Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 113 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

sexi - 03/01/2011 09:31 AM
#21

wah mancing genit:
іcеѕuѕuJahe - 03/01/2011 09:40 AM
#22

wingi aku 2 ndino mancing terus o

lokasi 1 : Iphone'e triajiman D

lokasi 2 : Nexian'e devand D
mebbi_ii' - 03/01/2011 09:40 AM
#23

Mancing Neng Pembiakan Iwak Lele, hammer:
den don - 03/01/2011 09:40 AM
#24

ra prnh mancingh, plg ning jnti wae
CDblank - 03/01/2011 10:57 AM
#25

waduk lalung akeh iwak'e nopo mboten pak
suwe ra nginguk D
jovicchandra - 03/01/2011 10:59 AM
#26

weleh lg ngerti nek eneng mancing mania..

ak mbiyen yo seneng mancing gan...
seng wes tau ki...
\waduk gadjahmungkur
\waduk cengklik
\dwuwur rel bengawan solo jurug
\neng danau/waduk neng daerah madiun jenenge lali
\janti (intine mung makan , hura mancing)
\blumbang sebelahe rm.boga
\eneng meneh liane tp aku lali je kang ...
kapan kapan ngadake mancing bareng piye kang...
Gursel - 03/01/2011 11:03 AM
#27

Nek mancing kerusuhan penak'e nenx ndi yo????
hanung_ceneel - 03/01/2011 11:10 AM
#28

Quote:
Original Posted By Gursel
Nek mancing kerusuhan penak'e nenx ndi yo????


ngko sore ning Manahan...o
Gursel - 03/01/2011 11:16 AM
#29

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
ngko sore ning Manahan...o


LHa brajamushit ra teko wi kang.. mosok geger karo kancane dewe..

po penak'e ngamuk dandang wae yo.. malah weteng;e warek..
hanung_ceneel - 03/01/2011 11:37 AM
#30

Quote:
Original Posted By Gursel
LHa brajamushit ra teko wi kang.. mosok geger karo kancane dewe..

po penak'e ngamuk dandang wae yo.. malah weteng;e warek..


lhoh ra mangkat to...D
jovicchandra - 03/01/2011 11:43 AM
#31

Quote:
Original Posted By Gursel
LHa brajamushit ra teko wi kang.. mosok geger karo kancane dewe..

po penak'e ngamuk dandang wae yo.. malah weteng;e warek..


ngamuke dandang neng endi kang
Gursel - 03/01/2011 11:48 AM
#32

Quote:
Original Posted By jovicchandra
ngamuke dandang neng endi kang


Ngon ngomahe dewe dewe wae kang.. sing ra mbayar...
papamaxi - 03/01/2011 11:51 AM
#33

Quote:
Original Posted By Gursel
Ngon ngomahe dewe dewe wae kang.. sing ra mbayar...


jan ra modyaaalnohope:
Gursel - 03/01/2011 11:56 AM
#34

Quote:
Original Posted By papamaxi
jan ra modyaaalnohope:


KAhanan kang...
carnit - 03/01/2011 12:09 PM
#35

Quote:
Original Posted By CDblank
waduk lalung akeh iwak'e nopo mboten pak
suwe ra nginguk D


sepi kang,,,podo di jaringgimahomahomahomaho
jovicchandra - 03/01/2011 12:12 PM
#36

Quote:
Original Posted By papamaxi
jan ra modyaaalnohope:


jebule anu ne wes sekawan to
flew_meneer - 03/01/2011 12:24 PM
#37

Quote:
Original Posted By Gursel
Nek mancing kerusuhan penak'e nenx ndi yo????


Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
ngko sore ning Manahan...o


Quote:
Original Posted By Gursel
LHa brajamushit ra teko wi kang.. mosok geger karo kancane dewe..

po penak'e ngamuk dandang wae yo.. malah weteng;e warek..


Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
lhoh ra mangkat to...D


malah mbahas bal²an...ngakak
Grimmjov - 03/01/2011 12:26 PM
#38

aku ndekben aben dino karo kancaku mancing nang kali tapi aku saiki ora aktip ....nek roto2 tonggoku pakan pancing e = ta1 orangtai:sing pulen, ditambah tempe bosok terus gandum sithik diulek kabeh, terus dienggo mancing hasile okeh banget entuk wader iso atusan iwak, tapi kadang ta1 tai: thok ora nganggo campuran opo2, nek aku ora tau nganggo gilo,....nek aku nganggo cacing waeD
muhammadlo - 03/01/2011 12:30 PM
#39

Quote:
Original Posted By Grimmjov
aku ndekben aben dino karo kancaku mancing nang kali tapi aku saiki ora aktip ....nek roto2 tonggoku pakan pancing e = ta1 orangtai:sing pulen, ditambah tempe bosok terus gandum sithik diulek kabeh, terus dienggo mancing hasile okeh banget entuk wader iso atusan iwak, tapi kadang ta1 tai: thok ora nganggo campuran opo2, nek aku ora tau nganggo gilo,....nek aku nganggo cacing waeD


wutekeee berbusa:berbusa:berbusa:berbusa:
carnit - 03/01/2011 12:38 PM
#40

Quote:
Original Posted By Grimmjov
aku ndekben aben dino karo kancaku mancing nang kali tapi aku saiki ora aktip ....nek roto2 tonggoku pakan pancing e = ta1 orangtai:sing pulen, ditambah tempe bosok terus gandum sithik diulek kabeh, terus dienggo mancing hasile okeh banget entuk wader iso atusan iwak, tapi kadang ta1 tai: thok ora nganggo campuran opo2, nek aku ora tau nganggo gilo,....nek aku nganggo cacing waeD

Nak gak oleh iwak,pakane melu d goreng yo kang.wkakaka,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Page 2 of 113 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,