Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 33 of 113 | ‹ First  < 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >  Last ›

fachri.ku - 18/06/2012 04:22 PM
#641

Update Watunan Cengklik Sabtu & Minggu, 16 & 17 Juni 2012

Duet mbe kang lasa fm:
dan hasilnya sperti biasa nohope: kalah meneh norose:


Spoiler for Sabtu
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Spoiler for Minggu
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


piye iki ra tahu menang bingung:
mangkat bareng..lumut'e podo..mancing yo sbelahan linux2:
golek guru sing sakti sek ben menang ________________________ngacir:
LASAFERGUSON - 18/06/2012 04:46 PM
#642

Quote:
Original Posted By fachri.ku
Update Watunan Cengklik Sabtu & Minggu, 16 & 17 Juni 2012
Duet mbe kang lasa fm:
dan hasilnya sperti biasa nohope: kalah meneh norose:
piye iki ra tahu menang bingung:
mangkat bareng..lumut'e podo..mancing yo sbelahan linux2:
golek guru sing sakti sek ben menang ________________________ngacir:

golek guru..meguru mbi aku wae...hammer:
wani piro?
Lha Mbah Cengklik reti sing kerep absen sapa o,kowe mending..lihat sebelahku..mangkat gasik sapa..malah gabluk parah tenan capedes
Motivasi golek seneng wae...oleh ra oleh penting seneng... thumbup:
fachri.ku - 18/06/2012 05:31 PM
#643

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
golek guru..meguru mbi aku wae...hammer:
wani piro?
Lha Mbah Cengklik reti sing kerep absen sapa o,kowe mending..lihat sebelahku..mangkat gasik sapa..malah gabluk parah tenan capedes
Motivasi golek seneng wae...oleh ra oleh penting seneng... thumbup:


ra kuat bayar aku malu:
minggu sesuk ganti motivasi golek seneng + babon montok wae genit:
LASAFERGUSON - 18/06/2012 05:44 PM
#644

Quote:
Original Posted By fachri.ku
ra kuat bayar aku malu:
minggu sesuk ganti motivasi golek seneng + babon montok wae genit:

nah ngunu..aku ta mangkat keri wae...o
bujankerenz - 18/06/2012 07:21 PM
#645

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
yo ne eneng wektu do kumpul-kumpul..njajal neng liaran wani ra army:


yo jwelas wani cool:
tempate nang ndi eek:
fachri.ku - 18/06/2012 08:49 PM
#646

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
yo ne eneng wektu do kumpul-kumpul..njajal neng liaran wani ra army:


Quote:
Original Posted By bujankerenz
yo jwelas wani cool:
tempate nang ndi eek:


:selamat
ngko aku sing dadi wasite army:
LASAFERGUSON - 19/06/2012 09:11 AM
#647

Quote:
Original Posted By bujankerenz
yo jwelas wani cool:
tempate nang ndi eek:

Neng waduk Tambakbayan wae...army:
Quote:
Original Posted By fachri.ku
:selamat
ngko aku sing dadi wasite army:

neng Jogja nda...o
mancing bluk wae diwasiti... ngakaks
bujankerenz - 19/06/2012 09:39 AM
#648

Quote:
Original Posted By fachri.ku
:selamat
ngko aku sing dadi wasite army:


wow matabelo:

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Neng waduk Tambakbayan wae...army:

neng Jogja nda...o
mancing bluk wae diwasiti... ngakaks


nang ndi kuik eek:
LASAFERGUSON - 19/06/2012 09:45 AM
#649

Quote:
Original Posted By bujankerenz
wow matabelo:
nang ndi kuik eek:

mbah Gie wes reti..yo daerah ringrot lor...cedak pemancingan kae o
bujankerenz - 19/06/2012 09:53 AM
#650

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
mbah Gie wes reti..yo daerah ringrot lor...cedak pemancingan kae o


oke ngko nek aku mrono yow D
iwake akeh ga nang kono eek:
LASAFERGUSON - 19/06/2012 10:00 AM
#651

Quote:
Original Posted By bujankerenz
oke ngko nek aku mrono yow D
iwake akeh ga nang kono eek:

Jenenge wae mancing neng alam liar....D
It's a real fight army:
bujankerenz - 19/06/2012 02:06 PM
#652

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Jenenge wae mancing neng alam liar....D
It's a real fight army:


walah ra seru nek malah ngko ra entuk hammer:
LASAFERGUSON - 19/06/2012 02:12 PM
#653

Quote:
Original Posted By bujankerenz
walah ra seru nek malah ngko ra entuk hammer:

yo kuik..D ra oleh biasa...ne oleh luar biasa o
bujankerenz - 19/06/2012 02:18 PM
#654

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
yo kuik..D ra oleh biasa...ne oleh luar biasa o


mancing kan sing penak sensasi tarikannyah D
LASAFERGUSON - 19/06/2012 02:23 PM
#655

Quote:
Original Posted By bujankerenz
mancing kan sing penak sensasi tarikannyah D

liat ae postingan page 1,sedino mancing mung oleh sa'mono tok :nohope
kadang malah blas..o
bujankerenz - 20/06/2012 04:33 PM
#656

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
liat ae postingan page 1,sedino mancing mung oleh sa'mono tok :nohope
kadang malah blas..o


ra seru nek ra entuk hammer:

ngko potomu tak aplod yah D
LASAFERGUSON - 20/06/2012 04:39 PM
#657

Quote:
Original Posted By bujankerenz
ra seru nek ra entuk hammer:

ngko potomu tak aplod yah D

yo...ngko ta cendoli wes...o
'kaya nguyahi segoro' matabelo:
bujankerenz - 20/06/2012 04:53 PM
#658

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
yo...ngko ta cendoli wes...o
'kaya nguyahi segoro' matabelo:


oke deh D
sing akeh yow cendole malu:
LASAFERGUSON - 20/06/2012 04:55 PM
#659

Quote:
Original Posted By bujankerenz
oke deh D
sing akeh yow cendole malu:

cendols Done!
btw malah oot ya hammer:
fachri.ku - 20/06/2012 08:33 PM
#660

ngantri di cendolin juga aahhh.. linux2:
Page 33 of 113 | ‹ First  < 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,