Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 34 of 113 | ‹ First  < 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >  Last ›

LASAFERGUSON - 21/06/2012 09:16 AM
#661

Quote:
Original Posted By fachri.ku
ngantri di cendolin juga aahhh.. linux2:

WHAT? mad:
lha meh nguyahi segoro po? \(
fachri.ku - 21/06/2012 09:03 PM
#662

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
WHAT? mad:
lha meh nguyahi segoro po? \(


yo wes sesuk njaluk lumute wae ;)
green_sparkel - 21/06/2012 11:01 PM
#663

wah gan jd pengen nyoba mancing tpi ane takut sm ikan hidup..capedes
Minggu bsok mw mancing dmn gan?

Knlin q rizky naq karanganyar..
fachri.ku - 22/06/2012 01:24 AM
#664

Quote:
Original Posted By green_sparkel
wah gan jd pengen nyoba mancing tpi ane takut sm ikan hidup..capedes
Minggu bsok mw mancing dmn gan?

Knlin q rizky naq karanganyar..


salken kang shakehand
arep mancing iwak kok wedi mbe iwak'ecapedesnek mancing babon kampus wedi ra kang hammers
biasa ane mancing mbe kang lasa ke waduk cengklik (watunan) \)
LASAFERGUSON - 22/06/2012 09:49 AM
#665

Quote:
Original Posted By fachri.ku
yo wes sesuk njaluk lumute wae ;)

lha biasane pie think:

Quote:
Original Posted By green_sparkel
wah gan jd pengen nyoba mancing tpi ane takut sm ikan hidup..capedes
Minggu bsok mw mancing dmn gan?
Knlin q rizky naq karanganyar..

Salken gan shakehand
spot biasane wae..sing cedak omah..bluk ga pateo nggrantes o
Quote:
Original Posted By fachri.ku
salken kang shakehand
arep mancing iwak kok wedi mbe iwak'ecapedesnek mancing babon kampus wedi ra kang hammers
biasa ane mancing mbe kang lasa ke waduk cengklik (watunan) \)

InsyaAlloh esoh..lha mulai minggu acara keluarga okeh tenan berbusa:
UltimateSkill - 22/06/2012 01:00 PM
#666

aku seneng mancing tapi ora tau entuk :matabelo
LASAFERGUSON - 22/06/2012 01:49 PM
#667

Quote:
Original Posted By UltimateSkill
aku seneng mancing tapi ora tau entuk :matabelo

lha sing nglarang sapa? kagets:
masa mancing wae ga oleh...o
met gabung gan.. shakehand
fachri.ku - 22/06/2012 04:37 PM
#668

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
lha biasane pie think:


Salken gan shakehand
spot biasane wae..sing cedak omah..bluk ga pateo nggrantes o

InsyaAlloh esoh..lha mulai minggu acara keluarga okeh tenan berbusa:


mulih'e kapan kang

Quote:
Original Posted By UltimateSkill
aku seneng mancing tapi ora tau entuk :matabelo


salken shakehand
biasa mancing ning ndi kang \)
LASAFERGUSON - 22/06/2012 05:13 PM
#669

Quote:
Original Posted By fachri.ku
mulih'e kapan kang

Selak kangen po ? peluk

____ngacir:
Biasa setu sore o
fachri.ku - 22/06/2012 05:28 PM
#670

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Selak kangen po ? peluk

____ngacir:
Biasa setu sore o


tak pikir setu esuk D
LASAFERGUSON - 22/06/2012 05:40 PM
#671

Quote:
Original Posted By fachri.ku
tak pikir setu esuk D

yo dirimu mancing disik..nggolek info sing rame siring ndi D
njur Minggu di pruput cool:
fachri.ku - 22/06/2012 05:53 PM
#672

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
yo dirimu mancing disik..nggolek info sing rame siring ndi D
njur Minggu di pruput cool:


inpoh sing rame di keramba ________ngacir:
LASAFERGUSON - 22/06/2012 06:10 PM
#673

Quote:
Original Posted By fachri.ku
inpoh sing rame di keramba ________ngacir:

:madpantes blug wae..lha mikir karamba tok..kae karambane bar mbok tumpaki do tugel pringe..p
green_sparkel - 22/06/2012 06:35 PM
#674

