Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 8 of 113 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›

harwa - 21/02/2011 10:09 AM
#141

wlah...suwe gak tilik2 sepi jah....D,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Gursel - 21/02/2011 11:06 AM
#142

iki wes ono thread mancing... ono meneh thread mancing nyobok..
piye to iki bingung
Monkey.D.Clou - 22/02/2011 10:15 AM
#143

Sing do mancing negdi ki? bingungs,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
jumboel - 22/02/2011 11:04 AM
#144

pancingane sepi...iwak e wes entek
bozwahyu - 22/02/2011 11:27 AM
#145

Quote:
Original Posted By Gursel
iki wes ono thread mancing... ono meneh thread mancing nyobok..
piye to iki bingung

wah,,,q gak weruh kang,,,la singa gawe sapak????D

Quote:
Original Posted By Monkey.D.Clou
Sing do mancing negdi ki? bingungs,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,

biasane nang cengklik...lalung...mbi uns kang

Quote:
Original Posted By jumboel
pancingane sepi...iwak e wes entek

jik akeh kang...mung iwake malas mangan
bozwahyu - 23/02/2011 06:28 PM
#146

podo sibuk demo bal....
gak enek sing mancingD,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
bozwahyu - 24/02/2011 01:57 AM
#147

mimpi mancing iwak,artine meh oleh rjeki...amien,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Gursel - 24/02/2011 04:18 PM
#148

mancing siiikkk ........................ngacir:
bozwahyu - 25/02/2011 01:32 PM
#149

Quote:
Original Posted By Gursel
mancing siiikkk ........................ngacir:

mancing nang ndi kang????D,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
bozwahyu - 26/02/2011 07:09 AM
#150

prei2 mangkat mancing sik,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Gursel - 26/02/2011 08:20 AM
#151

Quote:
Original Posted By bozwahyu
mancing nang ndi kang????D,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


ngimpi koq kang hammer
Gursel - 26/02/2011 08:21 AM
#152

Quote:
Original Posted By bozwahyu
prei2 mangkat mancing sik,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


Udan udan lunyu kang kaline.... rasah mangkat siik yo ngakak
bozwahyu - 26/02/2011 11:57 PM
#153

Quote:
Original Posted By Gursel


Udan udan lunyu kang kaline.... rasah mangkat siik yo ngakak

benr kandamu kang....iwake podo liburan kabehhhhhD,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
harwa - 27/02/2011 09:20 PM
#154

jagalah tritmu....D,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
bozwahyu - 27/02/2011 09:35 PM
#155

Quote:
Original Posted By harwa
jagalah tritmu....D

koment dewe ah......,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
harwa - 28/02/2011 09:52 AM
#156

sundul gansD,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
suckerdizz - 28/02/2011 10:51 PM
#157

Quote:
Original Posted By jumboel
pancingane sepi...iwak e wes entek


mancingi karamba jek rame kang
soeratman - 26/04/2011 04:00 PM
#158

[ask]
tuku peralatan pancing [joran,reel,etc] murah meriah kumplit wilayah solo ndek die masbro ????
thomasraharjo - 30/04/2011 01:19 PM
#159

Quote:
Original Posted By soeratman
[ask]
tuku peralatan pancing [joran,reel,etc] murah meriah kumplit wilayah solo ndek die masbro ????




Neng mburi hotel asia, cedak pom bensin, kidul ndalan.............
kontis_boyo - 01/05/2011 07:37 PM
#160

ayo om,do ngadakke mancing bareng...q biasane mancing kro koncoq nang cengklik karo kedung ombo...tp entuk'e cilik" r gayeng cd
Page 8 of 113 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,