Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 21 of 113 | ‹ First  < 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >  Last ›

LASAFERGUSON - 14/05/2012 02:23 PM
#401

Quote:
Original Posted By maXXXimuz

ngakak ngakak ngakak ngakak
iwak'e gaul..
wah joss tenan.. penjelasan yg memuaskan :thumbup
tp kesempatan akeh entuk iwak'e akeh neng pinggir po nengah mbah??
mbiyen tau iseng2 nyewo pancing yo ra entuk blas..
padahal sebelah'e tampungan iwak nggone pak timbul sing adol iwak kae ngakak

ki lali ra ta kuot..hammers
tengah po pinggir pada wae..lha iwak kan saba bingung:
btw ak wingi mengamati wong mancing neng watunan pake cacing..model balangan..yo pake kambangan,ato ngebluk oleh :2thumbup tenan..kutuk..lele..betutu keangkat okeh..
OomTinus - 14/05/2012 02:38 PM
#402

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
adalah iyo..lha klalen...D
lha kowe juga ne bar berburu raketan sitik bok di unggah..ben rame :thumbup

Iyo kang, suk tak potone sik sak urunge go lawuh D

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
ki lali ra ta kuot..hammers
tengah po pinggir pada wae..lha iwak kan saba bingung:
btw ak wingi mengamati wong mancing neng watunan pake cacing..model balangan..yo pake kambangan,ato ngebluk oleh :2thumbup tenan..kutuk..lele..betutu keangkat okeh..

Woh, daerah kono yo ono kutuke tho? :matabelo
LASAFERGUSON - 14/05/2012 03:04 PM
#403

Quote:
Original Posted By OomTinus

Iyo kang, suk tak potone sik sak urunge go lawuh D
Woh, daerah kono yo ono kutuke tho? :matabelo

Yo okeh..terutama daerah rompotan (sing okeh alang2 ato tumbuhan air yg lain) D
_gie_ - 14/05/2012 03:08 PM
#404

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
mangstab . .
nggo kuthuk yo sip ne nggo umpan mbetul D



nggo bakwan matabelo:



mancing neng ndi kang ? pemancingan po neng waduk think:


pemancingan o
yujo ra ono waduk berbusa:
Quote:
Original Posted By bujankerenz
mantab thumbup:


bakwan emang kesukaan patin kok D
praktis ra kotor D


ayo meneh D
LASAFERGUSON - 14/05/2012 03:27 PM
#405

Quote:
Original Posted By _gie_

pemancingan o
yujo ra ono waduk berbusa:
ayo meneh D

ana ya...kae tambak bayan Meguwo D
kana ak ditinggal Dw ..hammers
_gie_ - 14/05/2012 03:42 PM
#406

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
ana ya...kae tambak bayan Meguwo D
kana ak ditinggal Dw ..hammers


woo iyo ding D
akeh iwake ora neng kono
LASAFERGUSON - 14/05/2012 03:55 PM
#407

Quote:
Original Posted By _gie_


woo iyo ding D
akeh iwake ora neng kono

yo mestine ana ..lha aku ra tau update sikon disana...D
tapi yg pasti kana nggo mbojo penak tenanhammers
_gie_ - 14/05/2012 04:00 PM
#408

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
yo mestine ana ..lha aku ra tau update sikon disana...D
tapi yg pasti kana nggo mbojo penak tenanhammers

kapan kapan nyoba mrana ah D



nyoba mbojo maksude ngacir:
LASAFERGUSON - 14/05/2012 04:16 PM
#409

Quote:
Original Posted By _gie_

kapan kapan nyoba mrana ah D
nyoba mbojo maksude ngacir:

Ne mbojo aja mbi aku ya:berbusa ak jih normal
karo ngreyen walesan..tuku urang neng pasar Pingit Rp.1000,
mayan iso nggo alibi ben ora ndarani mbojo wae..hammers

bujankerenz - 14/05/2012 05:36 PM
#410

Quote:
Original Posted By _gie_
kapan kapan nyoba mrana ah D



nyoba mbojo maksude ngacir:


ntar klu sayah ke jogja ajak sayah kesana kk malus
_gie_ - 14/05/2012 07:22 PM
#411

