Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 113 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

EnnowCarstars - 03/01/2011 08:08 PM
#61

Wach Yen Podo Mancing Neng waduk Cengklik Ojo Lali Podo Mampir Omahku Yo..Jembatan Bandara Ngulon Sitik Cat Ijo.. D
Mbah.Soer - 03/01/2011 08:14 PM
#62

Quote:
Original Posted By EnnowCarstars
Wach Yen Podo Mancing Neng waduk Cengklik Ojo Lali Podo Mampir Omahku Yo..Jembatan Bandara Ngulon Sitik Cat Ijo.. D

oleh dinggo basecamp opo hura kwi? think:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
hanung_ceneel - 03/01/2011 08:45 PM
#63

ning Balekambang kae entuk dipancingi ora to..iwak e ngece D
andyPUNYA - 03/01/2011 09:29 PM
#64

Quote:
Original Posted By EnnowCarstars
Wach Yen Podo Mancing Neng waduk Cengklik Ojo Lali Podo Mampir Omahku Yo..Jembatan Bandara Ngulon Sitik Cat Ijo.. D


suguhane opo kang??? o,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
andyPUNYA - 03/01/2011 09:31 PM
#65

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
ning Balekambang kae entuk dipancingi ora to..iwak e ngece D


yen sampeyan gelem,, yow hura popo kang D,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
hanung_ceneel - 03/01/2011 09:33 PM
#66

Quote:
Original Posted By andyPUNYA
yen sampeyan gelem,, yow hura popo kang D,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


ngko bar mancing kuwalat takut
wisnuindrajati - 03/01/2011 09:40 PM
#67

iki opo trit khusus mancing iwak tok to?

selaen mancing iwak, biyen jaman aku SD senengane mancing mentok ning kali army:

===========

gandeng ning ndeso yo jenenge iwak aneh-aneh siul:

wader, bethek [koyo mujair], sepat, lele, kuthuk [gabus], bader [wader gedhe], lan sak piturutipun.
andyPUNYA - 03/01/2011 09:40 PM
#68

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel


ngko bar mancing kuwalat takut


kan resiko di tanggung penumpang mas p,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
andyPUNYA - 03/01/2011 09:43 PM
#69

Quote:
Original Posted By wisnuindrajati
iki opo trit khusus mancing iwak tok to?

selaen mancing iwak, biyen jaman aku SD senengane mancing mentok ning kali army:

===========

gandeng ning ndeso yo jenenge iwak aneh-aneh siul:

wader, bethek [koyo mujair], sepat, lele, kuthuk [gabus], bader [wader gedhe], lan sak piturutipun.


wah marai ngelingke jaman cilikanku gan \(,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
hanung_ceneel - 03/01/2011 09:51 PM
#70

Quote:
Original Posted By wisnuindrajati
iki opo trit khusus mancing iwak tok to?

selaen mancing iwak, biyen jaman aku SD senengane mancing mentok ning kali army:

===========

gandeng ning ndeso yo jenenge iwak aneh-aneh siul:

wader, bethek [koyo mujair], sepat, lele, kuthuk [gabus], bader [wader gedhe], lan sak piturutipun.


jo lali iwak Wader Pari...primadona ne sing gawene sobo kali D
andyPUNYA - 03/01/2011 09:57 PM
#71

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel


jo lali iwak Wader Pari...primadona ne sing gawene sobo kali D


wah kethokkke kulino ngobati kali mas o,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
wisnuindrajati - 03/01/2011 09:58 PM
#72

Quote:
Original Posted By andyPUNYA
wah marai ngelingke jaman cilikanku gan \(,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

mumpung musim udan kang rain: mancing ning kali siul:
Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
jo lali iwak Wader Pari...primadona ne sing gawene sobo kali D


kudu oleh sekilo kui ben manteb le goreng hammer:
nek ming oleh siji piye D

===========

Spoiler for idola jaman cilik, kutuk alias ikan gabus
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
andyPUNYA - 03/01/2011 10:09 PM
#73

Quote:
Original Posted By wisnuindrajati

mumpung musim udan kang rain: mancing ning kali siul:


kudu oleh sekilo kui ben manteb le goreng hammer:
nek ming oleh siji piye D

===========

Spoiler for idola jaman cilik, kutuk alias ikan gabus
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,



yen usum udan kalimati telukan malah banjir kang o,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
hanung_ceneel - 03/01/2011 10:23 PM
#74

Quote:
Original Posted By andyPUNYA
wah kethokkke kulino ngobati kali mas o,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


jaman cilik aku sobone nyat kali owk o, mbendino sangune apotas D

Quote:
Original Posted By wisnuindrajati
mumpung musim udan kang rain: mancing ning kali siul:


kudu oleh sekilo kui ben manteb le goreng hammer:
nek ming oleh siji piye D

===========

Spoiler for idola jaman cilik, kutuk alias ikan gabus
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


biasane yen ngapotas...entuk akeh kang, kalen e dibendung sik...mesti entuk wader pari, kutuk, sepat, sapu2
andyPUNYA - 04/01/2011 06:47 AM
#75

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel


jaman cilik aku sobone nyat kali owk o, mbendino sangune apotas D



biasane yen ngapotas...entuk akeh kang, kalen e dibendung sik...mesti entuk wader pari, kutuk, sepat, sapu2


brati podo koyo bolang ngono kae yowh kk o,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Mbah.Soer - 04/01/2011 08:03 AM
#76

Quote:
Original Posted By andyPUNYA


brati podo koyo bolang ngono kae yowh kk o

adalah betul kang...
ncen wis koyo bocah ilang owgh think:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
hanung_ceneel - 04/01/2011 09:35 AM
#77

Quote:
Original Posted By andyPUNYA
brati podo koyo bolang ngono kae yowh kk o,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


Quote:
Original Posted By Mbah.Soer
adalah betul kang...
ncen wis koyo bocah ilang owgh think:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


mantan bolang...D
himitsu.co - 04/01/2011 10:56 AM
#78

Quote:
Original Posted By EnnowCarstars
Wach Yen Podo Mancing Neng waduk Cengklik Ojo Lali Podo Mampir Omahku Yo..Jembatan Bandara Ngulon Sitik Cat Ijo.. D


wohhhh cedak omahe kang OSCARWATCH nuh...
Kang.Sur - 06/01/2011 03:32 PM
#79

wisa ora ana sing seneng mancing maneh jebule D D,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
hanung_ceneel - 06/01/2011 03:52 PM
#80

Quote:
Original Posted By Kang.Sur
wisa ora ana sing seneng mancing maneh jebule D D,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


wes do lali mungkin mbah...bariki akeh meneh sing seneng mesti D
Page 4 of 113 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,