Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 23 of 113 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >  Last ›

LASAFERGUSON - 19/05/2012 09:21 AM
#441

:sorry last post ra ketok
D
LASAFERGUSON - 19/05/2012 09:23 AM
#442

Quote:
Original Posted By rendraviola
wah,.. yo ra kebagian no nek bar kowe kang,, mesti mbok entekne..
wah entuk mujair ngono kok,,, sayang burung hantu buffyku wes tak dol.. nek durung iso nggo pakan kang..malus

woh nggo pakan manuk ikscapedes
lha aku wae doyan D
OverKiLLz - 19/05/2012 10:01 AM
#443

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
ngakakngakak
lka kowe mancing apa kik?? think:
:matabelo


karepe mancing lele sing ditebar neng kali, lha kok entuk e tuan krab D

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Report Watunan Cengklik 17 Mei 2012
Mangkat mruput semangat tenan___ ngacir2
tekan nggone berbusa:berbusa:berbusa..diewangi njegur2 gawe nggon nggo deleh kambangan wae ra esoh..lha eceng gondoke bergerak terus...
Spoiler for kebak Eceng gondok

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Bar Adzan Ashar baru ada angin arah ke barat..hingga pelan namun pasti Eceng gondok tersapu angin
Spoiler for Pindahan

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

hingga Spot benar2 bersih...dan potensial untuk memancing
Spoiler for Kudune ngene ket isuk

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Dan sedikit waktu tersisa mengasilkan BLUK
Spoiler for mesake tenan

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


ngakak


bluk meneh kang ngakaks:

---

wingi aku yo bar mancing meneh neng WGM daerah jatiasri nggo pancing gombyok . . mayan entuk e iwak putihan

Spoiler for spot
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Spoiler for
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


hasil e iwak lali ta poto \(
rendraviola - 19/05/2012 10:02 AM
#444

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON

woh nggo pakan manuk ikscapedes
lha aku wae doyan D


aku yo doyang kang...
tapi kan berbagi karo ingon ingon..hammers
LASAFERGUSON - 19/05/2012 10:06 AM
#445

Quote:
Original Posted By rendraviola


aku yo doyang kang...
tapi kan berbagi karo ingon ingon..hammers

untung ingon2ku iwak Oscar ra doyan..
paling berbagi cacing..sayange akune sing ra doyan :berbusa
LASAFERGUSON - 19/05/2012 10:07 AM
#446

Quote:
Original Posted By OverKiLLz

karepe mancing lele sing ditebar neng kali, lha kok entuk e tuan krab D
bluk meneh kang ngakaks:
wingi aku yo bar mancing meneh neng WGM daerah jatiasri nggo pancing gombyok . . mayan entuk e iwak putihan
hasil e iwak lali ta poto \(

Biasa cacing oleh yuyu hammers
woh lokasine nyenengke tenan :thumbup

rendraviola - 19/05/2012 10:18 AM
#447

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON

untung ingon2ku iwak Oscar ra doyan..
paling berbagi cacing..sayange akune sing ra doyan :berbusa


cacing ki ketoke rasane koyo welut lho..mosok gak doyan? ngakaks
OverKiLLz - 19/05/2012 10:18 AM
#448

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Biasa cacing oleh yuyu hammers
woh lokasine nyenengke tenan :thumbup


huuh penak lokasine thumbup:

tp raono sing mancing lumutan neng kono kang , pancing e model kalaran kabeh D
LASAFERGUSON - 19/05/2012 10:28 AM
#449

Quote:
Original Posted By rendraviola

cacing ki ketoke rasane koyo welut lho..mosok gak doyan? ngakaks

aku ora lara tipus...dadi ra doyan..mbuh ne kowe ngakaks

Quote:
Original Posted By OverKiLLz

huuh penak lokasine thumbup:
tp raono sing mancing lumutan neng kono kang , pancing e model kalaran kabeh D

lha target iwake biasane apa? D
OverKiLLz - 19/05/2012 10:34 AM
#450

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
aku ora lara tipus...dadi ra doyan..mbuh ne kowe ngakaks


lha target iwake biasane apa? D


nila , sogo , putihan , tombro , putihan ,gurame , dll D

umpane biasane pelet didokok greneng gombyok , siji ne greneng rodo gede nggo cacing . .
LASAFERGUSON - 19/05/2012 11:14 AM
#451

Quote:
Original Posted By OverKiLLz

nila , sogo , putihan , tombro , putihan ,gurame , dll D
umpane biasane pelet didokok greneng gombyok , siji ne greneng rodo gede nggo cacing . .

