Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 20 of 113 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >  Last ›

LASAFERGUSON - 12/05/2012 01:27 PM
#381

wayae mulih \D/
sesuk neng ndi ya penake... bingung:
maXXXimuz - 12/05/2012 02:36 PM
#382

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
yup.. thumbup:
ne coblos neng cedak buntut..usahakan ojo nganti mati..nah sing nyeting kambangan rada ndasar..biasane betutu do linux2: leyeh2 mbi udut neng dasaran


ngakak ngakak ngakak ngakak
iwak'e gaul..

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Nggetek
+ timbang nyobok iso pindah2 spot sa'senenge..iso njangko kan ndi2
+ Ngko neng tengah biasane do ngruyuk karamba okeh kancane
+ Madang wes ana sing ndodoli pake prau bakule
- Ne angin modyar sing nyelah,durung ombak sisan
- Dijamin 100% ra bakal ana cewek liwat..ne ana siap2 wae mlayutakuts
Watunan
+ Madang cemepak tinggal nari duwite
+ Okeh babon wowcantikneng watunan..gari milih sing type apa wae ana..po meneh ne sorengakaks
+ Ne mulih gari maunggah mancal mongtor apa pit
-ne ora mangkat esuk bareng maling mulih ra bakal oleh spot sing potensial
-Apik-apikan lumut..ne lumutmu elek:berbusa mending mulih wae
-kalah mbi ombak+ eceng gondok


wah joss tenan.. penjelasan yg memuaskan :thumbup
tp kesempatan akeh entuk iwak'e akeh neng pinggir po nengah mbah??
mbiyen tau iseng2 nyewo pancing yo ra entuk blas..
padahal sebelah'e tampungan iwak nggone pak timbul sing adol iwak kae ngakak
bujankerenz - 12/05/2012 03:37 PM
#383

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
bingungs perasaan tulisanku awak ireng om...
ne iwak ireng rung tau reti... takuts


ternyata salah baca sayah malu
_gie_ - 13/05/2012 03:25 AM
#384

Quote:
Original Posted By bujankerenz
kolame ra ono iwake kok capedes

nek nang purwomartani nembe joss pemancingane thumbup:
mancing patin kr bawal gur nganggo bakwan tok D


ngakak
ndek jumat sido neng purwomartani aku D
entuk bawal akeh tenan patin mung siji hammer:
korban rail ceklek karo senare pedot nohope:
Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Alibi ngakaks
kowe kan cedak Wngiri...mbok jajal raketan mung sedelo wae..D


Lha ne kolam bawal ngunu sandalmu mbok cemplungke mesti kalapngakaks


ning jarang mulih je mulih punj weekend tok wektune sitik nohope:
pas liburan wae yo D
bujankerenz - 13/05/2012 09:43 AM
#385

Quote:
Original Posted By _gie_
ngakak
ndek jumat sido neng purwomartani aku D
entuk bawal akeh tenan patin mung siji hammer:
korban rail ceklek karo senare pedot nohope:


ning jarang mulih je mulih punj weekend tok wektune sitik nohope:
pas liburan wae yo D


wow matabelo:
nek pengin entuk patin nganggo bakwan ae D
lah kuik ra nganggo nekling dipangan bawal yow mesti gampang pedot senare o
_gie_ - 13/05/2012 12:46 PM
#386

Quote:
Original Posted By bujankerenz
wow matabelo:
nek pengin entuk patin nganggo bakwan ae D
lah kuik ra nganggo nekling dipangan bawal yow mesti gampang pedot senare o

iyo kang ki meh tak pasang sik D
mengko sore yen wes terang mancing DD
OverKiLLz - 13/05/2012 02:43 PM
#387

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
yup.. thumbup:
ne coblos neng cedak buntut..usahakan ojo nganti mati..nah sing nyeting kambangan rada ndasar..biasane betutu do linux2: leyeh2 mbi udut neng dasaran


mangstab . .
nggo kuthuk yo sip ne nggo umpan mbetul D

Quote:
Original Posted By bujankerenz
wow matabelo:
nek pengin entuk patin nganggo bakwan ae D
lah kuik ra nganggo nekling dipangan bawal yow mesti gampang pedot senare o


nggo bakwan matabelo:

Quote:
Original Posted By _gie_
iyo kang ki meh tak pasang sik D
mengko sore yen wes terang mancing DD


mancing neng ndi kang ? pemancingan po neng waduk think:
bujankerenz - 13/05/2012 03:18 PM
#388

