Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 27 of 113 | ‹ First  < 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >  Last ›

bujankerenz - 31/05/2012 10:43 PM
#521

Quote:
Original Posted By fachri.ku
Update Wonogiri 29/05/2012

Spoiler for "WGM"
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


tempat'e wes dadi = iwak'e wes podo ngumpul siul:
tapi cuaca ra mendukung angin'e mulai kenceng + ombak takuts
di tungguin ra sudo" angin'e terpaksa mulih wae capedes


wow matabelo:
mantab sekaleeee kang thumbup:
ono sing gede banget genit:
LASAFERGUSON - 01/06/2012 09:16 AM
#522

Quote:
Original Posted By fachri.ku
Update Wonogiri 29/05/2012

Spoiler for WGM
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


tempat'e wes dadi = iwak'e wes podo ngumpul siul:
tapi cuaca ra mendukung angin'e mulai kenceng + ombak takuts
di tungguin ra sudo" angin'e terpaksa mulih wae capedes

:2thumbup Mantab gan...wes reti dw ne musuh do teko batas
marake kacau suasana \(
LASAFERGUSON - 01/06/2012 09:17 AM
#523

Quote:
Original Posted By bujankerenz
wow matabelo:
mantab sekaleeee kang thumbup:
ono sing gede banget genit:

Rombongan manusia diperbudak Nila D
Wingi info terakhir mbah _gie_ mangkat neng Kadisoka dewe mad:
owl.freaks - 01/06/2012 10:34 AM
#524

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON

Rombongan manusia diperbudak Nila D
Wingi info terakhir mbah _gie_ mangkat neng Kadisoka dewe mad:


mbok aku diajari
ben tuman p
LASAFERGUSON - 01/06/2012 10:37 AM
#525

Quote:
Original Posted By owl.freaks
mbok aku diajari
ben tuman p

yo ayongacir:...neng Grenmoll ato Luwes genit:
owl.freaks - 01/06/2012 10:41 AM
#526

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON

yo ayongacir:...neng Grenmoll ato Luwes genit:


nek kui ra perlu mbok ajari kang ngakaks
LASAFERGUSON - 01/06/2012 10:44 AM
#527

Quote:
Original Posted By owl.freaks
nek kui ra perlu mbok ajari kang ngakaks

Mancing ngunu ra perlu ajar..D
lha mung pancing di delehi pakan wes dicelupno neng banyu gari dinteni sambi siul:
owl.freaks - 01/06/2012 10:46 AM
#528

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON

Mancing ngunu ra perlu ajar..D
lha mung pancing di delehi pakan wes dicelupno neng banyu gari dinteni sambi siul:


yo suk nek mgkat aku diajak yoh malus
LASAFERGUSON - 01/06/2012 10:51 AM
#529

Quote:
Original Posted By owl.freaks
yo suk nek mgkat aku diajak yoh malus

nyoh...iki ndisik cendols
ne minggu aku mesti neng Cengklik (ne ora ana acara mendadak p) mrono wae..aku mesti gawa pancing dobel wes..tapi yo gowo kaos lengen dawa ben ra gosong awakmu..D
owl.freaks - 01/06/2012 10:55 AM
#530

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON

nyoh...iki ndisik cendols
ne minggu aku mesti neng Cengklik (ne ora ana acara mendadak p) mrono wae..aku mesti gawa pancing dobel wes..tapi yo gowo kaos lengen dawa ben ra gosong awakmu..D


oke siaapp :thumbup
D
LASAFERGUSON - 01/06/2012 10:57 AM
#531

Quote:
Original Posted By owl.freaks
oke siaapp :thumbup
D

shakehand
meh dandan-dandan pancing disik ngacir:
kimplunk - 01/06/2012 11:29 AM
#532

nambah info,. mugo" gag repost

1. Waduk mulur, sukoharjo.
2. Mbangsri, daerah cuplik (lali dalane, suwe ga mancing rono) ngakak
3. Malowopati, Dingin, Skh.

Sory rung iso kasih foto,. kapan" tak fotone,. hammer
LASAFERGUSON - 01/06/2012 11:35 AM
#533

Quote:
Original Posted By kimplunk
nambah info,. mugo" gag repost

1. Waduk mulur, sukoharjo.
2. Mbangsri, daerah cuplik (lali dalane, suwe ga mancing rono) ngakak
3. Malowopati, Dingin, Skh.

Sory rung iso kasih foto,. kapan" tak fotone,. hammer

Pawartos sae kang.. :2thumbup
yo kapan2 ne sempat di selake fotone..njur alamat detail ne iso..ben iso di delok n sbg ref. kanca-kanca Reg-Solo mas.. thumbup:
fachri.ku - 01/06/2012 07:16 PM
#534

Quote:
Original Posted By bujankerenz
wow matabelo:
mantab sekaleeee kang thumbup:
ono sing gede banget genit:


jane sing gede entuk 2 tapi ucul pas meh di leboke neng keramba capedes


Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
:2thumbup Mantab gan...wes reti dw ne musuh do teko batas
marake kacau suasana \(


kapan" nyobok bareng neng WGM kang cendols
kimplunk - 02/06/2012 12:58 AM
#535

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Pawartos sae kang.. :2thumbup
yo kapan2 ne sempat di selake fotone..njur alamat detail ne iso..ben iso di delok n sbg ref. kanca-kanca Reg-Solo mas.. thumbup:


iki lagi sibuk soal'e,.rung sempet mancing meneh,. ngakak
Cbell - 02/06/2012 01:19 AM
#536

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Makane ndono wae.ngacir:.cedak sapa reti iso trisome hammers
ntar kan banyak teman mesti bukan kaskuser..D


oke kang,nunggu bolo sing diajak mancing sing D
Cbell - 02/06/2012 01:20 AM
#537

Quote:
Original Posted By fachri.ku
Update Wonogiri 29/05/2012

Spoiler for WGM
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


tempat'e wes dadi = iwak'e wes podo ngumpul siul:
tapi cuaca ra mendukung angin'e mulai kenceng + ombak takuts
di tungguin ra sudo" angin'e terpaksa mulih wae capedes


WGM sebelah ngendi kui kang?
LASAFERGUSON - 02/06/2012 02:00 PM
#538

Quote:
Original Posted By Cbell
oke kang,nunggu bolo sing diajak mancing sing D

Yup D
Quote:
Original Posted By Cbell
WGM sebelah ngendi kui kang?

woh ne WGM aku rung tau malah hammer:
Cbell - 02/06/2012 06:51 PM
#539

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Yup D

woh ne WGM aku rung tau malah hammer:


nyobo rono wae kang. D
fachri.ku - 02/06/2012 10:52 PM
#540

Quote:
Original Posted By Cbell
WGM sebelah ngendi kui kang?


daerah pondok (sbelah etan)
Page 27 of 113 | ‹ First  < 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,