Quote:
Original Posted By fachri.ku
salken kang shakehand
arep mancing iwak kok wedi mbe iwak'ecapedesnek mancing babon kampus wedi ra kang hammers
biasa ane mancing mbe kang lasa ke waduk cengklik (watunan) \)


Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON

Salken gan shakehand
spot biasane wae..sing cedak omah..bluk ga pateo nggrantes o


Ane bru tgl d solo gan, jdi tw arah n daerah sekitarnya.. Biasanya klo agan2 mancing perlengkapannya apa? kyk mancing d tipi2 gtu y? Maklum nubie..malu

Klo ane d rmh biasanya lgsg jaring ja d kolam.. hammer
fachri.ku - 22/06/2012 08:18 PM
#675

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
:madpantes blug wae..lha mikir karamba tok..kae karambane bar mbok tumpaki do tugel pringe..p


sengojo tak tugelke ben podo lepas iwak luna maya-ne D

Quote:
Original Posted By green_sparkel
Ane bru tgl d solo gan, jdi tw arah n daerah sekitarnya.. Biasanya klo agan2 mancing perlengkapannya apa? kyk mancing d tipi2 gtu y? Maklum nubie..malu

Klo ane d rmh biasanya lgsg jaring ja d kolam.. hammer


tahu arah atau gak tahu arah iki maksudnya mas confused:
klo saya suka mancing nila pake kambangan jadi alat" yg biasa saya bawa :
- pancingan (tegek)
- alat" pancingan (kail+kambangan+senar+dll)
- ember kecil (untuk tempat lumut)
- topi mancing + kacamatacool:+ pakaian lengan panjang (biar gak gosong badan D)
- keramba ikan
- serokan
- lumut (beli dsana)

shakehand
green_sparkel - 22/06/2012 09:31 PM
#676

Quote:
Original Posted By fachri.ku


tahu arah atau gak tahu arah iki maksudnya mas confused:
klo saya suka mancing nila pake kambangan jadi alat" yg biasa saya bawa :
- pancingan (tegek)
- alat" pancingan (kail+kambangan+senar+dll)
- ember kecil (untuk tempat lumut)
- topi mancing + kacamatacool:+ pakaian lengan panjang (biar gak gosong badan D)
- keramba ikan
- serokan
- lumut (beli dsana)

shakehand


maksd ane g tw arah gan.. hehehemalu
fachri.ku - 22/06/2012 09:59 PM
#677

Quote:
Original Posted By green_sparkel
maksd ane g tw arah gan.. hehehemalu


solo-nya daerah mana mas
biasanya saya minggu mancing bersama kang lasa di waduk cengklik dekat bandara \)
LASAFERGUSON - 23/06/2012 09:57 AM
#678

Quote:
Original Posted By green_sparkel
Ane bru tgl d solo gan, jdi tw arah n daerah sekitarnya.. Biasanya klo agan2 mancing perlengkapannya apa? kyk mancing d tipi2 gtu y? Maklum nubie..malu
Klo ane d rmh biasanya lgsg jaring ja d kolam.. hammer

Wes dijawab ngisorku ikithumbdown

Quote:
Original Posted By fachri.ku
sengojo tak tugelke ben podo lepas iwak luna maya-ne D
tahu arah atau gak tahu arah iki maksudnya mas confused:
klo saya suka mancing nila pake kambangan jadi alat" yg biasa saya bawa :
- pancingan (tegek)
- alat" pancingan (kail+kambangan+senar+dll)
- ember kecil (untuk tempat lumut)
- topi mancing + kacamatacool:+ pakaian lengan panjang (biar gak gosong badan D)
- keramba ikan
- serokan
- lumut (beli dsana)
shakehand

mantab pembabaranya sesepuh shakehand
OverKiLLz - 23/06/2012 11:50 AM
#679

dadi pengen mancing meneh \(

ngacir:
fachri.ku - 23/06/2012 07:51 PM
#680

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Wes dijawab ngisorku ikithumbdown


mantab pembabaranya sesepuh shakehand


nek neng nduwur-ku yo tambah payung think:
aku pengene sih gowo payung ning ra duwe hammers

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
dadi pengen mancing meneh \(

ngacir:


yo mancing ae kang, itung" refresing \)

shakehand
Page 34 of 113 | ‹ First  < 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,