Quote:
Original Posted By _gie_
iyo kang ki meh tak pasang sik D
mengko sore yen wes terang mancing DD

mantab thumbup:
Quote:
Original Posted By OverKiLLz
mangstab . .
nggo kuthuk yo sip ne nggo umpan mbetul D

nggo bakwan matabelo:


mancing neng ndi kang ? pemancingan po neng waduk think:


bakwan emang kesukaan patin kok D
praktis ra kotor D
OverKiLLz - 13/05/2012 03:29 PM
#389

Quote:
Original Posted By bujankerenz
mantab thumbup:


bakwan emang kesukaan patin kok D
praktis ra kotor D


ora eman kang D
mending di pangan dw nek aku malu:
LASAFERGUSON - 14/05/2012 09:38 AM
#390

Quote:
Original Posted By OverKiLLz


ora eman kang D
mending di pangan dw nek aku malu:

Bakwan kbgt:
karo nyeplusi lombok...mantab
LASAFERGUSON - 14/05/2012 09:39 AM
#391

Report berburu wingi neng Waduk...mayan nggo tamba kangen..ngakak
Spoiler for GABLUK

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
RajawaliSolo - 14/05/2012 09:50 AM
#392

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Report berburu wingi neng Waduk...mayan nggo tamba kangen..ngakak
Spoiler for GABLUK

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


Aku lagi mbayangke gablukmu digoreng garing krenyes lan madhyang nganggo sego anget sambel terasi neng cowek kbgt:
LASAFERGUSON - 14/05/2012 10:15 AM
#393

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo


Aku lagi mbayangke gablukmu digoreng garing krenyes lan madhyang nganggo sego anget sambel terasi neng cowek kbgt:

iyo ncen resepe ngunu kuik..tapi ra ta fotohammers
ndak do pengin
RajawaliSolo - 14/05/2012 10:20 AM
#394

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
iyo ncen resepe ngunu kuik..tapi ra ta fotohammers
ndak do pengin


lha hambok babarke neng kene resepe goreng gabluk lan sambel trasi a la lasaferguson.
po ngeri isoh tak gawe neng korea D
LASAFERGUSON - 14/05/2012 10:33 AM
#395

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo


lha hambok babarke neng kene resepe goreng gabluk lan sambel trasi a la lasaferguson.
po ngeri isoh tak gawe neng korea D

Siap sesuk ya me oleh iwak mneh... beer:
bujankerenz - 14/05/2012 11:24 AM
#396

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
ora eman kang D
mending di pangan dw nek aku malu:

iwak-e kan luwih enak D
Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Report berburu wingi neng Waduk...mayan nggo tamba kangen..ngakak
Spoiler for GABLUK

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


gur entuk sithik ngakaks
umpanmu wis ra manjur kuik o
LASAFERGUSON - 14/05/2012 11:29 AM
#397

Quote:
Original Posted By bujankerenz

iwak-e kan luwih enak D
gur entuk sithik ngakaks
umpanmu wis ra manjur kuik o

mending tinimbang ora oleh hammers
yo sikon alam yg tidak mendukung malus (alibi)
OomTinus - 14/05/2012 01:55 PM
#398

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Report berburu wingi neng Waduk...mayan nggo tamba kangen..ngakak
Spoiler for GABLUK

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


Kuik iwake wes mbok betheti to kang? confused: kok awake nggeret2 tur wes ra ono sisike? takut
flew_meneer - 14/05/2012 02:03 PM
#399

bener to..nek thread e ki dihandle oleh orang yang tepat..peminat e bakalan akeh :2thumbup:
LASAFERGUSON - 14/05/2012 02:15 PM
#400

Quote:
Original Posted By OomTinus

Kuik iwake wes mbok betheti to kang? confused: kok awake nggeret2 tur wes ra ono sisike? takut

adalah iyo..lha klalen...D
lha kowe juga ne bar berburu raketan sitik bok di unggah..ben rame :thumbup

Quote:
Original Posted By flew_meneer
bener to..nek thread e ki dihandle oleh orang yang tepat..peminat e bakalan akeh :2thumbup:

Wah komendanmalus..sugeng rawuh ndan..monggo ngunjuk coffee: ben kemepyar...
Page 20 of 113 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,