Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 28 of 113 | ‹ First  < 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >  Last ›

Cbell - 03/06/2012 06:59 AM
#541

Quote:
Original Posted By fachri.ku
daerah pondok (sbelah etan)


matur suwun informasine kang
fachri.ku - 03/06/2012 09:50 PM
#542

Quote:
Original Posted By Cbell
matur suwun informasine kang


sami" beer:
LASAFERGUSON - 04/06/2012 09:29 AM
#543

Ki hasile mancing wingi neng Cengklik...D
Nduwurku dengaren iso oleh iwak....Peace:
Spoiler for Watunan Mingu 2 Juni

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Cbell - 04/06/2012 05:36 PM
#544

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Ki hasile mancing wingi neng Cengklik...D
Nduwurku dengaren iso oleh iwak....Peace:
Spoiler for Watunan Mingu 2 Juni

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


hasile menggoda kang genit:
fachri.ku - 04/06/2012 08:50 PM
#545

Watunan Cengklik 02/16/2012

hasil pertempuran bersama kang lasa :genits
mangkat risik tetep ra iso menang hammer:

Spoiler for Iwak'e
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


mnggu ngarep tempur meneh army:
LASAFERGUSON - 05/06/2012 09:31 AM
#546

Quote:
Original Posted By Cbell
hasile menggoda kang genit:

ning ra ngangkat Lunamaya aku..anane ireng kabehcapedes
LASAFERGUSON - 05/06/2012 09:35 AM
#547

Quote:
Original Posted By fachri.ku
Watunan Cengklik 02/16/2012

hasil pertempuran bersama kang lasa :genits
mangkat risik tetep ra iso menang hammer:

Spoiler for Iwak'e
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


mnggu ngarep tempur meneh army:


Aku owk :cool
ta terima tantanganmu...army:
ning suk njuk lumute mneh ya hammer:
owl.freaks - 05/06/2012 10:03 AM
#548

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Aku owk :cool
ta terima tantanganmu...army:
ning suk njuk lumute mneh ya hammer:


ndek minggu sido mancing tho kang? eek:
LASAFERGUSON - 05/06/2012 10:08 AM
#549

Quote:
Original Posted By owl.freaks


ndek minggu sido mancing tho kang? eek:

Lha gaweane ne minggu mung kuik...ra mancing awake gathel kabeh hammer:
Cbell - 05/06/2012 06:26 PM
#550

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
ning ra ngangkat Lunamaya aku..anane ireng kabehcapedes


sing putih2 metune yen bengi tok kang D
LASAFERGUSON - 06/06/2012 10:01 AM
#551

Quote:
Original Posted By Cbell
sing putih2 metune yen bengi tok kang D

ne wani kon marani aku army:
Cbell - 06/06/2012 05:38 PM
#552

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
ne wani kon marani aku army:


arep mbok ajak mancing bareng kang D
LASAFERGUSON - 07/06/2012 09:28 AM
#553

Quote:
Original Posted By Cbell
arep mbok ajak mancing bareng kang D


meh ta kon ngleboni walesanku ben dadi jimat hammer:
RajawaliSolo - 07/06/2012 01:18 PM
#554

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Lha gaweane ne minggu mung kuik...ra mancing awake gathel kabeh hammer:


Ediaan iwg.. army: ono sing ng-gat**li D D

Aku wes tekan Sholow kie.. kapan meh arep ketemuan?
Wes tak gawakke oleh2 khusus nggo kowe lho TS.
Suk Setu isuk iso hura?
Minggu ngarep aku wes mabur maneh neng Korea soale.
LASAFERGUSON - 07/06/2012 02:14 PM
#555

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Ediaan iwg.. army: ono sing ng-gat**li D D

Aku wes tekan Sholow kie.. kapan meh arep ketemuan?
Wes tak gawakke oleh2 khusus nggo kowe lho TS.
Suk Setu isuk iso hura?
Minggu ngarep aku wes mabur maneh neng Korea soale.

woh..ta rasani neng Long barang..kang Rj kok ra njedul2... peluk
thanks..aku sih sawayah-wayah siap ngacir:neng Solo...
Yo setu aku biasa mulih...ngo semesan wae think: due hp ra..cek Pm wae lah
shakehand
RajawaliSolo - 08/06/2012 02:39 PM
#556

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
woh..ta rasani neng Long barang..kang Rj kok ra njedul2... peluk
thanks..aku sih sawayah-wayah siap ngacir:neng Solo...
Yo setu aku biasa mulih...ngo semesan wae think: due hp ra..cek Pm wae lah
shakehand


Siiiplah kang....
Ngko bengi opo sore ngko tak tilpune kowe...o
Sing temping suk setu isuk ketemuan yaa.
LASAFERGUSON - 08/06/2012 02:52 PM
#557

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Siiiplah kang....
Ngko bengi opo sore ngko tak tilpune kowe...o
Sing temping suk setu isuk ketemuan yaa.

Woh setu esuk kagets:
ta kiro sore....D
yo manut wae...yo ngko ak ta ijol Shiff
LASAFERGUSON - 08/06/2012 03:59 PM
#558

Besuk pagi mo ke Cengklik :travel
njajal duet maut mbi kang Rajawali D
Cbell - 08/06/2012 09:12 PM
#559

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
meh ta kon ngleboni walesanku ben dadi jimat hammer:


tapi tetep ampuh nganggo jimat lumut kang :2thumbup
Cbell - 08/06/2012 09:14 PM
#560

-sorry dopost-
Page 28 of 113 | ‹ First  < 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,