Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,
Total Views: 22097 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 98 of 113 | ‹ First  < 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 >  Last ›

korti - 20/09/2012 09:55 AM
#1941

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Ne ganteng ketularan Juragane kuik malu:,makane kerep kumpul-kumpul..
lha iwake po doyan ngunu kuik berbusa:


juragan'e sik ndi ki kang...? TS e yo hammer:
golek wektu sik pas sik yen meh ngumpul D
ra pati doyan aku iwak'e jane hammer:
Quote:
Original Posted By andypitung
entuk iwak mung 4 ekor kang,FR'e sesok sore wae ya capedes
ak mbok diajari gawe campuran matabelo:
untung kulitku durung iso kang ngakaks
kapan nyepot ke mulur lg kang? army:



carane bent ganteng i pye to kang? matabelo:


wo..woo..wooo.. iki keparingan saking Gusti Allah mas bro :salaman



mosok walik :dp
LASAFERGUSON - 20/09/2012 10:06 AM
#1942

Quote:
Original Posted By korti
juragan'e sik ndi ki kang...? TS e yo hammer:
golek wektu sik pas sik yen meh ngumpul D
ra pati doyan aku iwak'e jane hammer:


wo..woo..wooo.. iki keparingan saking Gusti Allah mas bro :salaman



mosok walik :dp

wow..walik..ra popo jih esuk...D
ne aku dijamin mesti isoh thumbup: asal dino prei...
lha kari nari do isone kapan ak manut wae...army:
andypitung - 20/09/2012 06:06 PM
#1943

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Setu aku mbolos : shutup:
Ne meh turu..sebut namaku 3x..ntar ta kasih rahasia ne lewat mimpi... :angel

sabtu bolos meh mancik neng ngendi kang? \D/
seumpomo nyebut jenengmu malah ngimpi ketemu memedi kang takuts

Quote:
Original Posted By korti
juragan'e sik ndi ki kang...? TS e yo hammer:
golek wektu sik pas sik yen meh ngumpul D
ra pati doyan aku iwak'e jane hammer:


wo..woo..wooo.. iki keparingan saking Gusti Allah mas bro :salaman



mosok walik :dp


owh ngono to mastah matabelo:
LASAFERGUSON - 20/09/2012 06:24 PM
#1944

Quote:
Original Posted By andypitung
sabtu bolos meh mancik neng ngendi kang? \D/
seumpomo nyebut jenengmu malah ngimpi ketemu memedi kang takuts



owh ngono to mastah matabelo:


Mulur wae..D
sapa reti kagen + kagol + galau hammer: ora ngrasake tarikan iwak seminggu bisa terobati D
andypitung - 20/09/2012 06:29 PM
#1945

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Mulur wae..D
sapa reti kagen + kagol + galau hammer: ora ngrasake tarikan iwak seminggu bisa terobati D


ak mlebu mbut gawe i malu:
rencana arep mangkat karo sopo kw kang?
LASAFERGUSON - 20/09/2012 06:35 PM
#1946

Quote:
Original Posted By andypitung
ak mlebu mbut gawe i malu:
rencana arep mangkat karo sopo kw kang?

Single fighter..army:
ta' lakoni nuh D
andypitung - 20/09/2012 06:42 PM
#1947

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Single fighter..army:
ta' lakoni nuh D


sekarang sudah berani nyepot sendiri ya ngakaks
ak muleh jam 1 kang hammer:
jane yo pengen nyobo mancik genti neng mulur \(


Jatisongo,WKO
Rabu, 19 September 2012
Spoiler for Hasile mancik
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


hasil mancik'e koyo pas nyepot bareng neng cengklik kae o
jam 10 mlm sudah mulai turun hujan hammer:
LASAFERGUSON - 20/09/2012 08:18 PM
#1948

Quote:
Original Posted By andypitung
sekarang sudah berani nyepot sendiri ya ngakaks
ak muleh jam 1 kang hammer:
jane yo pengen nyobo mancik genti neng mulur \(


Jatisongo,WKO
Rabu, 19 September 2012
Spoiler for Hasile mancik
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


hasil mancik'e koyo pas nyepot bareng neng cengklik kae o
jam 10 mlm sudah mulai turun hujan hammer:

Lah..kana wes udan..think:
berarti wes wayae usum udan..lah genah oleh 2 nuh..D
ora ono - 20/09/2012 09:35 PM
#1949

Quote:
Original Posted By andypitung
sekarang sudah berani nyepot sendiri ya ngakaks
ak muleh jam 1 kang hammer:
jane yo pengen nyobo mancik genti neng mulur \(