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON

Ne mbojo aja mbi aku ya:berbusa ak jih normal
karo ngreyen walesan..tuku urang neng pasar Pingit Rp.1000,
mayan iso nggo alibi ben ora ndarani mbojo wae..hammers



yen nganggo urang ki target e opo kang bingungs
Quote:
Original Posted By bujankerenz


ntar klu sayah ke jogja ajak sayah kesana kk malus


adalah siap D
survey tempat dulu D
bujankerenz - 14/05/2012 07:38 PM
#412

Quote:
Original Posted By _gie_
yen nganggo urang ki target e opo kang bingungs


adalah siap D
survey tempat dulu D

numpak motor nang purwomartani suwe ga eek:
LASAFERGUSON - 14/05/2012 07:54 PM
#413

Quote:
Original Posted By bujankerenz

numpak motor nang purwomartani suwe ga eek:

Yo mayan,pertimbangane mung liwat ringrot macet orane D
bujankerenz - 14/05/2012 08:19 PM
#414

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Yo mayan,pertimbangane mung liwat ringrot macet orane D

lancar sih nek lewat mrono o
setengah jaman kali yah nyampe o
_gie_ - 14/05/2012 09:38 PM
#415

Quote:
Original Posted By bujankerenz

numpak motor nang purwomartani suwe ga eek:


jam 2an lancar D
paling lalulintas daerah maguwo rodo rame jam sekolah mulih D
Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON

Yo mayan,pertimbangane mung liwat ringrot macet orane D


he eh ki D
bujankerenz - 15/05/2012 08:59 AM
#416

Quote:
Original Posted By _gie_
jam 2an lancar D
paling lalulintas daerah maguwo rodo rame jam sekolah mulih D

he eh ki D


weleh bisa dikondisikan ki D
RajawaliSolo - 15/05/2012 09:08 AM
#417

Quote:
Original Posted By bujankerenz
weleh bisa dikondisikan ki D


maksute kondisi piye kiw? kondisi mancing kimcil?
bingung:

@kang lasa, nggon pancingan sing wes mbok nodai seputaran Solo ngendhi wae?
bujankerenz - 15/05/2012 09:16 AM
#418

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
maksute kondisi piye kiw? kondisi mancing kimcil?
bingung:

@kang lasa, nggon pancingan sing wes mbok nodai seputaran Solo ngendhi wae?


kamsude isoh mrono mbah numpak motor o
tapi nek aku nang jogja meneh hammer:
LASAFERGUSON - 15/05/2012 09:26 AM
#419

Quote:
Original Posted By bujankerenz

weleh bisa dikondisikan ki D

woke nunggu info lebih lanjutlinux2:

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo

maksute kondisi piye kiw? kondisi mancing kimcil?
bingung:
@kang lasa, nggon pancingan sing wes mbok nodai seputaran Solo ngendhi wae?

Rung okeh..lha sikon ndak memungkinkan matabelo:
makane ki butuh tenan bagi rekan2 angler Solo ne due tempat favorit mbok dishare neng kene luwih becik ne ana foto lokasine :thumbup

Quote:
Original Posted By bujankerenz

kamsude isoh mrono mbah numpak motor o
tapi nek aku nang jogja meneh hammer:

Ne kono ora ana angkutan D
RajawaliSolo - 15/05/2012 09:31 AM
#420

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
woke nunggu info lebih lanjutlinux2:


Rung okeh..lha sikon ndak memungkinkan matabelo:
makane ki butuh tenan bagi rekan2 angler Solo ne due tempat favorit mbok dishare neng kene luwih becik ne ana foto lokasine :thumbup


Ne kono ora ana angkutan D


Hlaa mbok kowe seks kang sebagai TS sing sharing panggonan mancing termasuk ancer2e lan serba-serbine.
Po ngerti ngko menowo ono sing nambahi.
Page 21 of 113 | ‹ First  < 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,