Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 31 of 113 | ‹ First  < 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >  Last ›

mr.poul - 12/06/2012 03:42 AM
#601

Quote:
Original Posted By fachri.ku
jambal'e yo pada kangen kui kang D


Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
yo ne selo mangkat kang...selak walesane karaten nko o


,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

jambal'e siap gan Yb.... kembangan spot, bengawan river.
bujankerenz - 12/06/2012 09:16 AM
#602

Quote:
Original Posted By mr.poul
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

jambal'e siap gan Yb.... kembangan spot, bengawan river.


wow gede tenan iwake matabelo:
kuik iwak jenis opo kang eek:
kok mirip bandeng yah o
LASAFERGUSON - 12/06/2012 11:14 AM
#603

Quote:
Original Posted By Cbell

ngerti ngono ngancani kw neng watunan cengklik wae kang
bent podo gabluke D

woh..ben rame kompetisine... :thumbup

Quote:
Original Posted By mr.poul

Spoiler for Jambal

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

jambal'e siap gan Yb.... kembangan spot, bengawan river.

Mantab tenan...spot lengkap daerah ndi kuik...ben temen-temen pada tau..D

Quote:
Original Posted By bujankerenz

wow gede tenan iwake matabelo:
kuik iwak jenis opo kang eek:
kok mirip bandeng yah o

Kuik sing neng kolam mbok pakani bakwan kae lho kang..ngakaks
ora ono - 12/06/2012 08:13 PM
#604

Quote:
Original Posted By mr.poul
Spoiler for jambal
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


jambal'e siap gan Yb.... kembangan spot, bengawan river.


mantab..:thumbup
mancingne bengi kui yo kang

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
woh..ben rame kompetisine... :thumbup


Mantab tenan...spot lengkap daerah ndi kuik...ben temen-temen pada tau..D


Kuik sing neng kolam mbok pakani bakwan kae lho kang..ngakaks


opo gelem yo kang nek jambal di pakani bakwan matabelo:
bujankerenz - 12/06/2012 08:45 PM
#605

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
woh..ben rame kompetisine... :thumbup

Mantab tenan...spot lengkap daerah ndi kuik...ben temen-temen pada tau..D

Kuik sing neng kolam mbok pakani bakwan kae lho kang..ngakaks


oh patin yow D
mantab bgt yow D
ora ono - 12/06/2012 09:09 PM
#606

Quote:
Original Posted By bujankerenz
oh patin yow D
mantab bgt yow D


luwih manteb meneh nek wes di goreng trus nganggo sambel + sego ne anget" D
Cbell - 13/06/2012 01:19 AM
#607

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
woh..ben rame kompetisine... :thumbup


Mantab tenan...spot lengkap daerah ndi kuik...ben temen-temen pada tau..D


Kuik sing neng kolam mbok pakani bakwan kae lho kang..ngakaks


ditunggu kabare kang yen arep neng watunan cengklik \)
mr.poul - 13/06/2012 02:48 AM
#608

Quote:
Original Posted By bujankerenz
wow gede tenan iwake matabelo:
kuik iwak jenis opo kang eek:
kok mirip bandeng yah o


yen boso indonesia patin, yen jowo ( solo ) jambal kang


Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
woh..ben rame kompetisine... :thumbup


Mantab tenan...spot lengkap daerah ndi kuik...ben temen-temen pada tau..D


Kuik sing neng kolam mbok pakani bakwan kae lho kang..ngakaks



jambal ki "mana hadap" kok (ora pilih2 pakanan).. pas ngarepe yo langsung di sikat.

spot'e bengawan, kembangan.... lewat langen arjo (solobaru)

Quote:
Original Posted By ora ono
mantab..:thumbup
mancingne bengi kui yo kang



opo gelem yo kang nek jambal di pakani bakwan matabelo:


bengi kang.. luwih manteb. yen awan putihan


Quote:
Original Posted By ora ono
luwih manteb meneh nek wes di goreng trus nganggo sambel + sego ne anget" D


tak masak gule broo.. reneo ijik kie ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
mr.poul - 13/06/2012 02:56 AM
#609

tp nggone serem kang.. ngisor kuburan og. takut

gek sing mancing gor wong 2 tok (aku ro koncoku) mangkat 11 entok jam 2... muleh jam 3 capedes
mr.poul - 13/06/2012 03:08 AM
#610

tp nggone serem kang.. ngisor kuburan og. takut

gek sing mancing gor wong 2 tok (aku ro koncoku) mangkat 11 entok jam 2... muleh jam 3 capedes
LASAFERGUSON - 13/06/2012 09:17 AM
#611

