.. opo meneh pas ono lumba ngunuw kae. Kuat-kuatan.

Quote:
Original Posted By weeryo
ak yo lagi reti nen iki,... ngakaks

sak retiku nen meh mancing kuthuk disingsoti ben kuthuk'e moro dewe D


Lha opo kuthuke dadi manuk kutut? bingung:
maXXXimuz - 08/05/2012 01:31 PM
#345

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Silahkan gabung ben tambah rame shakehand
mancing ngunu ra sah ajar..modal gelem mbi karep ra mlebu shutup: sek..sek ngakaks rembugan apa mau aku hammers
waton nggowo walesan dikei umpan dicemplungke ne ana rejeki ra' yo ana iwak nyamber D


ngajari mbolos... ngakak
biasane mancing neng cengklik sebelah ngendi ndi gan??
aq sering dolan neng cengklik nggone warung'e bu mus kae karo sing dodol iwak ngarepan ndalan nggone mbelong
LASAFERGUSON - 08/05/2012 10:20 PM
#346

Quote:
Original Posted By weeryo
ak yo lagi reti nen iki,... ngakaks

sak retiku nen meh mancing kuthuk disingsoti ben kuthuk'e moro dewe D

wah ki...kanca lawas....shakehand
\)ra tau dolan neng sebelah kowe...
LASAFERGUSON - 08/05/2012 10:22 PM
#347

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
gampang kuwi, ngko tak "isi" joran utowo kailmu nek gelem.
Waah akeh kang.. opo meneh pas ono lumba ngunuw kae. Kuat-kuatan.

wah apik kih... kbgt:
think:lha mulihmu kapan?
hammers
LASAFERGUSON - 08/05/2012 10:26 PM
#348

Quote:
Original Posted By maXXXimuz
ngajari mbolos... ngakak
biasane mancing neng cengklik sebelah ngendi ndi gan??
aq sering dolan neng cengklik nggone warung'e bu mus kae karo sing dodol iwak ngarepan ndalan nggone mbelong

ki malah aku ora multyquotehammer
Aku neng watunan siring kulon..yo neng rompotan kae...neng tenggaran kalah mbi angin\(
yo besuk mo coba on the spot lagi :travel
weeryo - 08/05/2012 10:33 PM
#349

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo


gampang kuwi, ngko tak "isi" joran utowo kailmu nek gelem.



Waah akeh kang.. opo meneh pas ono lumba ngunuw kae. Kuat-kuatan.



Lha opo kuthuke dadi manuk kutut? bingung:


ngakak sok iso kang, mngko suwe2 dadi rajawali, upsss hammers ngacir:

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON

wah ki...kanca lawas....shakehand
\)ra tau dolan neng sebelah kowe...


duh ki gek raiso nyekel pancing hwe, garap TA :army
nak dolan nyang tritmu marai pengen og kang :matabelo
LASAFERGUSON - 08/05/2012 10:38 PM
#350

Quote:
Original Posted By weeryo
ngakak sok iso kang, mngko suwe2 dadi rajawali, upsss hammers ngacir:
duh ki gek raiso nyekel pancing hwe, garap TA :army
nak dolan nyang tritmu marai pengen og kang :matabelo

ngakaks padahal neng kene TS-se yo aku..
besuk rencana mo ke Cengklik lagi..lha meh neng ndi mneh ne ra nggon kono..
bingung:
RajawaliSolo - 09/05/2012 08:19 AM
#351

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
ngakaks padahal neng kene TS-se yo aku..
besuk rencana mo ke Cengklik lagi..lha meh neng ndi mneh ne ra nggon kono..
bingung:


Brarti dino iki ra isoh playon nuw.. padahal wakeh kiw trit gajebo dino iki.
RajawaliSolo - 09/05/2012 04:41 PM
#352

Wooooeeee...
sopo kiw sing ngguyur akyu karo bergelas-gelas cindul? D D cendols cendols
matur sembah nuwun lho kang thumbup: shakehand:
LASAFERGUSON - 10/05/2012 10:09 AM
#353

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo


Brarti dino iki ra isoh playon nuw.. padahal wakeh kiw trit gajebo dino iki.


Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Wooooeeee...
sopo kiw sing ngguyur akyu karo bergelas-gelas cindul? D D cendols cendols
matur sembah nuwun lho kang thumbup: shakehand:

Welcome back shakehand
Rebo wingi mangkat neng Tkp..cuaca sangat mendukung..D panas,tidak ada ombak,angin sepoi2 kearah utara.. :genit suasana yg di gemari pemancing Nila..
dan hasilnya bisa untuk balas dendam :mad minggu kemarin yg bluk
Spoiler for Revenge

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

dan setelah ajang pembantaiantakuts malemnya ora lawuh karakhammers
Spoiler for madang

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

RajawaliSolo - 10/05/2012 10:23 AM
#354

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Welcome back shakehand
Rebo wingi mangkat neng Tkp..cuaca sangat mendukung..D panas,tidak ada ombak,angin sepoi2 kearah utara.. :genit suasana yg di gemari pemancing Nila..
dan hasilnya bisa untuk balas dendam :mad minggu kemarin yg bluk
Spoiler for Revenge

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

dan setelah ajang pembantaiantakuts malemnya ora lawuh karakhammers
Spoiler for madang

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


Woooogh..... mantep nan matabelo: thumbup:
marai aku tenanan pengen ndang bali omah Solo kiw.
Sambele kuwiks lho... kbgt:
LASAFERGUSON - 10/05/2012 10:30 AM
#355

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo


Woooogh..... mantep nan matabelo: thumbup:
marai aku tenanan pengen ndang bali omah Solo kiw.
Sambele kuwiks lho... kbgt:

ngakak sesuai motto trit ini sekali njajal mesti tuman..
gara2 iki wingi wes ana korban mnehhammers
kan _Gie_ mbi Bujank do trip neng kolam tapi Blukngakaks
RajawaliSolo - 10/05/2012 10:38 AM
#356

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
ngakak sesuai motto trit ini sekali njajal mesti tuman..
gara2 iki wingi wes ana korban mnehhammers
kan _Gie_ mbi Bujank do trip neng kolam tapi Blukngakaks


kamsutmu wong loro kuwiks muk entug gabluk thok yaa? D D

Aku ameh takok, umpan sing paling disenengi iwak tawar neng waduk seputaran Solo kiw opo yaa?
LASAFERGUSON - 10/05/2012 10:42 AM
#357

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo


kamsutmu wong loro kuwiks muk entug gabluk thok yaa? D D

Aku ameh takok, umpan sing paling disenengi iwak tawar neng waduk seputaran Solo kiw opo yaa?

Adalah benar..padahal neng kolam...hammers ben ne wonge maca postinangan iki ben ngekek2 dw
1. nila/jaer = lumut
2.Betutu/gabus/lele/nggaringan/bethik = cacing
_gie_ - 10/05/2012 01:14 PM
#358

aku seneng mancing kih D
RajawaliSolo - 10/05/2012 01:38 PM
#359

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Adalah benar..padahal neng kolam...hammers ben ne wonge maca postinangan iki ben ngekek2 dw
1. nila/jaer = lumut
2.Betutu/gabus/lele/nggaringan/bethik = cacing


Jarene nek pengen luwih cepet umpane dipangan iwak, kudu nggawe ramuan umpan dewe.
Malah aku krungu gek umpane dicampur karo ndog mentah, hopo hiyo? bingung:
_gie_ - 10/05/2012 01:43 PM
#360

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON

ngakak sesuai motto trit ini sekali njajal mesti tuman..
gara2 iki wingi wes ana korban mnehhammers
kan _Gie_ mbi Bujank do trip neng kolam tapi Blukngakaks


Quote:
Original Posted By RajawaliSolo


kamsutmu wong loro kuwiks muk entug gabluk thok yaa? D D

Aku ameh takok, umpan sing paling disenengi iwak tawar neng waduk seputaran Solo kiw opo yaa?


neng kolam nila umpane mung diemut tok ngakaks
neng kolam patin malah ra disenggol blas ngakaks
Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON

Adalah benar..padahal neng kolam...hammers ben ne wonge maca postinangan iki ben ngekek2 dw
1. nila/jaer = lumut
2.Betutu/gabus/lele/nggaringan/bethik = cacing


aku dadi pengen mancing neng waduk ig D
Page 18 of 113 | ‹ First  < 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,