Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 113 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›

wisnuindrajati - 06/01/2011 04:08 PM
#81

Quote:
Original Posted By Kang.Sur
wisa ora ana sing seneng mancing maneh jebule D D,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


cobi dipun walik rumiyin mbah o
mbok menawi luwih rame D
rowmantique - 07/01/2011 11:12 PM
#82

wah jane ndek jaman cilik aq seneng mancing iwak pakde...tapi sak iki malih seneng mancing cewekhammer:
Monkey.D.Clou - 11/01/2011 03:00 PM
#83

Absen seg ah
mancing iwak yo ra gampang og ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
miminitem - 11/01/2011 03:30 PM
#84

Quote:
Original Posted By Monkey.D.Clou
Absen seg ah
mancing iwak yo ra gampang og ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


sepi men yowh,, opo sibik podo mancing?? bingung
Gursel - 11/01/2011 04:36 PM
#85

sing do mancing endi kie..??
cornelumen - 11/01/2011 05:50 PM
#86

nek seneng mancing keributan oleh mlebu ora gan???ngakak
ambulencung - 12/01/2011 01:41 AM
#87

Quote:
Original Posted By cornelumen
nek seneng mancing keributan oleh mlebu ora gan???ngakak


kan judule wes cetho mancing iwak think:
Monkey.D.Clou - 13/01/2011 01:42 AM
#88

Ditunggu update iwak'e wis etug opo ae. ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
kirk.hammett - 13/01/2011 06:06 AM
#89

bedane mancing di waduk dan di laut

apa ya?
den don - 13/01/2011 09:06 AM
#90

ra seneng mancing iwak
hanung_ceneel - 13/01/2011 09:08 AM
#91

Quote:
Original Posted By kirk.hammett
bedane mancing di waduk dan di laut

apa ya?


genah wes cetho bedo nggone nuh oo
vespakuning1974 - 13/01/2011 03:27 PM
#92

ak ndek minggu mancing nang kali serenan kang,
pakane pelet karo cacing ( cacing opo wae iso,iwak'e nggragas2hammers)
entuk nila gedene sepuluh nyari kang,manstab tenan , karo kembo sak lengen, seng rapenak garitel'e akeh yoan......
Gursel - 13/01/2011 04:19 PM
#93

kat mau ra enek sing nyantol,, nganti lumute entek..
hanung_ceneel - 13/01/2011 05:01 PM
#94

Quote:
Original Posted By Gursel
kat mau ra enek sing nyantol,, nganti lumute entek..


mancing neng ndi kw?
pnnano - 14/01/2011 06:35 PM
#95

aku sing asli yo seneng mancing gan
neng aku bingung , mergone renek koncoku sing seneng mancing
ThreeMasKenthir - 14/01/2011 06:59 PM
#96

aq ki senenge mancing cw je o
modot_82 - 14/01/2011 07:03 PM
#97

Quote:
Original Posted By pnnano
aku sing asli yo seneng mancing gan
neng aku bingung , mergone renek koncoku sing seneng mancing


yo koncone dipancing dhisik pas mancing iwak o
Monkey.D.Clou - 14/01/2011 07:33 PM
#98

Sing tau mancing neg waduk mulur sukoharjo mbok bagi2 pengalaman'e :request,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
pnnano - 14/01/2011 08:10 PM
#99

Quote:
Original Posted By modot_82
yo koncone dipancing dhisik pas mancing iwak o


hahahaha. jenenge kui pemancingan yang terencana
saiki kata2 ne nganggo pancing pancing ki ,

neng trit iki sing komen dipancing ben komen nganggo tembung pancing pancingan D
AdamJohnson - 14/01/2011 09:47 PM
#100

ak wis pensiun kang

ngakaks
Page 5 of 113 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,