Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 38 of 113 | ‹ First  < 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >  Last ›

LASAFERGUSON - 02/07/2012 05:05 PM
#741

Quote:
Original Posted By korti
welalah... ra doyan babon sik ngono kui kang :dp

pakan'e duwit D ,, wkakwkwkeak

malah oot ya capedes
yo suk ne prei Lebaran..sapa reti iso mancing bareng..ge bluk bareng ra masalah..penting guyub thumbup:
korti - 02/07/2012 11:38 PM
#742

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
malah oot ya capedes
yo suk ne prei Lebaran..sapa reti iso mancing bareng..ge bluk bareng ra masalah..penting guyub thumbup:

lha yo to....
yo kang.. mugo2 iso,, aku di ajari nge-LUMUT yo malus
wakakwkakka.. adalah benar, Yb
LASAFERGUSON - 03/07/2012 09:26 AM
#743

Quote:
Original Posted By korti
lha yo to....
yo kang.. mugo2 iso,, aku di ajari nge-LUMUT yo malus
wakakwkakka.. adalah benar, Yb

Adalah siap.. thumbup:
LASAFERGUSON - 03/07/2012 09:30 AM
#744

dopost...o
LASAFERGUSON - 03/07/2012 09:31 AM
#745

Ri... mbok kowe share neng kene tegek sing manteb sing pie..kaya punyamu kae...genit:
aku pengin J... kbgt:
kiro-kiro sing Budget max 200k hammer:
fachri.ku - 03/07/2012 07:24 PM
#746

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Ri... mbok kowe share neng kene tegek sing manteb sing pie..kaya punyamu kae...genit:
aku pengin J... kbgt:
kiro-kiro sing Budget max 200k hammer:


numpang lewat yaa ___________________ngacir:
LASAFERGUSON - 04/07/2012 10:03 AM
#747

Quote:
Original Posted By fachri.ku
numpang lewat yaa ___________________ngacir:

Woo....malah mlayu ditekoni owk.. batabig
0101 - 04/07/2012 01:19 PM
#748

bos yen mancing kui marai tuman tho jare?/ kancaku kerjo motret nganti ditinggal terus ra tau digarap goro2 mancing... opo bener kui?? mumpung aku rung cobo2 ki...
LASAFERGUSON - 04/07/2012 02:16 PM
#749

Quote:
Original Posted By 0101
bos yen mancing kui marai tuman tho jare?/ kancaku kerjo motret nganti ditinggal terus ra tau digarap goro2 mancing... opo bener kui?? mumpung aku rung cobo2 ki...

Iyo ne ora ngati-ati bener gan..sing mbok omongke thumbup:
po meneh ne wes due bakat main...ne main nggo kertu konangan army: tombok duit okeh..\( lha ne main model iwak kan ga mungkin keno gropyokan...
angger iso mbagi wektu wae...aja kaya aku \(
-ra tau iso kerja bakti berbusa:
-Senen mbolos mbut gawe ne minggune ora mancal
-ra tau saba omah
-Tangane gatel kabeh karo ngitungi ternithammer: ne prei-prei mung neng
omah wae..
Tapi: thumbup:
-Hiburan murah tur ngangeni genit:
-iso misuh-misuh karo bengok-bengok ra ana sing nyeneni
-Perbaikan gizi karena protein terjamin
-Iso nggolek sedulur okeh
-Sensasi Strike sing kegawa turu...tenen ne ikio
bujankerenz - 04/07/2012 03:27 PM
#750

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Iyo ne ora ngati-ati bener gan..sing mbok omongke thumbup:
po meneh ne wes due bakat main...ne main nggo kertu konangan army: tombok duit okeh..\( lha ne main model iwak kan ga mungkin keno gropyokan...
angger iso mbagi wektu wae...aja kaya aku \(
-ra tau iso kerja bakti berbusa:
-Senen mbolos mbut gawe ne minggune ora mancal
-ra tau saba omah
-Tangane gatel kabeh karo ngitungi ternithammer: ne prei-prei mung neng
omah wae..
Tapi: thumbup:
-Hiburan murah tur ngangeni genit:
-iso misuh-misuh karo bengok-bengok ra ana sing nyeneni
-Perbaikan gizi karena protein terjamin
-Iso nggolek sedulur okeh
-Sensasi Strike sing kegawa turu...tenen ne ikio

sing tak bold wow banget ah matabelo:
LASAFERGUSON - 04/07/2012 03:47 PM
#751

Quote:
Original Posted By bujankerenz
sing tak bold wow banget ah matabelo:

Lha iki sing wes sering ngrasake... :2thumbup
fachri.ku - 04/07/2012 03:50 PM
#752

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Woo....malah mlayu ditekoni owk.. batabig


sek lagi resik" eceng gondok hammer:
LASAFERGUSON - 04/07/2012 03:52 PM
#753

Quote:
Original Posted By fachri.ku
sek lagi resik" eceng gondok hammer:

Berhati mulia tenan kowe... :mewek
bujankerenz - 04/07/2012 04:17 PM
#754

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Lha iki sing wes sering ngrasake... :2thumbup


tapi ra nyampe kegowo turu p
fachri.ku - 04/07/2012 04:28 PM
#755

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Berhati mulia tenan kowe... :mewek


Quote:
Original Posted By bujankerenz
tapi ra nyampe kegowo turu p


atas kui nek turu ra nganggo guling tapi walesan, makanya nyampe kegowo turu _____________ngacir:
0101 - 04/07/2012 04:45 PM
#756

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Iyo ne ora ngati-ati bener gan..sing mbok omongke thumbup:
po meneh ne wes due bakat main...ne main nggo kertu konangan army: tombok duit okeh..\( lha ne main model iwak kan ga mungkin keno gropyokan...
angger iso mbagi wektu wae...aja kaya aku \(
-ra tau iso kerja bakti berbusa:
-Senen mbolos mbut gawe ne minggune ora mancal
-ra tau saba omah
-Tangane gatel kabeh karo ngitungi ternithammer: ne prei-prei mung neng
omah wae..
Tapi: thumbup:
-Hiburan murah tur ngangeni genit:
-iso misuh-misuh karo bengok-bengok ra ana sing nyeneni
-Perbaikan gizi karena protein terjamin
-Iso nggolek sedulur okeh
-Sensasi Strike sing kegawa turu...tenen ne ikio


wah dadi penasaran kie... pengen mancing cewek wae oleh to om??
LASAFERGUSON - 04/07/2012 04:54 PM
#757

Quote:
Original Posted By bujankerenz
tapi ra nyampe kegowo turu p

Quote:
Original Posted By fachri.ku
atas kui nek turu ra nganggo guling tapi walesan, makanya nyampe kegowo turu _____________ngacir:

kuik kan mung bebasan..lha ne mbengi mikir..think: sesuk meh neng ndi ya...

Quote:
Original Posted By 0101
wah dadi penasaran kie... pengen mancing cewek wae oleh to om??

Wah ne ngunu kuik ra taune Gano
yo jajal wae..ngko di share umpane apaD
fachri.ku - 04/07/2012 05:09 PM
#758

Quote:
Original Posted By 0101
wah dadi penasaran kie... pengen mancing cewek wae oleh to om??


mantabs kui..nek entuk akeh kulo njaluk siji wae kang genit:

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
kuik kan mung bebasan..lha ne mbengi mikir..think: sesuk meh neng ndi ya...


Wah ne ngunu kuik ra taune Gano
yo jajal wae..ngko di share umpane apaD


wes duwe 2 jik takon umapne opo p
LASAFERGUSON - 04/07/2012 05:28 PM
#759

Quote:
Original Posted By fachri.ku
mantabs kui..nek entuk akeh kulo njaluk siji wae kang genit:
wes duwe 2 jik takon umapne opo p

reti toko pancing neng Solo sing recoment ga?
ana sing tekon jo
ne aku kan biasa tuku yo pinngir kali kiwo dalan kae D
fachri.ku - 04/07/2012 05:40 PM
#760

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
reti toko pancing neng Solo sing recoment ga?
ana sing tekon jo
ne aku kan biasa tuku yo pinngir kali kiwo dalan kae D


mboten ngerti aku o
aku nek dandani atau tuku walesan karo konco ku ning karangdowo kono hammers
nek tuku kail mbe kambangan ya ning kono kui pinggir kali dalan kae D
Page 38 of 113 | ‹ First  < 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,