Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 30 of 113 | ‹ First  < 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 >  Last ›

bujankerenz - 11/06/2012 10:24 AM
#581

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Tapi meh njajal mancing bengi..jenenge "nyeplik" D
umpan pake udang hidup...spot iwak sing minggir keno pasang naik


lah aku nang laut yow nganggo udang hidup kok o
kroso banget nek arep dipangan iwak o
udange gerak gerak D
LASAFERGUSON - 11/06/2012 10:29 AM
#582

Quote:
Original Posted By bujankerenz
lah aku nang laut yow nganggo udang hidup kok o
kroso banget nek arep dipangan iwak o
udange gerak gerak D

krasa keri ora ? shutup:
ne bengi biasane reti-reti mak :suuut: walesane katut..makane biasa pake gulungan senar yg terpisah ama walesane..dadi ne walesane katut,gulungan senar masih di darat o
bujankerenz - 11/06/2012 10:31 AM
#583

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
krasa keri ora ? shutup:
ne bengi biasane reti-reti mak :suuut: walesane katut..makane biasa pake gulungan senar yg terpisah ama walesane..dadi ne walesane katut,gulungan senar masih di darat o


keri keri nikmat hammer:
ora penak nek ngunu kuik o
narike susah banget o
LASAFERGUSON - 11/06/2012 10:34 AM
#584

Quote:
Original Posted By bujankerenz
keri keri nikmat hammer:
ora penak nek ngunu kuik o
narike susah banget o

iyolah..lha senar kan panjang..lagian iwake due posisi buat bermanufer :ngacir
bujankerenz - 11/06/2012 10:35 AM
#585

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
iyolah..lha senar kan panjang..lagian iwake due posisi buat bermanufer :ngacir


nah kuik ngerti D
tarikan nang laut karo empang bedo adoh o
enakan nang laut thumbup:
LASAFERGUSON - 11/06/2012 10:40 AM
#586

Quote:
Original Posted By bujankerenz
nah kuik ngerti D
tarikan nang laut karo empang bedo adoh o
enakan nang laut thumbup:

yo lah ana rego ana rupo...
laut cost duwur..yo sensanine yo bedo...D
padahal neng laut numpak kapal mesti aku berbusa:
bujankerenz - 11/06/2012 10:46 AM
#587

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
yo lah ana rego ana rupo...
laut cost duwur..yo sensanine yo bedo...D
padahal neng laut numpak kapal mesti aku berbusa:


yo jwelas kuik o
moso nang tengah laut renang hammer:
LASAFERGUSON - 11/06/2012 11:13 AM
#588

Quote:
Original Posted By bujankerenz
yo jwelas kuik o
moso nang tengah laut renang hammer:

D
masa kaya berang-berang wae...o
mBah2wieryo - 11/06/2012 12:00 PM
#589

Kulo Nuwun......nderek tepang mas mas.....dalem newbie nderek nimbrung njih....shakehand2
bujankerenz - 11/06/2012 12:16 PM
#590

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
D
masa kaya berang-berang wae...o


malah ngaku ik matabelo:

Quote:
Original Posted By mBah2wieryo
Kulo Nuwun......nderek tepang mas mas.....dalem newbie nderek nimbrung njih....shakehand2


monggo kang D
LASAFERGUSON - 11/06/2012 02:16 PM
#591

Quote:
Original Posted By mBah2wieryo
Kulo Nuwun......nderek tepang mas mas.....dalem newbie nderek nimbrung njih....shakehand2

mongo mas... shakehand
kok kaya wes tau reti Id iki ya think:
Quote:
Original Posted By bujankerenz
malah ngaku ik matabelo:

lha ilmune kan aku meguru ko kowe mbah...malah lalicapedes


__ngacir:
fachri.ku - 11/06/2012 03:45 PM
#592

Quote:
Original Posted By bujankerenz
wis tau mancing nang laut ra kang eek:



ra sempet moto moto o
wedi hapene kecemplung laut o
ombak gede je takuts


rung tahu kang, wedi nek di culik karo putri duyung takuts

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Nah..ne gabluk rasah adoh-adoh..ngancani aku wae.D


