Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 24 of 113 | ‹ First  < 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >  Last ›

OverKiLLz - 19/05/2012 01:40 PM
#461

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
tuku sapaket wes diplastiki ketoke ga nyampe Rp.2000
trus golek benang tukang kae..karo alteco..wes rampung..mayan nggo kesibukan :thumbup


tuku walesane neng ndi kang , sing 30 ewu wes entuk dowo . .
pgen tuku nggo duwen2 pancing tung2an D
LASAFERGUSON - 19/05/2012 01:58 PM
#462

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
tuku walesane neng ndi kang , sing 30 ewu wes entuk dowo . .
pgen tuku nggo duwen2 pancing tung2an D

Ne daerah Palur aku ra mudeng hammers
yo toko pancing sa'sake wae..kan kabeh yo do kulak dari distributore dadi regone kacek rasepiro...mending mbi dolan2 survey2 disik..kan ora diseneni kok D tekon2 rego joran..trus suk ne ana rejeki baru diburu..
tips:
ne golek joran dowo usahakan sing cekelane rada cilik...ne murah tapi cekelane gedhe..ne kowe main pol-polan joran dijamin berbusa: tenan..
abot.. hammers
LASAFERGUSON - 21/05/2012 09:44 AM
#463

Wingi biasa ke :travel spot biasane...
cuaca apik tenan...awan panas jam 3 nan udan dueres rain:
tapi hasile jan....hammers
Watunan Cengklik, Minggu 20 Mei 2012
Spoiler for :matabelo

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
RajawaliSolo - 21/05/2012 09:48 AM
#464

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Wingi biasa ke :travel spot biasane...
cuaca apik tenan...awan panas jam 3 nan udan dueres rain:
tapi hasile jan....hammers
Watunan Cengklik, Minggu 20 Mei 2012
Spoiler for :matabelo

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


Lagi ngerti iki akuw nek iwak yo seneng udud mereke Rindang.
..................ngacir:.............
LASAFERGUSON - 21/05/2012 09:52 AM
#465

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo


Lagi ngerti iki akuw nek iwak yo seneng udud mereke Rindang.
..................ngacir:.............

ngakak kwi wes dadi ciri khas..buat pembanding D
trit ku ne posting hasile semedi yo ngunu kuik...ben tampil beda dgn trit yg lainhammers
fachri.ku - 22/05/2012 05:40 AM
#466

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Wingi biasa ke :travel spot biasane...
cuaca apik tenan...awan panas jam 3 nan udan dueres rain:
tapi hasile jan....hammers
Watunan Cengklik, Minggu 20 Mei 2012
Spoiler for :matabelo

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


sesuk nek mancing meneh gowo payung sing gede'an ben iso melu neduh aku D

siap" mangkat ning WGM :travel
RajawaliSolo - 22/05/2012 09:11 AM
#467

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
ngakak kwi wes dadi ciri khas..buat pembanding D
trit ku ne posting hasile semedi yo ngunu kuik...ben tampil beda dgn trit yg lainhammers


Kowe arep ngundang aku mancing neng ngendi kang pas aku cuti suk? o
LASAFERGUSON - 22/05/2012 09:33 AM
#468

Quote:
Original Posted By fachri.ku

sesuk nek mancing meneh gowo payung sing gede'an ben iso melu neduh aku D
siap" mangkat ning WGM :travel

Wah....ne guede yo ana....tapi gampang kabur...hammers
woke ta tunggu kapan iso duet mneh shakehand
LASAFERGUSON - 22/05/2012 09:34 AM
#469

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo


Kowe arep ngundang aku mancing neng ngendi kang pas aku cuti suk? o

Ne neng waduk mesti kowe ra kuat ngakaks
neng pemancingan wae..Janti ato Pengging D
RajawaliSolo - 22/05/2012 10:28 AM
#470

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Ne neng waduk mesti kowe ra kuat ngakaks
neng pemancingan wae..Janti ato Pengging D


hambok emoh neng pemancingan, susanane hura alami.
justru sing tak goleki kuwi koyo neng waduk utowo kali, sisan ling aku mlakoke hobi jeprat jepret. Sopo reti iso njepret peri neng waduk D
LASAFERGUSON - 22/05/2012 10:35 AM
#471

