Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 42 of 113 | ‹ First  < 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 >  Last ›

jarwoe - 07/07/2012 08:13 PM
#821

mancing prawan kang
nonton SIEM sik :ngacir
_gie_ - 07/07/2012 08:25 PM
#822

Quote:
Original Posted By owl.freaks
nek malem minggu sing dipancing bedho kang malu:


Quote:
Original Posted By jarwoe
mancing prawan kang
nonton SIEM sik :ngacir


jebul iki sing dipancing matabelo:
jarwoe - 08/07/2012 01:44 AM
#823

do mancing po?? koq sepi men
korti - 08/07/2012 09:36 PM
#824

Quote:
Original Posted By jarwoe
do mancing po?? koq sepi men

yen ambune amis berati mancing tur entuk iwak kang D
jarwoe - 08/07/2012 11:06 PM
#825

Quote:
Original Posted By korti
yen ambune amis berati mancing tur entuk iwak kang D


mancing iwak sing amis2 ki ngakak
LASAFERGUSON - 09/07/2012 09:49 AM
#826

Fr watunan waduk Cengklik,Minggu 8 Juli 2012
Spoiler for kudu sabar

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

cool:
LASAFERGUSON - 09/07/2012 10:17 AM
#827

Quote:
Original Posted By _gie_
jebul iki sing dipancing matabelo:


Quote:
Original Posted By jarwoe
do mancing po?? koq sepi men


Quote:
Original Posted By korti
yen ambune amis berati mancing tur entuk iwak kang D

Maaf malem minggu ga iso online...lha bagian rondabingung:
o
owl.freaks - 09/07/2012 01:10 PM
#828

Quote:
Original Posted By _gie_
jebul iki sing dipancing matabelo:


mancing'e bareng owk kang malu:
LASAFERGUSON - 09/07/2012 02:20 PM
#829

Quote:
Original Posted By owl.freaks
mancing'e bareng owk kang malu:

aku ra dijak...berdukas
abutholib - 09/07/2012 05:24 PM
#830

kulo nuwun nyuwun ijin kagem para sedulur
owl.freaks - 09/07/2012 05:37 PM
#831

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
aku ra dijak...berdukas


opo minat mancing prawan? eek:
RajawaliSolo - 09/07/2012 05:54 PM
#832

Piye kiw kabare pancingers neng trit iki, terutama TS?
Sorry lho, bar ketemuan neng waduk mbiyen kuwi trus aku hurung sempet mosting maning.
Alasane? Wes tak tulis neng tritku sing boso londho kuwiks D D
LASAFERGUSON - 09/07/2012 06:05 PM
#833

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Piye kiw kabare pancingers neng trit iki, terutama TS?
Sorry lho, bar ketemuan neng waduk mbiyen kuwi trus aku hurung sempet mosting maning.
Alasane? Wes tak tulis neng tritku sing boso londho kuwiks D D

Kabare sae mas...jih do giat di Peo
malah mayan saya rame...
wes tau mbok terangke neng aku ta ... shakehand
welcome back cool:
jarwoe - 09/07/2012 06:45 PM
#834

ngakak
Quote:
Original Posted By owl.freaks
opo minat mancing prawan? eek:
LASAFERGUSON - 09/07/2012 06:56 PM
#835

Quote:
Original Posted By abutholib
kulo nuwun nyuwun ijin kagem para sedulur

monggo kang.. shakehand
Quote:
Original Posted By jarwoe
ngakak

wow...matabelo:
korti - 09/07/2012 08:05 PM
#836

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Fr watunan waduk Cengklik,Minggu 8 Juli 2012
Spoiler for kudu sabar

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

cool:


yo mayan nuk kui kang D
mr.poul - 09/07/2012 09:06 PM
#837

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Kabare sae mas...jih do giat di Peo
malah mayan saya rame...
wes tau mbok terangke neng aku ta ... shakehand
welcome back cool:


lapor mas broo... kaline asat, bmoten saget njambal melih niki :mewek
fachri.ku - 09/07/2012 10:43 PM
#838

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Fr watunan waduk Cengklik,Minggu 8 Juli 2012
Spoiler for kudu sabar

,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

cool:


joss tenan :thumbup

Quote:
Original Posted By abutholib
kulo nuwun nyuwun ijin kagem para sedulur


meh ijin nopo iki bingung:

Quote:
Original Posted By owl.freaks
opo minat mancing prawan? eek:


aku melu kang genit:

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Piye kiw kabare pancingers neng trit iki, terutama TS?
Sorry lho, bar ketemuan neng waduk mbiyen kuwi trus aku hurung sempet mosting maning.
Alasane? Wes tak tulis neng tritku sing boso londho kuwiks D D


piye kabare kang o

Quote:
Original Posted By mr.poul
lapor mas broo... kaline asat, bmoten saget njambal melih niki :mewek


kali ndi sing asat iki o
LASAFERGUSON - 10/07/2012 09:22 AM
#839

Quote:
Original Posted By korti
yo mayan nuk kui kang D

yup...o

Quote:
Original Posted By mr.poul
lapor mas broo... kaline asat, bmoten saget njambal melih niki :mewek

gari nyuluh wae ne bengi..sangu klewang mbi petromax D

Quote:
Original Posted By fachri.ku
joss tenan :thumbup
meh ijin nopo iki bingung:
aku melu kang genit:
piye kabare kang o
kali ndi sing asat iki o

Pie ne gawe kaos buat pancinger Solo? thumbup:
owl.freaks - 10/07/2012 01:08 PM
#840

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Piye kiw kabare pancingers neng trit iki, terutama TS?
Sorry lho, bar ketemuan neng waduk mbiyen kuwi trus aku hurung sempet mosting maning.
Alasane? Wes tak tulis neng tritku sing boso londho kuwiks D D


om rajawali matabelo:
pripun kabare?
Page 42 of 113 | ‹ First  < 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,