Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 22 of 113 | ‹ First  < 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >  Last ›

LASAFERGUSON - 15/05/2012 09:38 AM
#421

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Hlaa mbok kowe seks kang sebagai TS sing sharing panggonan mancing termasuk ancer2e lan serba-serbine.
Po ngerti ngko menowo ono sing nambahi.

Aku kie kondisine pada njenengan..ra tau stanby neng Solocapedes
ne mulih jane pengin bingung: golek nggon2 pancingan..tapi ntek ngko wektune
makane ki meh ta handle sa'esone...mugo2 ae trit iki ana manfaate
OverKiLLz - 15/05/2012 10:24 AM
#422

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Hlaa mbok kowe seks kang sebagai TS sing sharing panggonan mancing termasuk ancer2e lan serba-serbine.
Po ngerti ngko menowo ono sing nambahi.


suk kemis ne sida rencana mancing neng kali mati parangjara daerah grogol..
ta gaeke FR e ngko o
LASAFERGUSON - 15/05/2012 10:38 AM
#423

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
suk kemis ne sida rencana mancing neng kali mati parangjara daerah grogol..
ta gaeke FR e ngko o

:thumbup mantab...sisan nggo bahan edit spot neng pekiwan
woh capedes kemis prei ya....
LASAFERGUSON - 15/05/2012 03:25 PM
#424

Absen siang... linux2:
malu
RajawaliSolo - 15/05/2012 03:39 PM
#425

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Absen siang... linux2:
malu


TS kok ngabsen awake dewe hammer:
D D
LASAFERGUSON - 15/05/2012 03:48 PM
#426

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo


TS kok ngabsen awake dewe hammer:
D D

timbang mendelep D
wes rampung po sing meeting...wah mau dirasani wong okeh malah ilang kowe ngakaks
LASAFERGUSON - 16/05/2012 09:16 AM
#427

Melintas disik_________ngacir:
menanti hari libur...malus
OverKiLLz - 16/05/2012 12:34 PM
#428

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Melintas disik_________ngacir:
menanti hari libur...malus


melintas siang hari :travel

sesuk po ra prei kang eek:
RajawaliSolo - 16/05/2012 12:51 PM
#429

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
timbang mendelep D
wes rampung po sing meeting...wah mau dirasani wong okeh malah ilang kowe ngakaks


hopo hiyooo? o
ngrasani opo kuiks?
LASAFERGUSON - 16/05/2012 02:09 PM
#430

Quote:
Original Posted By OverKiLLz

melintas siang hari :travel
sesuk po ra prei kang eek:

wah yo prei keto'ke...biasa saba habitat D

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo

hopo hiyooo? o
ngrasani opo kuiks?

do ngayal think: kiro2 kowe suk ne mulih oleh2e apa...ngakaks
meh do nggo rebutan...ne aku mbatin oleh2 paling DVD korea hammers
OverKiLLz - 17/05/2012 08:34 AM
#431

mangkat mancing :travel

mugo2 ora gabluk ngakaks
RajawaliSolo - 17/05/2012 09:11 AM
#432

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
wah yo prei keto'ke...biasa saba habitat D


do ngayal think: kiro2 kowe suk ne mulih oleh2e apa...ngakaks
meh do nggo rebutan...ne aku mbatin oleh2 paling DVD korea hammers


biasane aku mulih nggowo oleh2 gift khas korea, dried seaweed (rumput laut kering kari dipangan)- nek iki tak jamin mbok pangan karo sego anget tur gablukmu digoreng garing pasti sedep genit:, soju lan mag-geoli (nek iki biasane pesanan), DVD/CD K-Pop (iki yo ugo pesanan biasane).
rendraviola - 17/05/2012 12:33 PM
#433

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo


biasane aku mulih nggowo oleh2 gift khas korea, dried seaweed (rumput laut kering kari dipangan)- nek iki tak jamin mbok pangan karo sego anget tur gablukmu digoreng garing pasti sedep genit:, soju lan mag-geoli (nek iki biasane pesanan), DVD/CD K-Pop (iki yo ugo pesanan biasane).

aku kebagian gak yo?malus


OverKiLLz - 17/05/2012 06:38 PM
#434

bluk tenan . . sedina mancing blas ra entuk capedes

spot e mancing sing di tuju dadi hamparan enceng gondok saiki o

nyobo mancing kali malah entuk iki

Spoiler for tuan krab
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


tuan krab ngakak
RajawaliSolo - 18/05/2012 08:29 AM
#435

Wakakakakakak...
bose sponge bob ngakak ngakak
LASAFERGUSON - 18/05/2012 09:30 AM
#436

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo


biasane aku mulih nggowo oleh2 gift khas korea, dried seaweed (rumput laut kering kari dipangan)- nek iki tak jamin mbok pangan karo sego anget tur gablukmu digoreng garing pasti sedep genit:, soju lan mag-geoli (nek iki biasane pesanan), DVD/CD K-Pop (iki yo ugo pesanan biasane).

nteni wae... linux2: lha rung reti kabeh wujute....D

Quote:
Original Posted By rendraviola

aku kebagian gak yo?malus

kowe bar aku ya.. :mad
LASAFERGUSON - 18/05/2012 09:31 AM
#437

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
bluk tenan . . sedina mancing blas ra entuk capedes
spot e mancing sing di tuju dadi hamparan enceng gondok saiki o
nyobo mancing kali malah entuk iki
Spoiler for tuan krab
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

tuan krab ngakak

ngakakngakak
lka kowe mancing apa kik?? think:
:matabelo
LASAFERGUSON - 18/05/2012 09:39 AM
#438

Report Watunan Cengklik 17 Mei 2012
Mangkat mruput semangat tenan___ ngacir2
tekan nggone berbusa:berbusa:berbusa..diewangi njegur2 gawe nggon nggo deleh kambangan wae ra esoh..lha eceng gondoke bergerak terus...
Spoiler for kebak Eceng gondok

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Bar Adzan Ashar baru ada angin arah ke barat..hingga pelan namun pasti Eceng gondok tersapu angin
Spoiler for Pindahan

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

hingga Spot benar2 bersih...dan potensial untuk memancing
Spoiler for Kudune ngene ket isuk

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Dan sedikit waktu tersisa mengasilkan BLUK
Spoiler for mesake tenan

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


ngakak
LASAFERGUSON - 18/05/2012 03:46 PM
#439

lha mendelep \(
bingung: mneh
rendraviola - 18/05/2012 08:30 PM
#440

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON

nteni wae... linux2: lha rung reti kabeh wujute....D


kowe bar aku ya.. :mad


wah,.. yo ra kebagian no nek bar kowe kang,, mesti mbok entekne..
wah entuk mujair ngono kok,,, sayang burung hantu buffyku wes tak dol.. nek durung iso nggo pakan kang..malus
Page 22 of 113 | ‹ First  < 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,