Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 113 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›

axlrosyiid - 15/01/2011 01:00 PM
#101

Janti+Jombor+tlatar akeh iwake gan......
he h ehe he he
hanung_ceneel - 15/01/2011 01:06 PM
#102

Quote:
Original Posted By axlrosyiid
Janti+Jombor+tlatar akeh iwake gan......
he h ehe he he


yo genah akeh, wong nggo dodolan o
Monkey.D.Clou - 15/01/2011 09:52 PM
#103

Absen seg
neg meh mancing mas koki nengdi yo kang?malu:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
hanung_ceneel - 15/01/2011 10:10 PM
#104

Quote:
Original Posted By Monkey.D.Clou
Absen seg
neg meh mancing mas koki nengdi yo kang?malu:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


wah ra ngerti aku o
idoet_boy - 16/01/2011 07:28 AM
#105

neng wgm
tepate kali jaran kidul pasar wuryantoro iloveindonesia
axlrosyiid - 16/01/2011 10:07 AM
#106

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
yo genah akeh, wong nggo dodolan o

sing nang kali pinggiran kolam kang, akeh iwak sing ucul.
tapi akeh juga pemancinge.
ambulencung - 16/01/2011 10:43 AM
#107

Quote:
Original Posted By axlrosyiid
sing nang kali pinggiran kolam kang, akeh iwak sing ucul.
tapi akeh juga pemancinge.


saking akeh e sing mancing ngko malah do sangkutan pancing e D
Monkey.D.Clou - 16/01/2011 11:31 AM
#108

Quote:
Original Posted By idoet_boy
neng wgm
tepate kali jaran kidul pasar wuryantoro iloveindonesia


tenane lomalu:
tau etug mas koki jenis opo kang?
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
4nythink - 16/01/2011 12:22 PM
#109

Quote:
Original Posted By idoet_boy
neng wgm
tepate kali jaran kidul pasar wuryantoro iloveindonesia


cedak omahku ik
idoet_boy - 16/01/2011 12:29 PM
#110

Quote:
Original Posted By Monkey.D.Clou
tenane lomalu:
tau etug mas koki jenis opo kang?
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


onone iwak nila mas D


Quote:
Original Posted By 4nythink
cedak omahku ik


lha omahmu ndi mas aku wuryantoro lho D
4nythink - 16/01/2011 12:44 PM
#111

Quote:
Original Posted By idoet_boy

lha omahmu ndi mas aku wuryantoro lho D


jebul tonggo dewe tow bocahe
Monkey.D.Clou - 16/01/2011 01:24 PM
#112

Quote:
Original Posted By idoet_boy


onone iwak nila mas D



hammer:
golegke iwak hias mas.
Menowo mancing eneg.
Mbang tuku larang malu:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
ambulencung - 16/01/2011 01:37 PM
#113

Quote:
Original Posted By Monkey.D.Clou
hammer:
golegke iwak hias mas.
Menowo mancing eneg.
Mbang tuku larang malu:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


mosok iwak hias dipancing gan..think:
flew_meneer - 16/01/2011 03:35 PM
#114

Quote:
Original Posted By Monkey.D.Clou
Absen seg
neg meh mancing mas koki nengdi yo kang?malu:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


ning sar gede gan...o

kapan kie arep mancing barengmalus
carnit - 16/01/2011 09:11 PM
#115

Td ada mancing gratis d nayu,sapa mangkat ?,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
hanung_ceneel - 16/01/2011 09:47 PM
#116

Quote:
Original Posted By carnit
Td ada mancing gratis d nayu,sapa mangkat ?,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


lhoh Nayu enek pemancingan to gan? Nayu barat/timur? kok gratisan..opo pembukaan pancingan o
idoet_boy - 16/01/2011 10:34 PM
#117

Quote:
Original Posted By 4nythink
jebul tonggo dewe tow bocahe


jebul tonggo dewe+bolo dewe wkkkkkkkkkkkkkk

Quote:
Original Posted By Monkey.D.Clou
hammer:
golegke iwak hias mas.
Menowo mancing eneg.
Mbang tuku larang malu:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


wahh yen mancing ra ono ikan mas gan D aku due konco omahe solo baru adol ikan hias jare , cobo ngko tak takonane
pnnano - 17/01/2011 05:52 AM
#118

Quote:
Original Posted By idoet_boy
jebul tonggo dewe+bolo dewe wkkkkkkkkkkkkkk



wahh yen mancing ra ono ikan mas gan D aku due konco omahe solo baru adol ikan hias jare , cobo ngko tak takonane


msok iwak hiase ameh dipancing mas ?
bozwahyu - 19/01/2011 04:36 PM
#119

Quote:
Original Posted By pnnano
msok iwak hiase ameh dipancing mas ?


gak apa2 kang,,,penting seneng
flew_meneer - 20/01/2011 02:20 AM
#120

Quote:
Original Posted By bozwahyu
gak apa2 kang,,,penting seneng


aku melu nunut ngepost ning kene yo wes seneng lho ganmalus

itung² kro mancing postinganhammer:
Page 6 of 113 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,