Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 32 of 113 | ‹ First  < 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >  Last ›

LASAFERGUSON - 14/06/2012 09:16 AM
#621

Quote:
Original Posted By Cbell
siaph kang \)

Oke misal dolan neng kana....ngko goleki wae mongtor sing ana Stiker Kaskus... :thumbup
fachri.ku - 14/06/2012 08:18 PM
#622

Quote:
Original Posted By Cbell
ditunggu kabare kang yen arep neng watunan cengklik \)


saben minggu duet mbe aku nang cengklik :cool

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Oke misal dolan neng kana....ngko goleki wae mongtor sing ana Stiker Kaskus... :thumbup


dewingi entuk 5 (3nyari - 4nyari) ning watunan tapi lali tak foto hammers
tekan omah langsung turu..tangi" wes mateng iwak'e D
Cbell - 15/06/2012 02:19 AM
#623

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Oke misal dolan neng kana....ngko goleki wae mongtor sing ana Stiker Kaskus... :thumbup


motore opo kang?
Cbell - 15/06/2012 02:23 AM
#624

Quote:
Original Posted By fachri.ku
saben minggu duet mbe aku nang cengklik :cool



dewingi entuk 5 (3nyari - 4nyari) ning watunan tapi lali tak foto hammers
tekan omah langsung turu..tangi" wes mateng iwak'e D


kapan2 tak melu duet kang \)
fachri.ku - 15/06/2012 03:48 AM
#625

Quote:
Original Posted By Cbell
kapan2 tak melu duet kang \)


ditunggu.. :cool
brewengker - 15/06/2012 10:10 AM
#626

no perempatan delanggu akeh banget iwake.
kari nyiduk no emberD
bujankerenz - 15/06/2012 10:33 AM
#627

Quote:
Original Posted By brewengker
no perempatan delanggu akeh banget iwake.
kari nyiduk no emberD


nang TPA yo akeh gan o
kari nimbang trus mbayar hammer:
fachri.ku - 15/06/2012 04:11 PM
#628

Quote:
Original Posted By brewengker
no perempatan delanggu akeh banget iwake.
kari nyiduk no emberD


Quote:
Original Posted By bujankerenz
nang TPA yo akeh gan o
kari nimbang trus mbayar hammer:


umpan'e kertas kabeh kui ngakak
LASAFERGUSON - 15/06/2012 10:23 PM
#629

Quote:
Original Posted By fachri.ku
saben minggu duet mbe aku nang cengklik :cool
dewingi entuk 5 (3nyari - 4nyari) ning watunan tapi lali tak foto hammers
tekan omah langsung turu..tangi" wes mateng iwak'e D

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
;)
Quote:
Original Posted By Cbell
motore opo kang?

Mongtor jadul 2T biru..paling wuelek D

Quote:
Original Posted By Cbell
kapan2 tak melu duet kang \)

Biasane minggu..yo ta tunggu linux2:

Quote:
Original Posted By fachri.ku
ditunggu.. :cool

shakehand

Quote:
Original Posted By brewengker
no perempatan delanggu akeh banget iwake.
kari nyiduk no emberD

Tosuro lantai 2 kae wes di glepungi kang...D

Quote:
Original Posted By bujankerenz
nang TPA yo akeh gan o
kari nimbang trus mbayar hammer:

Solo ne TPA ra ono yacapedes
Tpa ne sore diobong ben ra mambu ...hammer:
Quote:
Original Posted By fachri.ku
umpan'e kertas kabeh kui ngakak

woh..kertas ndue okeh aku..cool:
mr.poul - 16/06/2012 02:03 AM
#630

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
luwih serem nggone..luwih manteb ...sensasine lebih Greng..D


yen neng cengklik spot sing manteb ngendi mas bro? ojo sing panas2 yo (ora tahan akuberdukas

ijo2 neng kulkas seger tnan mas bro.. Yb thx yo.
Cbell - 16/06/2012 07:21 PM
#631

Quote:
Original Posted By fachri.ku
ditunggu.. :cool


siaph kang tp bsk minggu ada acara kondangan \(
Cbell - 16/06/2012 07:23 PM
#632

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
;)

Mongtor jadul 2T biru..paling wuelek D


merk motore opo kang?
fachri.ku - 16/06/2012 11:57 PM
#633

Quote:
Original Posted By mr.poul
yen neng cengklik spot sing manteb ngendi mas bro? ojo sing panas2 yo (ora tahan akuberdukas

ijo2 neng kulkas seger tnan mas bro.. Yb thx yo.


spot sing ra panas kui ning atmi kang
ne sing apik aku ra ngerti soale mancing yo hoki, ne lumut'e apik + cuaca mendukung + iwak'e gelem mangan iso entuk akeh hammers

Quote:
Original Posted By Cbell
siaph kang tp bsk minggu ada acara kondangan \(


mau wes mangkat mancing mbe kang lasa :genits

Quote:
Original Posted By Cbell
merk motore opo kang?


ducati ne ra salah kang ______________ngacir:
Cbell - 17/06/2012 08:58 AM
#634

Quote:
Original Posted By fachri.ku


mau wes mangkat mancing mbe kang lasa :genits


entuk akeh opo ra kang?
LASAFERGUSON - 17/06/2012 10:53 PM
#635

Report Watunan Cengklik Sabtu,16 Juni 2012
Cuaca jos tenan :thumbup, duet mbi biasane mas Fachri kisss
Spoiler for hasil

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Tekan omah njur ta'
Spoiler for Bakar

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Nggas wes mateng... kbgt:
Spoiler for Madang

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

LASAFERGUSON - 17/06/2012 10:59 PM
#636

Mau awan, Minggu berangkat ke TKP yg sama :travel
dan hasilnya
Spoiler for mancing tanpa motivasi D

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

pie..:armymeh model kepiye ne neng watunan ane siap di jak tanding :cool

hammers

___ngacir:
bujankerenz - 18/06/2012 12:52 AM
#637

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Report Watunan Cengklik Sabtu,16 Juni 2012
Cuaca jos tenan :thumbup, duet mbi biasane mas Fachri kisss
Spoiler for hasil

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Tekan omah njur ta'
Spoiler for Bakar

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Nggas wes mateng... kbgt:
Spoiler for Madang

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Mau awan, Minggu berangkat ke TKP yg sama :travel
dan hasilnya
Spoiler for mancing tanpa motivasi D

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

pie..:armymeh model kepiye ne neng watunan ane siap di jak tanding :cool

hammers

___ngacir:


mantab sekali kang kbgt:
LASAFERGUSON - 18/06/2012 09:43 AM
#638

Quote:
Original Posted By bujankerenz
mantab sekali kang kbgt:

wk..wk..wk..mancing dw..garap dw...bakar dw...cool:
bujankerenz - 18/06/2012 11:32 AM
#639

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
wk..wk..wk..mancing dw..garap dw...bakar dw...cool:


ayuk ah kapan kita mancing lagi eek:
LASAFERGUSON - 18/06/2012 12:36 PM
#640

Quote:
Original Posted By bujankerenz
ayuk ah kapan kita mancing lagi eek:

yo ne eneng wektu do kumpul-kumpul..njajal neng liaran wani ra army:
Page 32 of 113 | ‹ First  < 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,