Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 36 of 113 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >  Last ›

Cbell - 26/06/2012 02:00 AM
#701

[QUOTE=fachri.ku;716631112]Update Watunan Cengklik, 24/06/2012

mbe kang lasa siul:

[spoiler=ojo dibuka]
>[SIZE="4"][COLOR="Navy"] iwak'e isin di foto
LASAFERGUSON - 26/06/2012 09:21 AM
#702

Quote:
Original Posted By Cbell
iwak'e isin difoto alias gabluk yo kang ngakak

Gabluk ora masalah...penting hati senang..\D/
Cbell - 26/06/2012 12:19 PM
#703

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Gabluk ora masalah...penting hati senang..\D/


bener kang :2thumbup
LASAFERGUSON - 26/06/2012 02:09 PM
#704

Quote:
Original Posted By Cbell
bener kang :2thumbup

deal.. shakehand
ne pengin iwak okeh gawa Jala..o
OverKiLLz - 26/06/2012 02:45 PM
#705

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
deal.. shakehand
ne pengin iwak okeh gawa Jala..o


gowo duit seng akeh ngko entuk iwak e yo akeh kang malu:

ngacir:
LASAFERGUSON - 26/06/2012 03:12 PM
#706

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
gowo duit seng akeh ngko entuk iwak e yo akeh kang malu:

ngacir:

rung karuan p
gari neng ndi sek dolane bingung:
fachri.ku - 26/06/2012 05:23 PM
#707

Quote:
Original Posted By bujankerenz
iwak-e isin opo ra entuk kang eek:

ngakak


iwak'e pemalu kui D

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
ne kuik
Bluk
parah tenanberdukas


golek seneng ra golek iwak p

Quote:
Original Posted By bujankerenz
durung rejekine kuik kang o
lah tiap minggu di pancing yow wajar ra entuk o
sekali kali nanem bibit kang D


Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
lha ta kandani ra tau dirungoke..
ne ana bengkel didandak-e disik nasibe.. Peace:
__ngacir:


mad:

Quote:
Original Posted By Cbell
iwak'e isin difoto alias gabluk yo kang ngakak


iwak'e lagi dtng bulan dadi isin D

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Gabluk ora masalah...penting hati senang..\D/


:thumbup
Cbell - 27/06/2012 01:31 AM
#708

Quote:
Original Posted By fachri.ku

iwak'e lagi dtng bulan dadi isin D


sok minggu mburi nak entuk ijole kang :thumbup
fachri.ku - 27/06/2012 01:36 PM
#709

Quote:
Original Posted By Cbell
sok minggu mburi nak entuk ijole kang :thumbup


ijole entuk babon sing nganggo lipstik genit:
ayo melu mancing mrono kang ben iso gabluk bareng D
LASAFERGUSON - 28/06/2012 03:32 PM
#710

Quote:
Original Posted By Cbell
sok minggu mburi nak entuk ijole kang :thumbup

Quote:
Original Posted By fachri.ku
ijole entuk babon sing nganggo lipstik genit:
ayo melu mancing mrono kang ben iso gabluk bareng D

Genak suk minggu melu Gath. dadi ra mancing disik o
fachri.ku - 28/06/2012 08:19 PM
#711

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Genak suk minggu melu Gath. dadi ra mancing disik o


:thumbup
mangkat bareng yo kisss
Cbell - 29/06/2012 01:30 AM
#712

Quote:
Original Posted By fachri.ku
ijole entuk babon sing nganggo lipstik genit:
ayo melu mancing mrono kang ben iso gabluk bareng D


durung iso melu sik kang,sabtu-minggu diajak ngadem neng TW D
Cbell - 29/06/2012 01:37 AM
#713

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Genak suk minggu melu Gath. dadi ra mancing disik o


acara gathering neng ndi kang lasa?
LASAFERGUSON - 29/06/2012 09:34 AM
#714

Quote:
Original Posted By Cbell
acara gathering neng ndi kang lasa?

lha apa ra reti? capedes
neng kene \)
http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=14558980
green_sparkel - 29/06/2012 01:28 PM
#715

Quote:
Original Posted By fachri.ku
karanganyar-nya sebalah mana \)


KRA nya d dkt SPBU popongan gan.. Klo mw mancing d daerah karanganyar ajak2 y gan..:request
LASAFERGUSON - 29/06/2012 02:07 PM
#716

Quote:
Original Posted By green_sparkel
KRA nya d dkt SPBU popongan gan.. Klo mw mancing d daerah karanganyar ajak2 y gan..:request


Nah..mbok sekalian di share..ne Karanganyar ne mancing iwak do neng ndi ae kang... thumbup:
Cbell - 30/06/2012 01:56 AM
#717

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
deal.. shakehand
ne pengin iwak okeh gawa Jala..o

gowo duit akeh wae kang D
Cbell - 30/06/2012 01:58 AM
#718

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
lha apa ra reti? capedes
neng kene \)
http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=14558980


matur nuwun infone kang lasa \)
fachri.ku - 30/06/2012 02:03 AM
#719

Quote:
Original Posted By green_sparkel
KRA nya d dkt SPBU popongan gan.. Klo mw mancing d daerah karanganyar ajak2 y gan..:request


walah ternyata jauh dr tempat-ku D klo deket tak ajak mancing trus genit:

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Nah..mbok sekalian di share..ne Karanganyar ne mancing iwak do neng ndi ae kang... thumbup:


udu kang tp sis genit:
di share yo percuma wong macing senenge di watunan tok p
korti - 30/06/2012 04:20 AM
#720

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Nah..mbok sekalian di share..ne Karanganyar ne mancing iwak do neng ndi ae kang... thumbup:

aku wong KRA nek mancing nang ndawe kang malus

------ ----------------------
waduk delingan wingi bar di sat capedes
Page 36 of 113 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,