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo


hambok emoh neng pemancingan, susanane hura alami.
justru sing tak goleki kuwi koyo neng waduk utowo kali, sisan ling aku mlakoke hobi jeprat jepret. Sopo reti iso njepret peri neng waduk D

Woke...ayo2 sapa sing reti nggon mancing eyup...nyaman nggo foto2an..mohon sharing..suk ta cek TKP wes D
OverKiLLz - 22/05/2012 09:02 PM
#472

kang , aku ne ngebis ng suroboyo ne lewat ngawi kae ndelok akeh sing do mancing neng hutan rawa po yo akeh iwak e to kang think:
LASAFERGUSON - 23/05/2012 09:26 AM
#473

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
kang , aku ne ngebis ng suroboyo ne lewat ngawi kae ndelok akeh sing do mancing neng hutan rawa po yo akeh iwak e to kang think:

Kemungkinane yo ngunu...malus
lha aku dw rung tau mranahammers
dimana ada air menggenang...disitu ada ikan :thumbup
jozhoea - 23/05/2012 03:34 PM
#474

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Kemungkinane yo ngunu...malus
lha aku dw rung tau mranahammers
dimana ada air menggenang...disitu ada ikan :thumbup



nuwun ya kang anune kisss

aku wingi bar ko cengklik kang malu:
ngeterke mbahku mulih
LASAFERGUSON - 23/05/2012 07:44 PM
#475

[QUOTE=jozhoea;000000000000000697553554]
nuwun ya kang anune kisss
aku wingi bar ko cengklik kang malu:
ngeterke mbahku mulih
OverKiLLz - 23/05/2012 07:50 PM
#476

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Kemungkinane yo ngunu...malus
lha aku dw rung tau mranahammers
dimana ada air menggenang...disitu ada ikan :thumbup


anggere ojo mancing neng kali mati wae , disitu ada air menggenang di situ ada enceng gondok hammer:

sing mancing ngenteni entuk iwak nganti arep mati ngakaks
LASAFERGUSON - 23/05/2012 08:00 PM
#477

Quote:
Original Posted By OverKiLLz


anggere ojo mancing neng kali mati wae , disitu ada air menggenang di situ ada enceng gondok hammer:
sing mancing ngenteni entuk iwak nganti arep mati ngakaks

Yo jenenge wae mancing neng alam liar...ne oleh iwak malah luar biasa ngakaks
ne Blug adalah makanan sehari2...D
kycool - 24/05/2012 12:27 AM
#478

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
anggere ojo mancing neng kali mati wae , disitu ada air menggenang di situ ada enceng gondok hammer:

sing mancing ngenteni entuk iwak nganti arep mati ngakaks


neng pemancingane ae nuwh kang..D
mbayar tapi..hammer:
fachri.ku - 24/05/2012 01:55 AM
#479

Update WGM (dareah pondok sbelah timur), Selasa 22/05/2012


Spoiler for WGM
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


angin'e keceng terpaksa mancing ning pinggiran(kedalaman 1m) capedes
ra entuk sing gede (babon) gur iwak cilik'an kabeh (2nyari-4nyari) D
LASAFERGUSON - 24/05/2012 09:20 AM
#480

Quote:
Original Posted By kycool

neng pemancingane ae nuwh kang..D
mbayar tapi..hammer:

ne ora digawa mulih kan gratis hammers
yo model langsung release nuh

Quote:
Original Posted By fachri.ku
Update WGM (dareah pondok sbelah timur), Selasa 22/05/2012
Spoiler for WGM
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

angin'e keceng terpaksa mancing ning pinggiran(kedalaman 1m) capedes
ra entuk sing gede (babon) gur iwak cilik'an kabeh (2nyari-4nyari) D

Mantae tenan :2thumbup
:armyesoh di gruduk kih...neng nyobok yo kuik think:
Page 24 of 113 | ‹ First  < 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,