Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 113 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

CDblank - 03/01/2011 12:46 PM
#41

Quote:
Original Posted By Grimmjov
aku ndekben aben dino karo kancaku mancing nang kali tapi aku saiki ora aktip ....nek roto2 tonggoku pakan pancing e = ta1 orangtai:sing pulen, ditambah tempe bosok terus gandum sithik diulek kabeh, terus dienggo mancing hasile okeh banget entuk wader iso atusan iwak, tapi kadang ta1 tai: thok ora nganggo campuran opo2, nek aku ora tau nganggo gilo,....nek aku nganggo cacing waeD


huuh kancaku mbyen ngobat kali nggo tai: ora swe langsung klenger iwak'e
tai: manjur banget nggo umpan ning arep mangan ora tegel ngakak
hanung_ceneel - 03/01/2011 12:56 PM
#42

Quote:
Original Posted By Grimmjov
aku ndekben aben dino karo kancaku mancing nang kali tapi aku saiki ora aktip ....nek roto2 tonggoku pakan pancing e = ta1 orangtai:sing pulen, ditambah tempe bosok terus gandum sithik diulek kabeh, terus dienggo mancing hasile okeh banget entuk wader iso atusan iwak, tapi kadang ta1 tai: thok ora nganggo campuran opo2, nek aku ora tau nganggo gilo,....nek aku nganggo cacing waeD


wah gayeng ki..iso nggo bisnis sing ngisingan...berbusa:
bozwahyu - 03/01/2011 01:39 PM
#43

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel


wah gayeng ki..iso nggo bisnis sing ngisingan...berbusa:
sak kilo regane piro?,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
bozwahyu - 03/01/2011 01:43 PM
#44

Quote:
Original Posted By bungAcung
neng danau e fakultas pertanian UNS wae mas,
wakeh sing mancing neng kono. .
iwak'e yo gedi2
malu
neng elori kui iwake yo gedhe2 kang,mulus pisan lagi.umpane duit 100 tkan sewu kang.hehe,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
bozwahyu - 03/01/2011 01:46 PM
#45
Iki nelayan solo
Quote:
Original Posted By jovicchandra
weleh lg ngerti nek eneng mancing mania..

ak mbiyen yo seneng mancing gan...
seng wes tau ki...
\waduk gadjahmungkur
\waduk cengklik
\dwuwur rel bengawan solo jurug
\neng danau/waduk neng daerah madiun jenenge lali
\janti (intine mung makan , hura mancing)
\blumbang sebelahe rm.boga
\eneng meneh liane tp aku lali je kang ...
kapan kapan ngadake mancing bareng piye kang...
pak nelayan D,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
CDblank - 03/01/2011 01:49 PM
#46

Quote:
Original Posted By bozwahyu
neng elori kui iwake yo gedhe2 kang,mulus pisan lagi.umpane duit 100 tkan sewu kang.hehe,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


baulan kwi kang malu:
bozwahyu - 03/01/2011 01:59 PM
#47

Quote:
Original Posted By CDblank


baulan kwi kang malu:

Udu,tukang pijat plus kok..,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
carnit - 03/01/2011 02:07 PM
#48

Quote:
Original Posted By bozwahyu
neng elori kui iwake yo gedhe2 kang,mulus pisan lagi.umpane duit 100 tkan sewu kang.hehe

Cek TKP AH,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
budutgaptek - 03/01/2011 04:07 PM
#49

Quote:
Original Posted By Mbah.Soer
Jan"e aku seneng tapi ora duwe wektu malus malus,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


yen mboten gadah ..tumbas mawon mbah Peace:
Mbah.Soer - 03/01/2011 04:51 PM
#50

Quote:
Original Posted By budutgaptek


yen mboten gadah ..tumbas mawon mbah Peace:

lha sing sadeyan wonten pundi nggih think:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
flew_meneer - 03/01/2011 05:07 PM
#51

Quote:
Original Posted By Mbah.Soer
lha sing sadeyan wonten pundi nggih think:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


wonten FJB mbah...jossssh..thumbup:
Mbah.Soer - 03/01/2011 05:29 PM
#52

Quote:
Original Posted By flew_meneer


wonten FJB mbah...jossssh..thumbup:

wonten sing predikat recommended seller mboten?,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
flew_meneer - 03/01/2011 05:41 PM
#53

Quote:
Original Posted By Mbah.Soer
wonten sing predikat recommended seller mboten?,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


padosi sing ID ne penjual.laptop recommended seller niku mbah...

recsel
Grimmjov - 03/01/2011 05:49 PM
#54

Quote:
Original Posted By muhammadlo
wutekeee berbusa:berbusa:berbusa:berbusa:


Quote:
Original Posted By carnit
Nak gak oleh iwak,pakane melu d goreng yo kang.wkakaka,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
wah gayeng ki..iso nggo bisnis sing ngisingan...berbusa:


Quote:
Original Posted By CDblank
huuh kancaku mbyen ngobat kali nggo tai: ora swe langsung klenger iwak'e
tai: manjur banget nggo umpan ning arep mangan ora tegel ngakak


ngakak emang marai muntah tapi jan dadi fakta tenan kok....jarene sing joss sing pulen sing koyo gandum, lha sing ngawe kui ngulekke yo nganggo tanganberbusa: berbusa: , lha hasile sing apik kui sing wingi bar mangan buah D tapi khusus iwak wader tok

Quote:
Original Posted By Mbah.Soer
wonten sing predikat recommended seller mboten?,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


lhah solo sing dodol wektu id = oscarwatch nowgh mbah kan dodolan wektu=jamD
Penjual.Laptop - 03/01/2011 07:02 PM
#55

Quote:
Original Posted By flew_meneer


padosi sing ID ne penjual.laptop recommended seller niku mbah...

recsel

yacch ada apa? think:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
budutgaptek - 03/01/2011 07:30 PM
#56

Quote:
Original Posted By flew_meneer
wonten FJB mbah...jossssh..thumbup:

^
^
lah niki pun di jawab sesepuh e mbah
tur malah sampun komplit pisan jawabane....
v
v
Quote:
Original Posted By flew_meneer
padosi sing ID ne penjual.laptop recommended seller niku mbah...

recsel


lha rak tenan to..due alesan buat njedul...ngakakngakak
Quote:
Original Posted By Penjual.Laptop
yacch ada apa? think:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Penjual.Laptop - 03/01/2011 07:33 PM
#57

Quote:
Original Posted By budutgaptek

^
^
lah niki pun di jawab sesepuh e mbah
tur malah sampun komplit pisan jawabane....
v
v


lha rak tenan to..due alesan buat njedul...ngakakngakak

aaaah kkk budut bisa ajah nih...
ane jadi malus malus,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
modot_82 - 03/01/2011 07:44 PM
#58

mertuwoku seneng mancing gan, mben minggu mancing soale gawene di gawake hasile \), tapi deweke hura isoh ngaskus piye no
flew_meneer - 03/01/2011 07:59 PM
#59

Quote:
Original Posted By modot_82
mertuwoku seneng mancing gan, mben minggu mancing soale gawene di gawake hasile \), tapi deweke hura isoh ngaskus piye no


lha piye yo gan penake..ak yo bingung iq..bingung
Mbah.Soer - 03/01/2011 08:07 PM
#60

Quote:
Original Posted By modot_82
mertuwoku seneng mancing gan, mben minggu mancing soale gawene di gawake hasile \), tapi deweke hura isoh ngaskus piye no

gawekne id kaskus wae nuwh..
njur sing share kwe o o,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Page 3 of 113 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,