Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 37 of 113 | ‹ First  < 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >  Last ›

LASAFERGUSON - 30/06/2012 09:24 AM
#721

Quote:
Original Posted By fachri.ku
walah ternyata jauh dr tempat-ku D klo deket tak ajak mancing trus genit:
udu kang tp sis genit:
di share yo percuma wong macing senenge di watunan tok p

ben cool: penting iso ndelok kambangan undlup-undlup..o

Quote:
Original Posted By korti
aku wong KRA nek mancing nang ndawe kang malus
------ ----------------------
waduk delingan wingi bar di sat capedes

Kari nyekeli nuh...D
OverKiLLz - 30/06/2012 10:25 AM
#722

Quote:
Original Posted By korti
aku wong KRA nek mancing nang ndawe kang malus

------ ----------------------
waduk delingan wingi bar di sat capedes


podo cah KRA iq , salim sek shakehand


---------------------------------------

sesuk mangkat mancing WGM :travel
LASAFERGUSON - 30/06/2012 10:30 AM
#723

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
podo cah KRA iq , salim sek shakehand


---------------------------------------

sesuk mangkat mancing WGM :travel

matabelo: ra melu Gath. po piye dirimu?
OverKiLLz - 30/06/2012 10:43 AM
#724

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
matabelo: ra melu Gath. po piye dirimu?


ora owk malu:

diriku ora daftar berdukas
LASAFERGUSON - 30/06/2012 10:50 AM
#725

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
ora owk malu:

diriku ora daftar berdukas

o....ngunu ta o
yo met berburu wae...di nteni fr-nya...gelok-gelok mancing iwak..aja yuyu wae.. ngakaks
OverKiLLz - 30/06/2012 11:02 AM
#726

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
o....ngunu ta o
yo met berburu wae...di nteni fr-nya...gelok-gelok mancing iwak..aja yuyu wae.. ngakaks


siappp army:

ora yuyu oq . . keong genti hammer:
LASAFERGUSON - 30/06/2012 12:28 PM
#727

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
siappp army:

ora yuyu oq . . keong genti hammer:

sa ketemune wae mas... :matabelo
penting judule mancing... thumbup:
bujankerenz - 30/06/2012 12:42 PM
#728

kapan ki mancing meneh eek:
LASAFERGUSON - 30/06/2012 12:49 PM
#729

Quote:
Original Posted By bujankerenz
kapan ki mancing meneh eek:

gi ngatur scedull kang...bingung:
ne aku ngunu dah rutinitas..lha ne wong kantoran ngunu saba kali kan angel jadwale..think:
korti - 30/06/2012 05:53 PM
#730

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
ben cool: penting iso ndelok kambangan undlup-undlup..o


Kari nyekeli nuh...D

iyo kang.. ono sik entuk pirang2 kintal
Quote:
Original Posted By OverKiLLz
podo cah KRA iq , salim sek shakehand

---------------------------------------

sesuk mangkat mancing WGM :travel

mosok sih.. eek:
ngko wengi turu gon ku dul
LASAFERGUSON - 01/07/2012 11:39 PM
#731

Quote:
Original Posted By korti

iyo kang.. ono sik entuk pirang2 kintal

mosok sih.. eek:
ngko wengi turu gon ku dul

nteni hasile kie..D
korti - 02/07/2012 03:48 PM
#732

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
nteni hasile kie..D

nila'e mung entuk 4 .. mayan keno ge lawuh kang malus
LASAFERGUSON - 02/07/2012 03:52 PM
#733

Quote:
Original Posted By korti
nila'e mung entuk 4 .. mayan keno ge lawuh kang malus

ra lawuh karak berarti...btw luwih jos ne ana fr-nya...lokasi ama result..D
yo suk mangkat mneh ne ana wektu longgar...
fachri.ku - 02/07/2012 03:52 PM
#734

Update Watunan Cengklik, Sabtu 30/06/2012


nganggo kambangan anyar hasilne lumayan D

Spoiler for iwak
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,



skalian upload babon waduk cengklik iki siul:

Spoiler for babon lanang
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

Peace:



____________________ngacir:
LASAFERGUSON - 02/07/2012 03:56 PM
#735

Quote:
Original Posted By fachri.ku
Update Watunan Cengklik, Sabtu 30/06/2012
nganggo kambangan anyar hasilne lumayan D

yo to... thumbup:
lihat..amati..dan tiru sesepuhe Waduk cool:
ono siji mneh....Grenengmu aja sing kandel ngunu..
ganti sing ukurane sama tapi sing tipis..dijamin iso ngalahke aku shutup:
beda spot beda karakteristik ikannya..o
korti - 02/07/2012 04:12 PM
#736

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
ra lawuh karak berarti...btw luwih jos ne ana fr-nya...lokasi ama result..D
yo suk mangkat mneh ne ana wektu longgar...

aadalah benar kang...

ora enek sik iso go jeprat-jepret.. hape jadul malus

termasuk angel ki.. howo panas iwak'e dho ngiyup


suk bar bo'do wae neh.. iwak'e lhak mubeng golek pakan ngakaks
LASAFERGUSON - 02/07/2012 04:15 PM
#737

Quote:
Original Posted By korti
aadalah benar kang...

ora enek sik iso go jeprat-jepret.. hape jadul malus

termasuk angel ki.. howo panas iwak'e dho ngiyup


suk bar bo'do wae neh.. iwak'e lhak mubeng golek pakan ngakaks

iwake bingung: mubeng golek fitrah ya..ngakak:
korti - 02/07/2012 04:23 PM
#738

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
iwake bingung: mubeng golek fitrah ya..ngakak:


iso ugo kui kang... karo golek panganan kui,..

Babon'e dho mubal kabeh kui.. ngakaks
LASAFERGUSON - 02/07/2012 04:47 PM
#739

Quote:
Original Posted By korti
iso ugo kui kang... karo golek panganan kui,..
Babon'e dho mubal kabeh kui.. ngakaks

Tip : D
-ne golek babon..arah pancing di puter 180 degre..dadi neng arah tanggul,umpan duit biru-biru..dijamin babon-babon genit: do glumpuk
____ngacir:
korti - 02/07/2012 05:02 PM
#740

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Tip : D
-ne golek babon..arah pancing di puter 180 degre..dadi neng arah tanggul,umpan duit biru-biru..dijamin babon-babon genit: do glumpuk
____ngacir:


welalah... ra doyan babon sik ngono kui kang :dp

pakan'e duwit D ,, wkakwkwkeak
Page 37 of 113 | ‹ First  < 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,