Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 39 of 113 | ‹ First  < 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 >  Last ›

LASAFERGUSON - 04/07/2012 05:55 PM
#761

Quote:
Original Posted By fachri.ku
mboten ngerti aku o
aku nek dandani atau tuku walesan karo konco ku ning karangdowo kono hammers
nek tuku kail mbe kambangan ya ning kono kui pinggir kali dalan kae D

lha aku langganane malah neng cedak kost ku capedes
fachri.ku - 04/07/2012 06:09 PM
#762

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
lha aku langganane malah neng cedak kost ku capedes


nek tuku walesan anyar kabeh yo podo paling yo slisih sitik D
LASAFERGUSON - 04/07/2012 06:11 PM
#763

Quote:
Original Posted By fachri.ku
nek tuku walesan anyar kabeh yo podo paling yo slisih sitik D

mbien ana sing posting jare daerah manahan s/d pasar Nongko kae ana tapi posisi ne ak ra reti...\(
fachri.ku - 04/07/2012 07:58 PM
#764

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
mbien ana sing posting jare daerah manahan s/d pasar Nongko kae ana tapi posisi ne ak ra reti...\(


suruh tuku ning pinggir dalan kae, kono yo lengkap kok D
bujankerenz - 04/07/2012 09:34 PM
#765

Quote:
Original Posted By fachri.ku
atas kui nek turu ra nganggo guling tapi walesan, makanya nyampe kegowo turu _____________ngacir:


mungkin iyo kang ngakaks

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
kuik kan mung bebasan..lha ne mbengi mikir..think: sesuk meh neng ndi ya...


Wah ne ngunu kuik ra taune Gano
yo jajal wae..ngko di share umpane apaD


mugaknen ojo dipikir banget banget o
LASAFERGUSON - 05/07/2012 09:25 AM
#766

Quote:
Original Posted By fachri.ku
suruh tuku ning pinggir dalan kae, kono yo lengkap kok D

Quote:
Original Posted By bujankerenz
mungkin iyo kang ngakaks
mugaknen ojo dipikir banget banget o

shakehand
gi mburu Joran anyar mneharmy:
sing 5 metergenit:
f4nny.ku - 05/07/2012 10:47 AM
#767

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
shakehand
gi mburu Joran anyar mneharmy:
sing 5 metergenit:


shakehand
kui joran 5meter dowo amat kang matabelo:
ngo mancing opo njupuk pelem kui ngakaks
LASAFERGUSON - 05/07/2012 11:07 AM
#768

Quote:
Original Posted By f4nny.ku
shakehand
kui joran 5meter dowo amat kang matabelo:
ngo mancing opo njupuk pelem kui ngakaks

kan multy fungsi cool:
mancing esoh..ne kemarau gini buat golek layangan pedot praktis menangan...D
f4nny.ku - 05/07/2012 11:12 AM
#769

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
kan multy fungsi cool:
mancing esoh..ne kemarau gini buat golek layangan pedot praktis menangan...D


keren kui
aku nitip siji yo kang D akeh sing main layangan kene ngakaks
LASAFERGUSON - 05/07/2012 11:17 AM
#770

Quote:
Original Posted By f4nny.ku
keren kui
aku nitip siji yo kang D akeh sing main layangan kene ngakaks

Wani piro :cool
siul:
f4nny.ku - 05/07/2012 11:40 AM
#771

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Wani piro :cool
siul:


tuker mbe layangan sing pedot kae yo.. o
LASAFERGUSON - 05/07/2012 12:10 PM
#772

Quote:
Original Posted By f4nny.ku
tuker mbe layangan sing pedot kae yo.. o

kuik mau cuman peribahasa o
ne panjang kan spot yg tengah bisa kejangkau itu aja alasanya D
ora ono - 05/07/2012 12:30 PM
#773

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
kuik mau cuman peribahasa o
ne panjang kan spot yg tengah bisa kejangkau itu aja alasanya D


naik getek aja kang nek pengen yg tengah ngko tak kancani cool:
mbejijat - 05/07/2012 01:11 PM
#774

mancing kerusuhan aku senenge ndes...iwak okeh nang nang pasar gari tuku ae kok mancing koyo jaman perang
_gie_ - 05/07/2012 01:16 PM
#775

Quote:
Original Posted By mbejijat
mancing kerusuhan aku senenge ndes...iwak okeh nang nang pasar gari tuku ae kok mancing koyo jaman perang

gila:
brangkal - 05/07/2012 01:19 PM
#776

Quote:
Original Posted By mbejijat
mancing kerusuhan aku senenge ndes...iwak okeh nang nang pasar gari tuku ae kok mancing koyo jaman perang


situ pan anak kaya :mewek

mau apa tinggal beli malu:

lha sing kere2 arep mangan iwak wae kudu mancing seks :berdukas
ora ono - 05/07/2012 01:24 PM
#777

Quote:
Original Posted By mbejijat
mancing kerusuhan aku senenge ndes...iwak okeh nang nang pasar gari tuku ae kok mancing koyo jaman perang


ning pasar yo mesti akeh lah
jenenge hiburan nek tuku ra iso menghibur nohope:

Quote:
Original Posted By brangkal
situ pan anak kaya :mewek

mau apa tinggal beli malu:

lha sing kere2 arep mangan iwak wae kudu mancing seks :berdukas


owh ngono yo kang matabelo:
mesti golek duit sing akeh ben iso tuku iwak sisan sing dodol hammers
brangkal - 05/07/2012 01:41 PM
#778

Quote:
Original Posted By ora ono

owh ngono yo kang matabelo:
mesti golek duit sing akeh ben iso tuku iwak sisan sing dodol hammers


ho oh malu

ameh nggo tuku bakul'e iwak sing iki loh kang \)

Spoiler for anu
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
ora ono - 05/07/2012 01:57 PM
#779

Quote:
Original Posted By brangkal
ho oh malu

ameh nggo tuku bakul'e iwak sing iki loh kang \)

Spoiler for anu
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


woww.. ayu tenan iki genit:
nek bakul'e iwak koyo ngono kui bar di tuku langsung di dadeke bojo hammers
LASAFERGUSON - 05/07/2012 02:08 PM
#780

Njur pie ki kelanjutane... bingung
gi tangi turu jih ngantuk...o
Page 39 of 113 | ‹ First  < 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,