Quote:
Original Posted By ora ono
mantab..:thumbup
mancingne bengi kui yo kang
opo gelem yo kang nek jambal di pakani bakwan matabelo:

Doyan...lha lha roti wae gelem...wingi kae ta jak kembulan mbi aku hammer:
bakwan ta cokot separo...sing separo buat mancing..o

Quote:
Original Posted By bujankerenz
oh patin yow D
mantab bgt yow D

Mung bedo istilah..D

Quote:
Original Posted By ora ono
luwih manteb meneh nek wes di goreng trus nganggo sambel + sego ne anget" D

luwih manteb di uplot fotone ben do kbgt:

Quote:
Original Posted By Cbell
ditunggu kabare kang yen arep neng watunan cengklik \)

Jadwal rutin ne minggu army:

Quote:
Original Posted By mr.poul
yen boso indonesia patin, yen jowo ( solo ) jambal kang
jambal ki "mana hadap" kok (ora pilih2 pakanan).. pas ngarepe yo langsung di sikat.
spot'e bengawan, kembangan.... lewat langen arjo (solobaru)
bengi kang.. luwih manteb. yen awan putihan
tak masak gule broo.. reneo ijik kie ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

rung tau blusukan kan kana..\(
tapi budheku omahe nggir kali persis...cedak jembatan mBacem o
LASAFERGUSON - 13/06/2012 09:23 AM
#612

Quote:
Original Posted By mr.poul
tp nggone serem kang.. ngisor kuburan og. takut

gek sing mancing gor wong 2 tok (aku ro koncoku) mangkat 11 entok jam 2... muleh jam 3 capedes


Quote:
Original Posted By mr.poul
tp nggone serem kang.. ngisor kuburan og. takut

gek sing mancing gor wong 2 tok (aku ro koncoku) mangkat 11 entok jam 2... muleh jam 3 capedes

luwih serem nggone..luwih manteb ...sensasine lebih Greng..D
bujankerenz - 13/06/2012 09:53 AM
#613

Quote:
Original Posted By ora ono
luwih manteb meneh nek wes di goreng trus nganggo sambel + sego ne anget" D


mantab banget kuik genit:

Quote:
Original Posted By mr.poul
yen boso indonesia patin, yen jowo ( solo ) jambal kang




jambal ki "mana hadap" kok (ora pilih2 pakanan).. pas ngarepe yo langsung di sikat.

spot'e bengawan, kembangan.... lewat langen arjo (solobaru)


bengi kang.. luwih manteb. yen awan putihan



tak masak gule broo.. reneo ijik kie ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


nembe ngerti aku malu:
LASAFERGUSON - 13/06/2012 09:57 AM
#614

Quote:
Original Posted By bujankerenz
mantab banget kuik genit:
nembe ngerti aku malu:

lha..genit: ta nteni njedul \D/
wes ana rung kabel datane?
bujankerenz - 13/06/2012 12:03 PM
#615

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
lha..genit: ta nteni njedul \D/
wes ana rung kabel datane?


ono tapi lagi males ngaplot p
LASAFERGUSON - 13/06/2012 12:07 PM
#616

Quote:
Original Posted By bujankerenz
ono tapi lagi males ngaplot p

:mewek
yo ne ra males wae.....
bujankerenz - 13/06/2012 12:12 PM
#617

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
:mewek
yo ne ra males wae.....


ngko nek sempet yow kang D
soale lagi repot akeh gawean o
nek nang ngumah momong anak D
LASAFERGUSON - 13/06/2012 12:20 PM
#618

Quote:
Original Posted By bujankerenz
ngko nek sempet yow kang D
soale lagi repot akeh gawean o
nek nang ngumah momong anak D

woke... shakehand
bujankerenz - 13/06/2012 12:21 PM
#619

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
woke... shakehand


siiip beer:
Cbell - 14/06/2012 03:36 AM
#620

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Doyan...lha lha roti wae gelem...wingi kae ta jak kembulan mbi aku hammer:
bakwan ta cokot separo...sing separo buat mancing..o


Mung bedo istilah..D


luwih manteb di uplot fotone ben do kbgt:


Jadwal rutin ne minggu army:


rung tau blusukan kan kana..\(
tapi budheku omahe nggir kali persis...cedak jembatan mBacem o


siaph kang \)
Page 31 of 113 | ‹ First  < 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,