Jatisongo,WKO
Rabu, 19 September 2012
Spoiler for Hasile mancik
,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,


hasil mancik'e koyo pas nyepot bareng neng cengklik kae o
jam 10 mlm sudah mulai turun hujan hammer:


lumayan sing penting kambangan iso undlup" beer:
LASAFERGUSON - 20/09/2012 09:41 PM
#1950

Quote:
Original Posted By ora ono
lumayan sing penting kambangan iso undlup" beer:

Sesepuh...takuts
Monggo di srupit kopine... beer:
ora ono - 20/09/2012 10:31 PM
#1951

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Sesepuh...takuts
Monggo di srupit kopine... beer:


mbahe jik onlen takuts
iki lagi nyruput susu o
LASAFERGUSON - 20/09/2012 10:50 PM
#1952

Quote:
Original Posted By ora ono
mbahe jik onlen takuts
iki lagi nyruput susu o

lak kaskuse kepenuhan wae..berbusa:
kowe ki jan marai pengin wae... batabig
Setu Mulur wani ra?..neng mburi kantor army: kaya sing dipostingke kail
ora ono - 20/09/2012 11:35 PM
#1953

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
lak kaskuse kepenuhan wae..berbusa:
kowe ki jan marai pengin wae... batabig
Setu Mulur wani ra?..neng mburi kantor army: kaya sing dipostingke kail


lembur ki thumbup:
lah tumben ki ngajak'e setu bingung:
andypitung - 21/09/2012 01:14 AM
#1954

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Lah..kana wes udan..think:
berarti wes wayae usum udan..lah genah oleh 2 nuh..D

ketok'e sing udan lagi daerah kono tok hammer:
wingi pas udan pilih ngiyup wae kang,drpd mulih kerok'an D
udan2 neng karambane kae penak ya o

Quote:
Original Posted By ora ono
lumayan sing penting kambangan iso undlup" beer:

kebetulan kemarin mancing dasaran kang o

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
lak kaskuse kepenuhan wae..berbusa:
kowe ki jan marai pengin wae... batabig
Setu Mulur wani ra?..neng mburi kantor army: kaya sing dipostingke kail

yen kepengen nyekeli susu kucing wae kang ngakaks

Quote:
Original Posted By ora ono
lembur ki thumbup:
lah tumben ki ngajak'e setu bingung:

sabtu TS'e wes ndue rencana bolos kerjo shutup:
LASAFERGUSON - 21/09/2012 09:21 AM
#1955

Quote:
Original Posted By ora ono
lembur ki thumbup:
lah tumben ki ngajak'e setu bingung:

Aku rela ora bayaran..siul: dari pada tanganku gemeter..takuts ra' ngajar Nila mberot..D

Quote:
Original Posted By andypitung
ketok'e sing udan lagi daerah kono tok hammer:
wingi pas udan pilih ngiyup wae kang,drpd mulih kerok'an D
udan2 neng karambane kae penak ya o


kebetulan kemarin mancing dasaran kang o


yen kepengen nyekeli susu kucing wae kang ngakaks


sabtu TS'e wes ndue rencana bolos kerjo shutup:

lha neng karamba..mbi kucing capedes
kowe banget gitu.....p
andypitung - 21/09/2012 05:42 PM
#1956

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Aku rela ora bayaran..siul: dari pada tanganku gemeter..takuts ra' ngajar Nila mberot..D


lha neng karamba..mbi kucing capedes
kowe banget gitu.....p


neng karamba genah mancing nuk o
LASAFERGUSON - 21/09/2012 06:05 PM
#1957

Quote:
Original Posted By andypitung
neng karamba genah mancing nuk o

Sesuk Minggu neng Wonogiri po kowe..?
genah wingi kae Gabluk ngono rung kapok..capedes
andypitung - 21/09/2012 06:22 PM
#1958

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
Sesuk Minggu neng Wonogiri po kowe..?
genah wingi kae Gabluk ngono rung kapok..capedes


hoo kang,tp mangkat awan bent iso mancing tekan bengi D
ora kapok kang tp ijek penasaran terooos cool:
mumpung durung udan dikatok2ne sing mancing \)
LASAFERGUSON - 21/09/2012 09:13 PM
#1959

Quote:
Original Posted By andypitung
hoo kang,tp mangkat awan bent iso mancing tekan bengi D
ora kapok kang tp ijek penasaran terooos cool:
mumpung durung udan dikatok2ne sing mancing \)

yoh..mugo2 ora gabluk.. :angel
andypitung - 22/09/2012 12:44 AM
#1960

Quote:
Original Posted By LASAFERGUSON
yoh..mugo2 ora gabluk.. :angel


semoga doamu menyertai kang \)
Page 98 of 113 | ‹ First  < 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ,,,Sing seneng mancing iwak mlebu,,,