Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 25 of 113 | ‹ First  < 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >  Last ›

LASAFERGUSON - 24/05/2012 09:25 AM
#481

Quote:
Original Posted By fachri.ku
Update WGM (dareah pondok sbelah timur), Selasa 22/05/2012
angin'e keceng terpaksa mancing ning pinggiran(kedalaman 1m) capedes
ra entuk sing gede (babon) gur iwak cilik'an kabeh (2nyari-4nyari) D

Jo klalen ki yo di foto sisan buat pembanding..wadah ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
cool:
RajawaliSolo - 24/05/2012 10:03 AM
#482

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Jo klalen ki yo di foto sisan buat pembanding..wadah ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
cool:


Tugasmu ki selaku TS nggawe data kanggo mancingers... D D
LASAFERGUSON - 24/05/2012 12:18 PM
#483

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo

Tugasmu ki selaku TS nggawe data kanggo mancingers... D D

dyar.... :mewek
data apa? think:
bujankerenz - 24/05/2012 01:00 PM
#484

ayo mancing meneh cool:
LASAFERGUSON - 24/05/2012 01:01 PM
#485

Quote:
Original Posted By bujankerenz
ayo mancing meneh cool:

Wes tekan Jekardah po?
think:
bujankerenz - 24/05/2012 01:25 PM
#486

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Wes tekan Jekardah po?
think:


uwis D
nyampe umah jam 12 \)
LASAFERGUSON - 24/05/2012 02:10 PM
#487

Quote:
Original Posted By bujankerenz


uwis D
nyampe umah jam 12 \)

njur prei dawa :matabelo
Aku mau bengi neng kantor tekan jam 21-an :berbusa
dadi ra esoh melu
RajawaliSolo - 24/05/2012 02:46 PM
#488

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
dyar.... :mewek
data apa? think:


lha kuiks...., data panggonan mancing karo futu2ne nek ono termasuk arah-arahe.
Kudu mbok gawe nuw... mad:
LASAFERGUSON - 24/05/2012 05:05 PM
#489

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo


lha kuiks...., data panggonan mancing karo futu2ne nek ono termasuk arah-arahe.
Kudu mbok gawe nuw... mad:

Nggih mas takuts
Lha aku kan cuman rekap wae ne ana laporan hammers
cos tau dw...aku ra tau saba omah bingung:
fachri.ku - 24/05/2012 06:34 PM
#490

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Jo klalen ki yo di foto sisan buat pembanding..wadah ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
cool:


lali kang, tekan omah buru" adus + foto N lsung meluk guling D
LASAFERGUSON - 25/05/2012 09:45 AM
#491

Quote:
Original Posted By fachri.ku


lali kang, tekan omah buru" adus + foto N lsung meluk guling D

ngakak aku yo biasa ngunu kuik..
btw awaku mriang tenan...pnas udan ...yo doping medicine:
_gie_ - 25/05/2012 04:26 PM
#492

Quote:
Original Posted By bujankerenz


uwis D
nyampe umah jam 12 \)


potone endi kih D
LASAFERGUSON - 25/05/2012 06:15 PM
#493

Quote:
Original Posted By _gie_
potone endi kih D

Gi digoleke kabel data mas bingung:
_gie_ - 25/05/2012 11:44 PM
#494

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON

Gi digoleke kabel data mas bingung:


woh oke kih D
LASAFERGUSON - 26/05/2012 09:30 AM
#495

Quote:
Original Posted By _gie_


woh oke kih D

Pie Tambakbayane sidi pora think:
_gie_ - 26/05/2012 01:20 PM
#496

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON

Pie Tambakbayane sidi pora think:


bathi apek tok cd
bujankerenz - 27/05/2012 03:20 PM
#497

Quote:
Original Posted By _gie_
bathi apek tok cd


mesaaakkkeeeeh berduka
bujankerenz - 28/05/2012 09:24 AM
#498

selamat pagi pancingers D
LASAFERGUSON - 28/05/2012 03:32 PM
#499

Quote:
Original Posted By bujankerenz
selamat pagi pancingers D

Pagi kang...maaf agi isoh online...hammers
Mancing mania...dimana kamu...?bingung:
LASAFERGUSON - 28/05/2012 03:38 PM
#500

:armylaporan mancing wingi neng Cengklik...
Ditemani agan fachri.ku Berkelana wira-wiri bingung: golek nggon sing aman dari serangan eceng gondok...
Setelah sore angin agak mereda...dan dapet sedikit penampakan D
Spoiler for Piknik cengklik

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Kenapa piknik?
lha sedino mung wira-wiri golek nggon..diewangi ngeyup neng ngisor wit jati..trus santai n madang ala kadarnya \(
tekn omah iwak ta garap
Spoiler for bumboni

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

njur di goreng...
Spoiler for Srenggggggg

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

njur dgn sisa-sisa tenaga...menikmati hasil sing sedino di pe neng waduk
Spoiler for madang

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

ngakak
Page 25 of 113 | ‹ First  < 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,