Itulah salah satu knapa aku ga pernah ke WGM
hammer:


mancing kui koyo urip, akeh perjuangan hammers
LASAFERGUSON - 11/06/2012 03:52 PM
#593

Quote:
Original Posted By fachri.ku
rung tahu kang, wedi nek di culik karo putri duyung takuts
mancing kui koyo urip, akeh perjuangan hammers

nyobok tekan sore kelakon tenan ketemu putri duyung p
mancing kuik nggo ngilangke jenuh seminggu neng ngarep kompi terusberbusa:
penak awake..ra rekoso..okeh wowcantik liwat...madang cemepak..ngakaks
ora obah kambangane timbele ganti watungacir:
fachri.ku - 11/06/2012 03:56 PM
#594

Quote:
Original Posted By mBah2wieryo
Kulo Nuwun......nderek tepang mas mas.....dalem newbie nderek nimbrung njih....shakehand2


monggo kang.. shakehand2

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
mongo mas... shakehand
kok kaya wes tau reti Id iki ya think:

lha ilmune kan aku meguru ko kowe mbah...malah lalicapedes


__ngacir:


mulakno aku ra tahu menang mancing nang cengklik mbe kuwe malu:
ternyata duwe guru toh.. matabelo:
LASAFERGUSON - 11/06/2012 04:03 PM
#595

Quote:
Original Posted By fachri.ku
monggo kang.. shakehand2
mulakno aku ra tahu menang mancing nang cengklik mbe kuwe malu:
ternyata duwe guru toh.. matabelo:

kaskuse jian...batas
ra soh posting... lha iya lah...ne ra nduwe ra bakal wani mangkat cool:
fachri.ku - 11/06/2012 04:10 PM
#596

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
nyobok tekan sore kelakon tenan ketemu putri duyung p
mancing kuik nggo ngilangke jenuh seminggu neng ngarep kompi terusberbusa:
penak awake..ra rekoso..okeh wowcantik liwat...madang cemepak..ngakaks
ora obah kambangane timbele ganti watungacir:


mancing skalian cuci mata kui p
kesel nek panser'e podo merapat capedes nganti kudu nyegur barang ben iso naruh kambangan'e hammers
LASAFERGUSON - 11/06/2012 04:14 PM
#597

Quote:
Original Posted By fachri.ku
mancing skalian cuci mata kui p
kesel nek panser'e podo merapat capedes nganti kudu nyegur barang ben iso naruh kambangan'e hammers

njegur kan mung dilit...sisan nguyuh..D
tinggal linux2: neng watunan ra garing dw o
fachri.ku - 11/06/2012 04:40 PM
#598

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
kaskuse jian...batas
ra soh posting... lha iya lah...ne ra nduwe ra bakal wani mangkat cool:


mesti golek guru iki ben iso menang bingung:

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
njegur kan mung dilit...sisan nguyuh..D
tinggal linux2: neng watunan ra garing dw o


wes nyegur hasil'e yo podo mung ngangkat siji tok..capedes
tapi ra sia" dadi iso seri D
LASAFERGUSON - 11/06/2012 04:53 PM
#599

Quote:
Original Posted By fachri.ku
mesti golek guru iki ben iso menang bingung:



wes nyegur hasil'e yo podo mung ngangkat siji tok..capedes
tapi ra sia" dadi iso seri D

lha kui aku sing ora trimo batabig
wk..wk..wk...
yo opahe sing njegur-njegur D
Cbell - 12/06/2012 02:08 AM
#600

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Nah..ne gabluk rasah adoh-adoh..ngancani aku wae.D


Itulah salah satu knapa aku ga pernah ke WGM
hammer:


ngerti ngono ngancani kw neng watunan cengklik wae kang
bent podo gabluke D
Page 30 of 113 | ‹ First  < 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,