Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 9 of 113 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›

bozwahyu - 03/05/2011 03:18 PM
#161

Quote:
Original Posted By kontis_boyo
ayo om,do ngadakke mancing bareng...q biasane mancing kro koncoq nang cengklik karo kedung ombo...tp entuk'e cilik" r gayeng cd

lha kapan
kontis_boyo - 03/05/2011 08:27 PM
#162

Quote:
Original Posted By bozwahyu
lha kapan


la om" biasane kpn mancing'e?? biasane nandi??
Walk3r - 08/05/2011 01:16 PM
#163

Spoiler for Sumoulun, Waduk Gajah Mungkur
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


Spoiler for spot pancingan
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
yousachi - 08/05/2011 01:49 PM
#164

waaahh... gk nyangka ada thread ini maho
boleh ikut ngomong kan? ^_^

saya jg suka manciiingg~~ kapan2 mancing bareng yuuuk iloveindonesia
B4603sz - 08/05/2011 01:50 PM
#165

Quote:
Original Posted By Walk3r
Spoiler for Sumoulun, Waduk Gajah Mungkur
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


Spoiler for spot pancingan
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


wuih gone ketoke akeh ulone, boyo ketoke yo enek kuitakut
Walk3r - 08/05/2011 07:37 PM
#166

Quote:
Original Posted By B4603sz
wuih gone ketoke akeh ulone, boyo ketoke yo enek kuitakut


sawer paling nyang darat gan, ......... rodo nengah, mancing-e nyang nduwur perahu........ ojo nyemplung, nek nyemplung sok yo di emut, wkwkwkwk

Spoiler for moto-ne nganggo hp, ra ketok.... kambangane lagi ambles...digondol
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Mistersadizz - 09/05/2011 09:50 AM
#167

Sugeng enjing kang...
Seng kulino mancing ng cengklik enten mboten kang ? malus
flew_meneer - 09/05/2011 12:23 PM
#168

Quote:
Original Posted By Walk3r
sawer paling nyang darat gan, ......... rodo nengah, mancing-e nyang nduwur perahu........ ojo nyemplung, nek nyemplung sok yo di emut, wkwkwkwk

Spoiler for moto-ne nganggo hp, ra ketok.... kambangane lagi ambles...digondol
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


wuihh..kui mancinge ning ndi kang?

ak pengen ajar mancing iq..nek ak njaluk ajar oleh pora kang?malus

Quote:
Original Posted By Mistersadizz
Sugeng enjing kang...
Seng kulino mancing ng cengklik enten mboten kang ? malus


nek cah KOSKAS kae kulino pit²an ning cengklik..hammer:
Mistersadizz - 09/05/2011 01:31 PM
#169

Quote:
Original Posted By flew_meneer

nek cah KOSKAS kae kulino pit²an ning cengklik..hammer:


pit²an sangu pancing ora kang ? hammers
flew_meneer - 09/05/2011 02:06 PM
#170

Quote:
Original Posted By Mistersadizz
pit²an sangu pancing ora kang ? hammers


durung terpikirkan...DD

lha njenengan griyone cengklik to mas..mbok aku diajari mancing malus
Mistersadizz - 09/05/2011 05:49 PM
#171

Quote:
Original Posted By flew_meneer
durung terpikirkan...DD

lha njenengan griyone cengklik to mas..mbok aku diajari mancing malus


Mboten kang, kula griyane Karanganyar bagian Ibu kota kabupatenipun....
Lha rencang2 liyane sg doyan mancing pundi niki ? kula nggeh ajaran kang..... malus
jackLuna - 09/05/2011 05:52 PM
#172

pakdhe aku bingung meh post nandi,,, sing ngerti trit kenalan cp?? aku kei link e ngakak

btw kie trit opo?? kok malah memperkenalke awake dhewe??
Walk3r - 09/05/2011 10:26 PM
#173

Quote:
Original Posted By flew_meneer
wuihh..kui mancinge ning ndi kang?

ak pengen ajar mancing iq..nek ak njaluk ajar oleh pora kang?malus


sumoulun, pener-e kidul pintu waduk gajah mungkur................. ora usah nganggo sinau kang nek mancing......... angger-e kambangane ambles di seblak mengko lak nyantol dewe iwak-e.......... xixixixi
Donks - 10/05/2011 03:31 AM
#174

Aku pny pancing tapi ndak ada waktu...
sebenere pngn mancing... :mewek
johndebronx - 10/05/2011 10:19 PM
#175

wah ijin nyimak dulu gan

mau ane share ke teman ane yang maniak mancing
ilovekaskus
ardhyyuliawanns - 10/05/2011 10:21 PM
#176

Ora enek sing mancing neng kali pepe?? malu
Omletz. - 12/05/2011 06:50 PM
#177

cengklik iwake entek ki...ahahahahha
bozwahyu - 18/06/2011 08:26 PM
#178

Quote:
Original Posted By Mistersadizz
Sugeng enjing kang...
Seng kulino mancing ng cengklik enten mboten kang ? malus


q kerep mancing neng atmi cengklik kang,,,D
badnokip - 18/06/2011 10:38 PM
#179

aku wingi bar mancing neng laut D
Omletz. - 18/06/2011 11:41 PM
#180

sesuk mancing neng kedung ombo asik..nohope:
Page 9 of 113 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,