Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 7 of 113 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›

Brutallica - 20/01/2011 06:08 AM
#121

Quote:
Original Posted By Monkey.D.Clou
hammer:
golegke iwak hias mas.
Menowo mancing eneg.
Mbang tuku larang malu:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

malah mancing ikan hias ik

neng sar gede kono wae kang o
Monkey.D.Clou - 20/01/2011 10:01 PM
#122

Quote:
Original Posted By Brutallica

malah mancing ikan hias ik

neng sar gede kono wae kang o


Quote:
Original Posted By flew_meneer


ning sar gede gan...o

kapan kie arep mancing barengmalus


niku mancinge ngangge duit mbah hammer:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Monkey.D.Clou - 20/01/2011 10:10 PM
#123

Quote:
Original Posted By idoet_boy


wahh yen mancing ra ono ikan mas gan D aku due konco omahe solo baru adol ikan hias jare , cobo ngko tak takonane


Quote:
Original Posted By pnnano


msok iwak hiase ameh dipancing mas ?


la regane larang kuwi kang pengen tak pancing (njaring tepat'e/neg dipancing mst mati)

Quote:
Original Posted By bozwahyu


gak apa2 kang,,,penting seneng


:2thumbup:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
KereNdableg - 24/01/2011 09:56 AM
#124

aku melu mancing
nembe sewulan nang solo ra ngerti nggon mancing
ilovekaskus
Monkey.D.Clou - 24/01/2011 07:33 PM
#125

Quote:
Original Posted By KereNdableg
aku melu mancing
nembe sewulan nang solo ra ngerti nggon mancing
ilovekaskus


neng balekambang ono kolam iwak kang _________ngacir:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
bozwahyu - 27/01/2011 01:08 AM
#126

Quote:
Original Posted By Monkey.D.Clou
neng balekambang ono kolam iwak kang _________ngacir:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


ayo kang,,di pancing
toilette - 27/01/2011 02:18 AM
#127

jombor wae kang.. mesti entuk ngakak
idoet_boy - 27/01/2011 08:05 AM
#128

mancing wader pari purukane malah ganas.. pakan opo wae doyan ngakak
a.vent - 27/01/2011 10:22 AM
#129

Quote:
Original Posted By KereNdableg
aku melu mancing
nembe sewulan nang solo ra ngerti nggon mancing
ilovekaskus

neng bandungan ungaran ae kang o

iki neng telaga uns iwake akeh.,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Monkey.D.Clou - 27/01/2011 11:33 AM
#130

Quote:
Original Posted By a.vent

neng bandungan ungaran ae kang o

iki neng telaga uns iwake akeh.

neng telaga uns wis ra oleh mancing o,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
modot_82 - 27/01/2011 12:05 PM
#131

Quote:
Original Posted By Monkey.D.Clou
neng telaga uns wis ra oleh mancing o,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


nek njaring entuk kang hammer:
devilvanmringis - 27/01/2011 12:08 PM
#132

macing wik matabelo:
aku ndisik seneng mancing kank tapi sak iki wes ora tau .... malu:
conkyanger - 27/01/2011 02:21 PM
#133

Nderek mancing nggih mas...
kula terakhir mancing wulan wingi teng kali mantren, ...wah toyane jan mboten rupa toya, ledu mas, aruse santer, angsale garingan rong nyari setunggal...hahahaha
trus pindah ten waduk Cenglik, teng tanggule nika lhe, angsale red depil, betutu kalian nila hitam & merah, neng nggih niku rong nyari..hahahaha..
umpane pelet kaliyan cacing...
bozwahyu - 27/01/2011 02:46 PM
#134

Quote:
Original Posted By conkyanger
Nderek mancing nggih mas...
kula terakhir mancing wulan wingi teng kali mantren, ...wah toyane jan mboten rupa toya, ledu mas, aruse santer, angsale garingan rong nyari setunggal...hahahaha
trus pindah ten waduk Cenglik, teng tanggule nika lhe, angsale red depil, betutu kalian nila hitam & merah, neng nggih niku rong nyari..hahahaha..
umpane pelet kaliyan cacing...
kaline kena polutan limbh to gan?bhaya low kui..,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
conkyanger - 29/01/2011 09:47 AM
#135

Quote:
Original Posted By bozwahyu
kaline kena polutan limbh to gan?bhaya low kui..,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

weleh...kadosipun mboten mas, lha pancen ndalune niku jawahe deres sanget kok...hehehehehe
Monkey.D.Clou - 30/01/2011 01:49 PM
#136

Quote:
Original Posted By modot_82


nek njaring entuk kang hammer:

bar kuwi, engko kowe dijaring satpam'e kang o,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
bozwahyu - 12/02/2011 08:11 AM
#137

Quote:
Original Posted By a.vent
neng bandungan ungaran ae kang o

iki neng telaga uns iwake akeh.,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


Quote:
Original Posted By Monkey.D.Clou
neng telaga uns wis ra oleh mancing o,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


Quote:
Original Posted By modot_82
nek njaring entuk kang hammer:


all. aku bar manciung ko kono gan,,,iwake angel2....uhhh
bsurandy - 12/02/2011 09:20 AM
#138

man teman sing do seneng mancing, piye yen sesuk mancinge bar [UNDANGAN GATHERING & PEMILIHAN RL] Regional Solo Besok Minggu 13 Pebruari jam 12.00 D D

ojo lali
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Monkey.D.Clou - 12/02/2011 07:16 PM
#139

Tidak ada trit yang bebas dari kampanye
bingung:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
bozwahyu - 15/02/2011 07:37 AM
#140

Quote:
Original Posted By Monkey.D.Clou
Tidak ada trit yang bebas dari kampanye
bingung:,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

wkakakaka,,,,,D
Quote:
Original Posted By bsurandy
man teman sing do seneng mancing, piye yen sesuk mancinge bar [UNDANGAN GATHERING & PEMILIHAN RL] Regional Solo Besok Minggu 13 Pebruari jam 12.00 D D

ojo lali
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


mbah,,q wes milih kowe lho.........ndi boto ngo aku???D
Page 7 of 113 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,