Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 40 of 113 | ‹ First  < 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 >  Last ›

ora ono - 05/07/2012 02:15 PM
#781

walik seks

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Njur pie ki kelanjutane... bingung
gi tangi turu jih ngantuk...o


walah bar turu toh..tak kira lagi mancing D
LASAFERGUSON - 05/07/2012 02:24 PM
#782

Quote:
Original Posted By ora ono
walik seks



walah bar turu toh..tak kira lagi mancing D

mbut gawe nda...golek sangu D
OverKiLLz - 06/07/2012 02:09 AM
#783

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
nteni hasile kie..D


gabluk

Quote:
Original Posted By korti
nila'e mung entuk 4 .. mayan keno ge lawuh kang malus


po mbo poto eek:


wayah mancing malah turu neng watu padas capedes
fachri.ku - 06/07/2012 09:33 PM
#784

sesuk esuk rencana mangkat ning watunan (cengklik) :travel

monggo nek pengen melu..ben ngko ono kancane nek gabluk hammers
LASAFERGUSON - 06/07/2012 11:01 PM
#785

Quote:
Original Posted By fachri.ku
sesuk esuk rencana mangkat ning watunan (cengklik) :travel

monggo nek pengen melu..ben ngko ono kancane nek gabluk hammers

Aku mau njajal tekan menjelang Jumatan...hasile gabluk jabeh...berdukas
etan kulon pada wae...capedes
LASAFERGUSON - 06/07/2012 11:02 PM
#786

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
gabluk
wayah mancing malah turu neng watu padas capedes

ngakak pada aku berarti cool:
fachri.ku - 06/07/2012 11:02 PM
#787

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Aku mau njajal tekan menjelang Jumatan...hasile gabluk jabeh...berdukas
etan kulon pada wae...capedes


wew..
opo saiki wes ning omah toh kagets:
LASAFERGUSON - 06/07/2012 11:03 PM
#788

Quote:
Original Posted By fachri.ku
wew..
opo saiki wes ning omah toh kagets:

mau meh mangkat kawanen....o
fachri.ku - 06/07/2012 11:05 PM
#789

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
mau meh mangkat kawanen....o


kok ra sms aku nek mancing batas
LASAFERGUSON - 06/07/2012 11:07 PM
#790

Quote:
Original Posted By fachri.ku
kok ra sms aku nek mancing batas


kan mung jajal...siul:
lha hasile yo mung Blug...o
fachri.ku - 06/07/2012 11:11 PM
#791

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
kan mung jajal...siul:
lha hasile yo mung Blug...o


sesuk esuk meh mangkat aku :travel
yuk melu ngko mankat bareng o
LASAFERGUSON - 06/07/2012 11:12 PM
#792

Quote:
Original Posted By fachri.ku
sesuk esuk meh mangkat aku :travel
yuk melu ngko mankat bareng o

lha po njaluk di batabig aku...
mesake bocah-bocah ne aku ga mlebu...yo mangkat dw..njur ne Blug minggu nyacing wae..ngakak
fachri.ku - 06/07/2012 11:16 PM
#793

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
lha po njaluk di batabig aku...
mesake bocah-bocah ne aku ga mlebu...yo mangkat dw..njur ne Blug minggu nyacing wae..ngakak


yo ngko minggu siap" wae gowo cacing opo urang D
LASAFERGUSON - 06/07/2012 11:17 PM
#794

Quote:
Original Posted By fachri.ku
yo ngko minggu siap" wae gowo cacing opo urang D

Deal..sapa reti ana sing ngejak njajal spot anyar...D
fachri.ku - 06/07/2012 11:24 PM
#795

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Deal..sapa reti ana sing ngejak njajal spot anyar...D


inpoh kabeh yo podo gabluk (jombor mbe WGM) o
tapi nek sesuk rame cool:
LASAFERGUSON - 06/07/2012 11:32 PM
#796

Quote:
Original Posted By fachri.ku
inpoh kabeh yo podo gabluk (jombor mbe WGM) o
tapi nek sesuk rame cool:

manaaaaaaaaaaaaaaaa...buktinya..ngacir:
fachri.ku - 06/07/2012 11:39 PM
#797

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
manaaaaaaaaaaaaaaaa...buktinya..ngacir:


ditunggu wae FR-nya cool:
LASAFERGUSON - 06/07/2012 11:43 PM
#798

Quote:
Original Posted By fachri.ku
ditunggu wae FR-nya cool:

adalah deal shakehand
fachri.ku - 07/07/2012 12:18 AM
#799

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
adalah deal shakehand


dandake pancingan sek bar kui semedi ben entuk akeh hammers
jarwoe - 07/07/2012 12:39 AM
#800

mancing mania mantap mbah.....
melu gabung mbahhhhh

Spoiler for
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


cendols mbah
Page 40 of 113 | ‹ First  < 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,