Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 35 of 113 | ‹ First  < 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >  Last ›

korti - 24/06/2012 12:44 AM
#681

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
dadi pengen mancing meneh \(

ngacir:

hayo dul mancing.. nang kali mati we yo ? berdukas

------------
sekalian walik Yb
green_sparkel - 24/06/2012 06:51 AM
#682

Quote:
Original Posted By fachri.ku
solo-nya daerah mana mas
biasanya saya minggu mancing bersama kang lasa di waduk cengklik dekat bandara \)


Di karanganyar gan.. Wah klo bndara jauh bgt dri rumh q.. pengen ikut tpi g tw arah jg.. Gan,ane jgn d panggil mas dunk.. Kan ane ce..
OverKiLLz - 24/06/2012 01:55 PM
#683

Quote:
Original Posted By fachri.ku
nek neng nduwur-ku yo tambah payung think:
aku pengene sih gowo payung ning ra duwe hammers



yo mancing ae kang, itung" refresing \)

shakehand


siapp army:>

Quote:
Original Posted By korti
hayo dul mancing.. nang kali mati we yo ? berdukas

------------
sekalian walik Yb


wa iki duetku ne mancing . .

walah , kali mati iwak e do mati dul sing ngenteni entuk iwak suwe² mati yonan hammer:hammer:hammer:

wgm maneh yuks wowcantik:
fachri.ku - 24/06/2012 07:36 PM
#684

Quote:
Original Posted By green_sparkel
Di karanganyar gan.. Wah klo bndara jauh bgt dri rumh q.. pengen ikut tpi g tw arah jg.. Gan,ane jgn d panggil mas dunk.. Kan ane ce..


karanganyar-nya sebalah mana \)
maaf saya kira cow malu: ternyata ce wowcantik
LASAFERGUSON - 25/06/2012 09:32 AM
#685

Quote:
Original Posted By green_sparkel
Di karanganyar gan.. Wah klo bndara jauh bgt dri rumh q.. pengen ikut tpi g tw arah jg.. Gan,ane jgn d panggil mas dunk.. Kan ane ce..

wow... genit:

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
siapp army:>
wa iki duetku ne mancing . .
walah , kali mati iwak e do mati dul sing ngenteni entuk iwak suwe² mati yonan hammer:hammer:hammer:
wgm maneh yuks wowcantik:

Ayo..ra bakal mati wes ne ga oleh iwak...D
lha aku bola-bali gabluk yo ra popo..o

Quote:
Original Posted By fachri.ku
karanganyar-nya sebalah mana \)
maaf saya kira cow malu: ternyata ce wowcantik

ne ngene iki mangkat gasik tenan kowe mad:
LASAFERGUSON - 25/06/2012 09:45 AM
#686

Fr Watunan Cengklik Minggu, 24 Juni 2012
Biasa mangkat bareng :ngacir mbi Agan Fachri...
Spoiler for tekan tkp

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

njur mulai berbenah
Spoiler for mulai ndelok kambangan

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

padahal cuaca mendukung tenan.. kbgt:
Spoiler for spot manteb tenan

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Tapi hasile yo Gabluk... :mewek
Spoiler for bluk nda...

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Penting ora lawuh karak... :cool
Spoiler for he..he..e..pengin mancing dw

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

coffee: sek...
bujankerenz - 25/06/2012 09:58 AM
#687

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Fr Watunan Cengklik Minggu, 24 Juni 2012
Biasa mangkat bareng :ngacir mbi Agan Fachri...
Spoiler for "tekan tkp"
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

njur mulai berbenah
Spoiler for "mulai ndelok kambangan"
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

padahal cuaca mendukung tenan.. kbgt:
Spoiler for "spot manteb tenan"
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Tapi hasile yo Gabluk... :mewek
Spoiler for "bluk nda..."
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Penting ora lawuh karak... :cool
Spoiler for "he..he..e..pengin mancing dw"
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

coffee: sek...


ayo amncing D
sesuk aku nang jogja D
LASAFERGUSON - 25/06/2012 10:03 AM
#688

Quote:
Original Posted By bujankerenz
ayo amncing D
sesuk aku nang jogja D

Dino apa? think:
cos minggu iki aku acara okeh tenancapedes
bujankerenz - 25/06/2012 10:32 AM
#689

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Dino apa? think:
cos minggu iki aku acara okeh tenancapedes


selasa - kemis o
tapi kemis isuk wis muleh meneh \)

rebo awan isoh mancing ga eek:
LASAFERGUSON - 25/06/2012 10:51 AM
#690

Quote:
Original Posted By bujankerenz
selasa - kemis o
tapi kemis isuk wis muleh meneh \)

rebo awan isoh mancing ga eek:

berdukas Rebo aku neng Solo berdukas
ada hajatan dirumah...o
bujankerenz - 25/06/2012 12:24 PM
#691

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
berdukas Rebo aku neng Solo berdukas
ada hajatan dirumah...o


walah matabelo:
yoweslah palingan mancing karo om gilang D
LASAFERGUSON - 25/06/2012 12:30 PM
#692

Quote:
Original Posted By bujankerenz
walah matabelo:
yoweslah palingan mancing karo om gilang D

yo monggo kang...di nteni Fr nya thumbup:
bujankerenz - 25/06/2012 01:00 PM
#693

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
yo monggo kang...di nteni Fr nya thumbup:


oke D
penak-e mancing nang ndi yow kang eek:
LASAFERGUSON - 25/06/2012 01:03 PM
#694

Quote:
Original Posted By bujankerenz
oke D
penak-e mancing nang ndi yow kang eek:

ne pengin gabluk yo neng waduk mbakbayan..o
ne pengin strike bawal yo neng biasane kae D
bujankerenz - 25/06/2012 01:09 PM
#695

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
ne pengin gabluk yo neng waduk mbakbayan..o
ne pengin strike bawal yo neng biasane kae D


tapi yow lumayan adoh yow o
okeh wis gimana entar aja deh D
fachri.ku - 25/06/2012 01:09 PM
#696

Update Watunan Cengklik, 24/06/2012

mbe kang lasa siul:

[spoiler=ojo dibuka]
>[SIZE="4"][COLOR="Navy"] iwak'e isin di foto
bujankerenz - 25/06/2012 02:03 PM
#697

[QUOTE=fachri.ku;716631112]Update Watunan Cengklik, 24/06/2012

mbe kang lasa siul:

[SPOILER="ojo >dibuka"][SIZE="4"][COLOR="Navy"] iwak'e isin di foto
LASAFERGUSON - 25/06/2012 02:13 PM
#698

Quote:
Original Posted By bujankerenz
iwak-e isin opo ra entuk kang eek:
ngakak


ne kuik
Bluk
parah tenanberdukas
bujankerenz - 25/06/2012 02:34 PM
#699

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
ne kuik
Bluk
parah tenanberdukas


durung rejekine kuik kang o
lah tiap minggu di pancing yow wajar ra entuk o
sekali kali nanem bibit kang D
LASAFERGUSON - 25/06/2012 04:57 PM
#700

Quote:
Original Posted By bujankerenz
durung rejekine kuik kang o
lah tiap minggu di pancing yow wajar ra entuk o
sekali kali nanem bibit kang D

lha ta kandani ra tau dirungoke..
ne ana bengkel didandak-e disik nasibe.. Peace:
__ngacir:
Page 35 of 113 | ‹ First  < 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,