Woh...lengkap ngunu iwake... :thumbup
wah njajal lumutan golek nila manteb kuik...ra mbok jajal pelet+esen?
D
OverKiLLz - 19/05/2012 11:22 AM
#452

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Woh...lengkap ngunu iwake... :thumbup
wah njajal lumutan golek nila manteb kuik...ra mbok jajal pelet+esen?
D


esen kui opo mbah rolleyes:

bingungs:
LASAFERGUSON - 19/05/2012 11:33 AM
#453

Quote:
Original Posted By OverKiLLz

esen kui opo mbah rolleyes:
bingungs:

obat nggo campuran pelet biasane...D
bentuke cair sing adol botolan cilik
neng toko2 pancing ana..gari milih okeh aromane
OverKiLLz - 19/05/2012 11:52 AM
#454

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
obat nggo campuran pelet biasane...D
bentuke cair sing adol botolan cilik
neng toko2 pancing ana..gari milih okeh aromane


iwak yo seneng wangi wangian to matabelo:

suk ne mancing meneh ta cobane kang D
LASAFERGUSON - 19/05/2012 11:55 AM
#455

Quote:
Original Posted By OverKiLLz

iwak yo seneng wangi wangian to matabelo:
suk ne mancing meneh ta cobane kang D

Ambune jan :genit tenan...
tapi yo ati2..ngko ne sepi tolah-toleh kiwo nengen ne sepi aja di-icipi dw ya hammers
wah joran 2 rusak kabeh...alamat ngko bengi meh wedangan malah nyervis walesan :berbusa
LASAFERGUSON - 19/05/2012 12:05 PM
#456

pie...ben ketok :cool


maka
njaluk rating trit iki yo mas... :2thumbup
OverKiLLz - 19/05/2012 01:19 PM
#457

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Ambune jan :genit tenan...
tapi yo ati2..ngko ne sepi tolah-toleh kiwo nengen ne sepi aja di-icipi dw ya hammers
wah joran 2 rusak kabeh...alamat ngko bengi meh wedangan malah nyervis walesan :berbusa


koyo parfum po pie kang eek:

kang walesan lumutan sing dowo2 kae tuku pironan regane rolleyes:


Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
pie...ben ketok :cool


maka
njaluk rating trit iki yo mas... :2thumbup


rate done shakehand:
LASAFERGUSON - 19/05/2012 01:23 PM
#458

Quote:
Original Posted By OverKiLLz

koyo parfum po pie kang eek:
kang walesan lumutan sing dowo2 kae tuku pironan regane rolleyes:
rate done shakehand:

iyo wangi..malah marai ngelih dw\(
walesan biasane golek sing dawa 3.5 m ato 4.5 m wes cukup...rego variasi dari 30 ewunan..terakhir aku tuku 150 k D
ngko kolongane digawe di assy dw ato kon ndandake sing adol walesan..biasane biayane 30k

OverKiLLz - 19/05/2012 01:29 PM
#459

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
iyo wangi..malah marai ngelih dw\(
walesan biasane golek sing dawa 3.5 m ato 4.5 m wes cukup...rego variasi dari 30 ewunan..terakhir aku tuku 150 k D
ngko kolongane digawe di assy dw ato kon ndandake sing adol walesan..biasane biayane 30k


30 ewu matabelo:
lha kok murah kang jebule , ta pikir larang atusan ewu D
kolongane di gawe sing cilik2 kui ya kang eek:
LASAFERGUSON - 19/05/2012 01:33 PM
#460

Quote:
Original Posted By OverKiLLz


30 ewu matabelo:
lha kok murah kang jebule , ta pikir larang atusan ewu D
kolongane di gawe sing cilik2 kui ya kang eek:

tuku sapaket wes diplastiki ketoke ga nyampe Rp.2000
trus golek benang tukang kae..karo alteco..wes rampung..mayan nggo kesibukan :thumbup
Page 23 of 113 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,